تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
وضعیت درس خوندن در ادامه این رشته (دامزشکی) در خارج از ایران چجوریه؟
میشه مثلن تخصص رو یه جا دیگه گرفت؟
خارج از ایران که محشره ، کشورهای پیشرفته دامپزشک رو میزارن روی سر ! توی این کشورها مثل کانادا مرفه ترین قشر جامعه بعد از وکلا ، دامپزشکا هستن ، اونا پزشک عمومی و دندونپزشک ایران رو اصن قبول ندارن، الان دوست مامانم با مدرک تخصص زنان و زایمان که تو اراک رییس بیمارستان بود کانادا ، خانه داره!!! ولی دامپزشکش رو چرا ! اگه ی سرچ کنی خودت میفهمی ... تخصص هاشم که خیلی گسترده اس ، قبلا تو ایران دامپزشکا میتونستن تو ازمون تخصص فارماکولوژی(داروسازی) انسانی شرکت کنن ولی چون قبولی زیاد میدادن وزارت بهداشت سهمیشون رو حذف کرد... خارج از ایران میتونی یسری از تخصص های انسانی هم بگیری مثل قلب ، مغز و اعصاب ، چشم و ... تو ایران نه !
تو همه چیت تکمیله !
من خیلی دوست دارم که حرفاتونو در رابطه با این رشته باور کنم .
اما وقتی دربارش تحقیق میکنم واقعا به نتایج خوبی نمیرسم . طبق این آمار که خیلی از سایت های معتبر دیگه هم زدنش :
یک جدول مهم: بیکاری در کدام رشته های دانشگاهی بیشتر است؟
دامپزشکی جزو رشته هایی هست که بیشترین تعداد فارغ التحصیل بیکار رو داره !!!
خودمم از اینو اون میپرسم هیچکی ندیدم از بازار کارش تعریف کنه !!!
اگه اینجوری در نظر بگیرید که تلویزیون اعلام کرد که 1000پزشک عمومی بیکار و 3000 فارغ التحصیل پزشکی که به کارهای دیگه ای بغیر از طبابت مشغول هستند تو ایران هست!! پس ربطی نداره ! منکه گفتم برای من فرقی نمیکنه که باور کنید یا نه ، برید این رشته یا نه ، و اینکه گفتم بستگی بخود فرد داره که چقدر تو این زمینه موفق باشه من فقط چیزهایی که دیدم رو گفتم نه بیشتر نه کمتر ...
واینکه گفتم اونایی ک تو اینکار هستن اکثرا حقیقت رو نمیگن ...
تو همه چیت تکمیله !
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
خخخخخ خب الان دامپزشکی بیشتر تو شهرای بزرگ درامد داره که نگهداری حیوانات خانگی خیلی رواج داره ... من ی دامپزشک میشناسم تهران با ماهی 80 تا 100 میلیون درامد و ... منم خیلیارو دیدم که از رشته های دیگه انصراف دادن و امدن این رشته! مثلا ورودی 91 ک دانشگاه ارومیه تکمیل ظرفیت گذاشته بود افرادی بودن که از رشته های گفتار درمانی ، رادیولوژی ، علوم ازمایشگاهی تهران انصراف داده بودن اومده بودن این رشته!
الان دوستم سال پنجم دامپزشکی تبریز میخونه و برادرش هم امسال زد ازاد دامپزشکی تبریز !
تو همه چیت تکمیله !
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
دقیقاااااا ، افرادی که با نمرات 10 12 و بزور درسارو پاس کردن اومدن بالا معلومه وقتی به کار میرسن کم میارن و نمیتونن عملا از رشته ای که خوندن استفاده کنن ! این فقط مال دامپزشکی نیست مربوط به همه رشته هاس.
دکتر عنصری ک گفتم ، خودش تخصص دام کوچک داشت با معدل الف ، همسرشون هم تخصص باکتری شناسی داشت (با دکتری دامپزشکی) ایشونم با معدل الف و استاد دانشگاه بود. خود دکتر هم به ما گفت کسی میتونه با من رقابت کنه که علمش از من بیشتر باشه ...
تو همه چیت تکمیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)