ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
سوالا همه چرت و بدرد نخور
من که کلا 2 جاسست نرفتم آزمون بدم
سوالات غیر استاندارد و مسخره و اعصاب آدم را میریزه به هم
مطمینی 3 میشه بعد نگاه میگنی با یک دلیل کمدی میبینی زده مثلا 4
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
من خودم زیست شناسیم خیلی خرابه .با وجود این که سوالات زیست در سه سال اخیر خیلی تغییر کرده ولی بنظرم قلمچی داره خیلی سخت میگیره
کنکور از اینم بدتره...
10نوع کلید واسه سوالاش میذارن هرکی یه گزینه رو انتخاب میکنه..
اخرسرم نمیدونی با کدوم کلید اصلاح کردن...
در صفحه 145 کتاب درسی در قسمت " چرا بکر زایی روی می دهد " ::::اگر متن رو با دقت بخونین نتیجه میگیریم که مار ماده بوسیله ی خود باروری ( خود لقاحی)بکرزایی میکنه.بکرزایی هم طبق متن صریح کتاب نوعی کلون است(البته شاید خودباروری با خود لقاحی متفاوت باشه )
دلیل غلط بودن گزینه 4 زنبور عسل نر هست....کلون یعنی کاملن والد و دختر شبیه هم باشند....اما زنبور عسل نر n هست ولی زنبور عسل ملکه 2n
در ضمن خودلقاحی با خودباروری فرق داره تو فصل ژنتیک جمعیت میخونید خودلقاحی رو
بینوایان-ویکتور هوگو
بینوایان-ویکتور هوگو
ویرایش توسط Arman_b100 : 08 آذر 1393 در ساعت 13:51
بینوایان-ویکتور هوگو
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)