you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
and then
THEY WOULD FEAR YOU
دقت کنین ریز رشته با ریزلوله کلا کتفاوته و کار متفاوتی هم میکنن
چیزی که هست اینه که رشته های دوک و سانتریوا از میکروتوبول یعنی ریزلوله تشکیل شدن
and then
THEY WOULD FEAR YOU
در سوال 134
چند م.رد جمله مقابل را نادرست تکمیل می کند؟(در هر سلول همواره....)
1)تعداد کروماتید با dnaبرابر است
علت غلط بودن این گزینه چیست؟اگر ما نمی گویم همواره کروماتید=ملکولdna پس چرا این گزینه غلط است
خواهش میکنم جواب کامل بدید کامل گیج شدم
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
با عرض پوزش که میپرم وسط
ولی ادبیات برای زیست آزمونهای آزمایشی خیلی مهمه وگرنه تو خود کنکور تا حالا نشده تست رو با ادبیات بپیچونن
آقای عمارلو میگه وقتی تو آزمون آزمایشی مبحث مورد سوال کمه طراح مجبوره سوال رو بپیچونه
حرفشون هم واقعا درسته من تا حالا تو تستای کنکور مشکل ادبیاتی ندیدم ولی تو کتابای تست و آزمونهای آزمایشی تا دلتون بخواد هست
من منظورم از ادبیات پیچوندن فقط نیست......ادبیات زیست مثلن قید ها....درست خوندن سوالات......مثلن کلمه نقش میتونه جواب یه سوال رو تو زیست عوض کنه...همواره....در هر سلول..... فقط...... مثلن سال سوم میگه گروهی از رشته های دوک به کروموزوم وصل میشه نه همه ی اونها....
اینا منظورمه که خیلی مهمه هم تو کنکور هم تو ازمون
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ما توی فرآیند میتوز و میوز که تقسیم هسته ی سلول هست معادل سازی میکنیم که:
کروماتید=dna
سانترومر=کروموزوم
تعداد رشته ی پلی نوکلئوتیدی دی ان ای هم2برابر تعداد کروماتید هست
(کلمه ی هسته رو تو جمله ی اولم پررنگ کردم تا بدونی که که وقتی میتوز و میوز تقسیم هسته هستن پس ما فقط محتوای ژنتیکی درون هسته رو مد نظر داریم)
در حالی که وقتی سوال میگه هر سلول همواره...
باید بدونیم که سلول اندامک هایی هم مثل میتوکندری و کلروپلاست داره که اونا هم واسه خودشون ماده ی وراثتی دارن و باید اونارو هم در نظر بگیریم
______
دلیل اول آرمان هم جالب بود مث یه راه میون بر بود
and then
THEY WOULD FEAR YOU
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)