خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 13 از 13
    1. Top | #1
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات

یک چهارم ظرفیت دانشگاه‌ها به ایثارگران تعلق یافت

ه گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران، نمایندگان در ادامه بررسی طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ماده الحاقی 4 این طرح را بررسی و تصویب کردند.

این ماده که به اصلاح قانون خدمات رسانی به ایثارگران منجر شد، تصریح می‌کند: سهمیه ایثارگران برای ورود به دانشگاه از 20 درصد به 25 درصد افزایش یافت و حد نصاب آخرین فرد پذیرفته شده برای وزارت بهداشت، درمان و اموزش عالی و علوم، تحقیقات و فناوری 70 درصد تعیین می‌شود.

این ماده الحاقی مخالف و موافقانی در صحن علنی داشت به طوری که پیشنهاد حذف این ماده مطرح شد اما نمایندگان با آن مخالفت کردند
      احمد توکلی نماینده مردم تهران طی اخطار قانون اساسی گفت: این ماده خلاف اصل 75 قانون اساسی است چرا که بار مالی دارد .

این عضو اقتصاددان مجلس گفت: همچنین مواد الحاقی از جمله ماده الحاقی 4 تناسبی با طرح الحاق موادی به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت ندارد.

همچنین غلامرضا مصباحی مقدم عضو کمیسیون برنامه نیز تاکید کرد این ماده مخالف اصل 75 قانون اساسی است.

عضو فراکسیون روحانیون مجلس تصریح کرد: رزمندگان ما به سن کهولت رسیده اند و نیازی برای ورود به دانشگاه‌ها ندارند.

البته این جمله با واکنش برخی از نمایندگان مواجه شد به طوری که بهروز نعمتی نماینده مردم اسدآباد در واکنش به این جمله گفت: برخی دوستان حرف‌هایی را در مجلس می‌زنند که شاید در مجلس ششم زده نشد.

سخنگوی هیات رئیسه تاکید کرد: رزمندگان ما بنیه علمی ما هستند و افزایش چند درصدی سهمیه برای ورود به دانشگاه کار خاصی برای آنها نیست بلکه باید از آنها تجلیل کنیم و این افزایش سهیمه باید انجام شود.

همچنین نادر قاضی پور نماینده مردم ارومیه طی اخطاری گفت: باب شهادت بسته نشده است.

وی تاکید کرد: جوانان ما برای حفظ مملکت در مرزها شهید می‌شوند و خانواده‌های شهدای جدید و شهدای قدیم فرقی ندارند.

نایب رئیس فراکسیون کارگری تصریح کرد: همین امروز در ارومیه پیکر 2 شهید تشییع می‌شود بنابراین نباید این گونه بگوییم.

البته نماینده دولت با ماده الحاقی 4 مخالفت کرد چرا که معتقد بود بار مالی دارد.

اما سرانجام نمایندگان با 120 رای موافق، 46 رای مخالف و ‌8 رای ممتنع از مجموع 205 نماینده حاضر در صحن با تصویب این ماده الحاقی موافقت کردند.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به بابام بگم برگرده دوباره بره دانشگاه مثل اينكه همه چي به نفع اين قشر از جامعه اس
      حالا باباي ما دوسال جبهه بوده چيزيش نشده بايد خداروشكر كنيم يا بخاطر قانون هايي كه ميذارن ناراحت باشيم؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      به بابام بگم برگرده دوباره بره دانشگاه مثل اينكه همه چي به نفع اين قشر از جامعه اس
      حالا باباي ما دوسال جبهه بوده چيزيش نشده بايد خداروشكر كنيم يا بخاطر قانون هايي كه ميذارن ناراحت باشيم؟
      حالا اینا خوبن تا سال 92 کسایی که عضویت بسیج داشتن هم سهمیه بهشون تعلق میگرفت که کلا 93 قانونش حذف شد خداروشکر
      خدایا...

من... اینجا...

دلم سخت معجزه میخواهد
      ...

4. Top | #4
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      سهمیه حق مسلم ماست:yahoo (21):

5. Top | #5
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      lol

طرف رفته جبهه ، ناقص شده

سر برج پولشو که میگیره

کلی بیمه و مزیت هم داره

بچه هاشم مثل آب خوردن میرن دانشگاه !

خدا کنه یک جنگی چیزی بشه ما بریم ناقص بشیم که تا 50 نسل بعد ما تو آسایش بزرگ بشن !

والا ....

6. Top | #6
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تو گا جهان به جانبازاشون میرسن ما هم مسرسیم..

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ImmortalMadGuys نمایش پست ها
      lol

طرف رفته جبهه ، ناقص شده

سر برج پولشو که میگیره

کلی بیمه و مزیت هم داره

بچه هاشم مثل آب خوردن میرن دانشگاه !

خدا کنه یک جنگی چیزی بشه ما بریم ناقص بشیم که تا 50 نسل بعد ما تو آسایش بزرگ بشن !

والا ....

اینایی که میگی نشون دهنده کوته فکریته عزیزم
      ما که اینارو ندیدیم
      شما برو 50 نسل بعدت ایشالا ببینن ما که بخیل نیستیم

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بچه ها بس کنید این حرفا چیه اخه ؟؟؟ شما که از مشکلات این افراد خبر ندارید ... منم اینجور فکرایی میکردم ولی سال سوم همکلاسیم که پدرش جانباز 70% و نابینا بود حرفی بهم زد که اونقدر شرمنده شدم تا عمر دارم یادم نمیره ... شما درس خودتون رو بخونید و برای هدفتون تلاش کنید اگه ایران مثل امریکا یا کشورهای پیشرفته دیگه به جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگرانش رسیدگی میکرد چی میگفتید؟؟؟ انقدر سر این چیزا بحث نکنید لطفا
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      بچه ها بس کنید این حرفا چیه اخه ؟؟؟ شما که از مشکلات این افراد خبر ندارید ... منم اینجور فکرایی میکردم ولی سال سوم همکلاسیم که پدرش جانباز 70% و نابینا بود حرفی بهم زد که اونقدر شرمنده شدم تا عمر دارم یادم نمیره ... شما درس خودتون رو بخونید و برای هدفتون تلاش کنید اگه ایران مثل امریکا یا کشورای دیگه با جانبازان و خانواده شهدا و ایثارگرانش رسیدگی میکرد چی میگفتید؟؟؟ انقدر سر این چیزا بحث نکنید لطفا

میشه لطف کنی اون حرف دوستت رو بگی تا این دوستان هم یه کم خجالت بکشن
      گرچه من فکر نمیکنم تاثیری بذاره:yahoo (21)::yahoo (21):

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      "سخنگوی هیات رئیسه تاکید کرد:
      رزمندگان ما بنیه علمی ما هستند
      و
      افزایش چند درصدی سهمیه برای ورود به دانشگاه کار خاصی برای آنها نیست
      بلکه باید از آنها تجلیل کنیم و این افزایش سهیمه باید انجام شود."

یکی واسه من اینو معنی کنه !

هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی

Sina
      CEO of Iramrich

by the way here's my channel : @MrRich

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      و

آره راس میگه بنیه علمیه ما هستن
      مثلا یکی که در حد جلبکه سوادش با رتبه ده هزار باید بره پزشکی مشهد با سهمیش منی که 1700 ام بمونم هه
      ایران است دیگه!
      تو همه جا که حق ماها خورده میشه اینم روش
      اما شک ندارم این سهمیه های مفتی رو یه جا تو زندگی باید تقاصشو بدن.
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

12. Top | #12
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinabeskut نمایش پست ها
      و

سلام سینا خان
      من واقعا شما رو درک میکنم .. من از نزدیک با این مشکل رو به رو بودم
      برادر من رتبه ی کشوریش شد 4000 پزشکی گرگان قبول شد
      رفیقش شد 20000 پزشکی تهران ..( سهمیه داشت) .... بعد اومده بود به برادرم گفته بود ... رتبت زیاد تعریفی نداشت .. یعنی من خودم میخواستم بترکم !!!

اینجا حق کسی خورده نمیشه .... مثلا قراره 20 تا صندلی باشه ... حکومت میاد میگه این طرفیت رو کنید 25 تا تا این 5 تا اضافی بره برا بچه ها رزمندگان یعنی حق کسی خورده نشده

البته من منظور این حرف رو نفهمیدم .. کلا ربابطه ی خوبی با اینجور آدما ندارم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان خواهش میکنم در مورد جانبازان و ایثارگران جوری صحبت نکنیم که باعث آزرده خاطر کسانی بشیم که تمام هستیشون رو برای ما فدا کردند ایثارگری یه بحثه و امکانت رفاهی یه بحث دیگه شمایی که میگی یه جنگی بشه از جنگ چه میدونیم فک میکنی حلوا خوردنه لااقل از کنکور سخت تربود که خیلی ها که رفتند خیال میکنید مخ درس خوندن نداشتند چمران را به یاد بیاور آگه زنده بود الان پدر اتمی

ایران لقب میگرفت اما تشخیص داد که باید برود تا نسل بعد از خودش مانند امثال شهریاری بیایند و او نیز رفت و اکنون نوبت من و توست

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن