نظرتون در مورد کتاب آموزش ریاضی کوله پشتی(آلبالو با طعم پزشکی :d ) جیه ؟
نظرتون در مورد کتاب آموزش ریاضی کوله پشتی(آلبالو با طعم پزشکی :d ) جیه ؟
من تعریفشو زیاد شنیدم تو همین انجمن..
میگن آموزشش عالیه تست کم داره, ببرا تست هم خیلی سبز عالیه
من استفاده کردم و راضی نبودم
مبتکران اموزش و تستش بهتر بود برام
حالا خودت برو کتاب فروشی مقایسه کن ببین با کدوم راحت تری
من هم مبتکرانو دارم هم کوله رو به نظر من هیچکدوم کامله کامل ننوشته اما کوله نسبت به مبتکران کامل تره
منم تعریفشو اینجا شنیذم خریدم...الانم پشیمونم!
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
مگه اشکالش چیه خیلی ها تعریف می کردند ؟اکثرا می گن کمبود تست مشکلشه که با خوندن خیلی سبز برطرف می شه؟
کتاب خوبیه از نظر آموزشی و از صفر راه انداختن. اما کتاب سلیقه ایه. میتونه برای آموزش پیشنهاد خوبی باشه اما تست هاش کمن. بازم سر به کتاب فروشی بزنین و با کتب دیگه موجود مقایسه کنین.موفق باشید![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
کتاب بدی نیست اما خیلی سبز یه کتاب واقعا جامعه. من جفتشو دارم. هم آلبالو و پزشکی کوله و هم جامع خیلی سبز.
خیلی سبز هم درینامه ی خوبی داره و هم تستاش کافی و مناسبن. ولی به قول آنجل جون برو خودت کتابفروشی و یه نگاه بنداز. البته توی سایتاشون هم که بری نمونه ای از کتاب گذاشته برای دیدن.
کتاب یدی نیست اما اینی که من دارم غلط تایپی زیاد داره و تو پاسخ نامه تست هاشم غلط زیاد دیدم نمیدونم ویرایش جدید اینارو برطرف کرده یا نه ... در کل خوبه با مثال شروع به اموزش میکنه اما بستگی به سلیقه خودت داره که خوشت بیاد از نحوه اموزشش یا نه!!
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
سلام دوستان من رشته ی تجربی هستم و دیروز کتاب ریاضی عمومی کوله پشتی + پایشو خریدم!
کیفیت اموزش کتاب خوب بنظر میاد, اما این حجم سرسام اور رو کجای دلم بذارم؟ دو هفته ی دیگه ازمون قلمچی دارم و باید 19 صفحه ی کتاب درسی رو از فصل دوم ریاضی عمومی اماده باشم!
اما کتاب کوله پشتی از صفحه 60تا 130 کش داده!!!!!!!! تورو خدا بگید من چطوری باید ازش استفاده کنم دارم ناامید میشم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)