فک کنم توش زیبایی وادم داره
نوشته اصلی توسط payam74 جملتون ایهام داره ...... بندری زدن؟؟ یعنی سوسیس بندری میخورید؟ یندری می رقصی؟ آهنگ بندری می زنید ؟؟ آدم سرما میخوره آخه اینکارارو میکنه؟؟؟ خخخخخ از سرما میلرزم دیگه عین رقص بندری حالا شما بچسب به اون کلمه خخخخخخ
نوشته اصلی توسط مستانه فک کنم توش زیبایی وادم داره ایول .آره یکیشونو داره
نوشته اصلی توسط talentstudent ایول .آره یکیشونو داره من که نفهمیدم ولی ادم ودنیا ماه یاماهر رومتوجه شدم برم تاهنگ نکردم
نوشته اصلی توسط مستانه من که نفهمیدم ولی ادم ودنیا ماه یاماهر رومتوجه شدم برم تاهنگ نکردم ماه و آدم رو داره داری نزدیک میشی
راز زندگی آدم های ماهر با اینا میشه هزارتا چیز نوشت !!! سر کاریه؟
نوشته اصلی توسط payam74 راز زندگی آدم های ماهر با اینا میشه هزارتا چیز نوشت !!! سر کاریه؟ نه بابا سرکاری چیه اینی که گفتی درست نیس بیشتر فکر کن.... .................... دم استارتر گرم روحیمون عوض شد خخخخخخخخخخ
ویرایش توسط Lara27 : 09 آذر 1393 در ساعت 14:02
ربطی به گرامر و زبان و این چیزا نداره؟
نوشته اصلی توسط payam74 ربطی به گرامر و زبان و این چیزا نداره؟ نه ارتباط نزدیکی با زیست داره خخخخ
نوشته اصلی توسط talentstudent نه بابا سرکاری چیه اینی که گفتی درست نیس بیشتر فکر کن.... .................... دم استارتر گرم روحیمون عوض شد خخخخخخخخخخ کلمه جدید رو خانم باراان باید میگفت ...... مگه نه ؟
نوشته اصلی توسط payam74 کلمه جدید رو خانم باراان باید میگفت ...... مگه نه ؟ خخخخخخ .خیلی باحال بود آره ولی نگفت. منم گفتم من که یه عالمه از این کلمه ها دارم یه لطفی کنم بذارم اینجا فکرتون مشغول بشه
نوشته اصلی توسط talentstudent خخخخخخ .خیلی باحال بود آره ولی نگفت. منم گفتم من که یه عالمه از این کلمه ها دارم یه لطفی کنم بذارم اینجا فکرتون مشغول بشه چه عجب !!! قبل از رفتنم دیدم شما میخندی!! از این کار ها هم بلدی :d
نوشته اصلی توسط payam74 چه عجب !!! قبل از رفتنم دیدم شما میخندی!! از این کار ها هم بلدی :d بابا من که یه سره دارم میخندم
نوشته اصلی توسط talentstudent بابا من که یه سره دارم میخندم من نسبت به معاشرات قبلی گفتم ....... تو این پست فعلا کبکتون خروس میخونه !!
ببین ایناروداره؟زبون ...روزگار...بازی زندگی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها