سلام بچه ها من شهریور امسال دیپلم مجدد گرفتم حالا کی میدونه کی و کجا باید کد سوابق تحصیلی این دیپلم رو برای کنکور 94 بگیرم؟؟
سلام بچه ها من شهریور امسال دیپلم مجدد گرفتم حالا کی میدونه کی و کجا باید کد سوابق تحصیلی این دیپلم رو برای کنکور 94 بگیرم؟؟
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
هنوز که فک نکنم اطلاعات93رو فرستاده باشن
شما زمانی که خودشون اعلام کردن برید اون موقع بگیرید کد سوابق تحصیلی رو
امسال شلوغ بازیم خیلی زیاد شد وقت بیشتر ی میخوان واسه جمع کردن سوابق و ...
واسه همین ثبت نام تو بهمنِ
ولی اگر اون موقع هم نبود باید برید آموزش پرورش منطقه قسمت آموزش متوسطه از اونا بپرسید
من خودم کدم رو زدم اومد
شما سه چیز لازم داری کد منطقه و کد دانش آموزی و تاریخ تولد همین
وزارت آموزش و پرورش - ورود داوطلب
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من خودم کدم رو زدم اومد
شما سه چیز لازم داری کد منطقه و کد دانش آموزی و تاریخ تولد همین
http://dipcode.medu.ir/studentlogin.aspx?ReturnUrl=studentview.aspx
راستی کد سوابق تحصیلی اینجوریه که اول یه کد چهار رقمی کد منطقه هستش بعد یه صفر جلوش بعدش هم کد دانش آموزیت میشه کد سوابق تحصیلی
راستی کد سوابق تحصیلی اینجوریه که اول یه کد چهار رقمی کد منطقه هستش بعد یه صفر جلوش بعدش هم کد دانش آموزیت میشه کد سوابق تحصیلی
درسته کد سوابق تحصیلی همین چیزیه که شما میگید... من کد دانش آموزی دیپلم اولم رو زدم و اطلاعات این دیپلم رو که سال 91 گرفته بودم اومد ولی برای این دیپلم دومی که شهریور 93 گرفتم اطلاعاتش در سیستم ثبت نیست و مهم برام اینه که تو سیستم اینترنتی آموزش پرورش اطلاعات این دیپلم ثبت شده باشه...
ولی احتمالا هنوز وقتش نشده شاید تا یکی دوماهه دیگه خود سازمان آموزش پرورش نحوه گرفتن کد سوابق رو برای دیپلمه های جدید رو اعلام کنه
این سایتی که گفتید فقط اطلاعات دیپلمه های 91 به پایین در اون موجوده و طبق اطلاعیه این سایت گفته که برای داوطلبان کنکور 92 هست و بدرد کنکور 94 نمیخوره
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)