خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 23
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

نا امیـــدی از کسب رتبه ی مورد نیـــاز در رشته تجربــی ، لطفا کمک کنید

سلام به همه :yahoo (4):
      من سوم تجربی هستم ، چند وقتیه فکر اینکه رتبه کنکورم اون چیزی نباشه که بهش احتیاج دارم داره کلافم میکنه !
      با خودم میگم تعداد شرکت کننده های تجربی خیلی زیاده و قطعا تو این تعداد زیاد دانش آموزی که ازمن بهتر باشه خیلیه !
      مخصوصا که دخترا هم تو رشته تجربی زیاد هستن و واقعا خوب میخونن
      دانش آموز بدی نیستم جزو متوسط رو به بالا هستم تو مدرسه تیزهوشانم درس میخونم ولی وقتی میبینم چه دانش اموزهای خوبی سالهای قبل رتبه مورد نظرشونو نیاوردن میگم پس من حتما نمیارم !
      خواهشا اگه میشه لطف کنید بگید اوضاع کنکور تجربی چه جوریاس ؟!

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زندگی در دنیای امروز زندگی در مدرسه اراده است هر چه اراده ات قوی تر و تلاشت بیشتر موفقیت نیز بیشتر خواهد بود این یکی از قوانین دنیای است که هیچ وقت خلافش ثابت نمیشه سعی کن درس رو خوب بفهمی نه فقط بخونی ایشالا که موفق میشی- دبیر زیست

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      تو اگه میخوای موفق باشی امسال باید تمرکز 100درصدت رو نهایی باشه وفعلن بفکر کنکورم نباش...ولی شروع جدیت وا3 کنکور از تابستون اینده باشه و تازه از پیش میشی دیگه ی کنکوری...این افکار مخربم از ذهنت دور کن شاید درصد زیادی از تجربیا واقعن درسخون نباشن و فقط سیاهی لشکرن نمونش کلاس پارسال خودم از 30 نفر شاید 6نفر درسخون داشت...تو باید تو این دوسال حداکثر تلاشت رو بکنی چون سرنوشت بقیه عمرت ات حد زیادی مشخص میشه باز هم میگم الن بچسب ب نهایی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Mariz
      نمایش مشخصات
      دلیل نمیشه اگه دانش آموزای خوبی هستن تو بهتر از اونا نباشی! در ضمن موفقیت توی کنکور خیلی ربطی به دانش آموز خوبی بودن توی مدرسه نداره. من آدم زیاد دیدم که توی مدرسه جز بچه زرنگا بوده و معدلش زیر 18 نمیومده ولی توی کنکور اصلا موفق نبود و n هزار شده رتبه اش!
      پس تو کار این که بقیه چیکار میکنن نداشته باش. تمرکزت رو بذار روی این که خودت بیشترین تلاشی که میتونی رو بکنی و بهترین عملکرد رو داشته باشی.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.

خیلی از همکلاسی ها و دوستان من چندین برابر من قوی بودن.خیلی کلاس میرفتن و خیلی هم میخوندن.ولی الان همشون پشت کنکور هستن در حالیکه من قبول شدم.

کنکور مثل بازی کامپیوتری نیست که توش قدرت حرف اول رو بزنه.بلکه تو کنکور تیزبودن و خوندن مهمه.شما با هیچکس کاری نداشته باشین و فقط بخونین.به هیچ چیز دیگری هم به جز موفقیت فکر نکید.
      در مورد تعداد نفرات شرکت کننده هم نگران نباشید.از 500 هزار نفر رشته تجربی فقط 20 تا 30 هزار نفر خوب میخونن و بقیه خیر.

برعکس دوستمون که گفتن امسال به فکر کنکور نباش.من میگم شما به فکر کنکور باشین.در اصل آزمون های نهایی حداقل 25 درصد کنکور شماست.البته چون سازمان سنجش میاد و تراز بندی میکنه شما اساسا این درصد رو خیلی بیشتر از 25 درصد جدی بگیرین.بنابراین شما وقتی به فکر کنکورتون هستین به نهایی هم توجه میکنین.

توصیه میکنم امسال اصلا به بهانه نهایی از تست زنی عقب نمونین.توصیه جدی میکنم که هر سوال رو هم با روش تشریحی (برای نهایی) و هم به روش تستی (برای کنکور) حل کنید.این توصیه رو جدی بگیرید زیرا که در سال کنکور فرصتی برای مطالعه روشهای تستی مطالب سال سوم نیست.زیرا هم پیش دانشگاهی را باید بخوانید و هم سال دوم را.

+نگران هیچ چیز نباشید و با آرامش مطالعه خودرا ادامه دهید.شما در این 2 سال کنکورتان بیشتر از همه چیز به اعتماد به نفس نیاز دارید.

امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
      موفق باشید.

فروش سایت زیست پلاس با قیمت توافقی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zist-konkur نمایش پست ها
      سلام.

خیلی از همکلاسی ها و دوستان من چندین برابر من قوی بودن.خیلی کلاس میرفتن و خیلی هم میخوندن.ولی الان همشون پشت کنکور هستن در حالیکه من قبول شدم.

کنکور مثل بازی کامپیوتری نیست که توش قدرت حرف اول رو بزنه.بلکه تو کنکور تیزبودن و خوندن مهمه.شما با هیچکس کاری نداشته باشین و فقط بخونین.به هیچ چیز دیگری هم به جز موفقیت فکر نکید.
      در مورد تعداد نفرات شرکت کننده هم نگران نباشید.از 500 هزار نفر رشته تجربی فقط 20 تا 30 هزار نفر خوب میخونن و بقیه خیر.

برعکس دوستمون که گفتن امسال به فکر کنکور نباش.من میگم شما به فکر کنکور باشین.در اصل آزمون های نهایی حداقل 25 درصد کنکور شماست.البته چون سازمان سنجش میاد و تراز بندی میکنه شما اساسا این درصد رو خیلی بیشتر از 25 درصد جدی بگیرین.بنابراین شما وقتی به فکر کنکورتون هستین به نهایی هم توجه میکنین.

توصیه میکنم امسال اصلا به بهانه نهایی از تست زنی عقب نمونین.توصیه جدی میکنم که هر سوال رو هم با روش تشریحی (برای نهایی) و هم به روش تستی (برای کنکور) حل کنید.این توصیه رو جدی بگیرید زیرا که در سال کنکور فرصتی برای مطالعه روشهای تستی مطالب سال سوم نیست.زیرا هم پیش دانشگاهی را باید بخوانید و هم سال دوم را.

+نگران هیچ چیز نباشید و با آرامش مطالعه خودرا ادامه دهید.شما در این 2 سال کنکورتان بیشتر از همه چیز به اعتماد به نفس نیاز دارید.
      امیدوارم تونسته باشم کمکتون کنم.
      موفق باشید.
      خیلی ممنون از راهنماییتون

7. Top | #7
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عکس کریس پنالدو رو بردار رتبت خوب میشه

به نظر من کنکور خیلی زیاد به وضعیت تحصیلی در مدرسه ربط نداره ....
      کنکور صرفا وابسته به سطخ علمی نیست ... به هوش هیجانی هم خیلی ربط داره

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط payam74 نمایش پست ها
      عکس کریس پنالدو رو بردار رتبت خوب میشه

به نظر من کنکور خیلی زیاد به وضعیت تحصیلی در مدرسه ربط نداره ....
      کنکور صرفا وابسته به سطخ علمی نیست ... به هوش هیجانی هم خیلی ربط داره
      درد :yahoo (4): خخخخ
      کل کل نمیکنم بحث تاپیک منحرف نشه
      ممنون

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش خیلی موج منفی هستی مگه اونایی که رتبه برتر میشن از کره ماه میان که تو از الآن داری آیه یاس میخونی امام علی (ع) فرموده اند بزرگترین گناه نا امیدی است خرگوش.bmp

به داشته هات اعتماد داشته باش

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دیگه حرفام تکراری شده....
      همه چی تراز و آزمون و کنکوره و درس نیست.
      به خودتون بیاید

من از آینده ی کشور می ترسم...

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      دم همتون گرم

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      توحرکتت روکن.....برکتش هرچی لایقت باشه میادداوش....
      :yahoo (1):
      خودت باش.....
      کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
      اینجاکه مجسمه سازی نیست.....

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرا به رشته های \ایین تر فکر نمیکنید تجربی مثل انسانی نیست رشته هاش

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kimia18 نمایش پست ها
      چرا به رشته های \ایین تر فکر نمیکنید تجربی مثل انسانی نیست رشته هاش
      به جز این سه رشته پر طرفدار تجربی بقیش چیز خاصی ندارن به نظرم

15. Top | #15
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mostafa7 نمایش پست ها
      به جز این سه رشته پر طرفدار تجربی بقیش چیز خاصی ندارن به نظرم
      دقیقا اشتباهتون همین جاهست گفتار درمانی عالیه من تجربی بودم وتغیررشته دادم الان خیلی ازدندازشک ها بیکارن روز اول بهتون میگن دکتر بقیش بدبختیه

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن