من اون قسمت هایی از کتاب رو که توی تست ها اشتباه میزنمو علاوه یادداشت برداری، هایلایت میکنم و این هم توی مرور اشتباهاتم و هم جمع بندی مطالب کمکم میکنه.
من اون قسمت هایی از کتاب رو که توی تست ها اشتباه میزنمو علاوه یادداشت برداری، هایلایت میکنم و این هم توی مرور اشتباهاتم و هم جمع بندی مطالب کمکم میکنه.
شما توی این نوشته برای های لایت کردن از رنگ زرد استفاده کردید. مطالعات علمی نشون میده که رنگ زرد اولین رنگی هست که توجه چشم رو به خودش جلب میکنه.
در ضمن این روش ها بیشتر عادت های شخصی هستند و نمیشه مطلق در موردشون صحبت کرد. اگه مقالات اخیر علمی رو در مورد روش های صحیح مطالعه خونده باشید همیشه تاکید بر اینه که نمیشه مطلق صحبت کرد و گفت که یک روش خاص برای همه مناسبه. مثلا میگن درس خوندن با صدای بلند اشتباه و بازده یادگیری رو میاره پایین اما اگه مثلا شما 20 سال با این روش درس خوندی و جواب هم گرفتی دیگه نیازی به تغییرش نیست. چون زمانی که وقتت کمه و حجم مطالعه بالا است وقت مناسبی برای آزمون و خطای روش های جدید نیست!
و در آخر، من خودم هیچ وقت از این روش استفاده نمیکردم تا این که سال آخر دانشگاه این کار رو از یکی از هم کلاسی هام یاد گرفتم. راستش رو بخواین بیشتر از این که کتابش رنگ رنگی می شد خوشم اومد. اما بعد دیدم که توی یادگیریم نتیجه خیلی بهتری داره و لحظات آخر قبل از امتحان برای پیدا کردن یک نکته ی کلیدی و مهم کمک بزرگی به من میکنه.
من کلا از اینا استفاده نمی کنم ولی نفر اول آزمون پیشرفت تحصیلی استان فارس که کتابشو دیدم روی کل جملاتش با این ماژیک ها خط کشیده بود
ویرایش توسط M o h a m m a d : 29 آبان 1393 در ساعت 20:51 دلیل: لطفا ادبیاتتون رو تصحیح کنید:)
مگه بی ماژیکم میشه درس خوند؟ :O
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سبز چون خیلی انرژی میده
ابی اگه میخوای یادت نره
قرمز یا صورتی اگه میخوای خوب بفهمی
زرد و نارنجی هم خیلی توپن
بنفشم بدک نیس
همشو بگیر هر صفحه رو یه رنگ ^_____^
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
سبز چون خیلی انرژی میده
ابی اگه میخوای یادت نره
قرمز یا صورتی اگه میخوای خوب بفهمی
زرد و نارنجی هم خیلی توپن
بنفشم بدک نیس
همشو بگیر هر صفحه رو یه رنگ ^_____^
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
وقتی میکشی روش ی حس نابی میده
تازه وقتی هم ک میخوای دوره کنی هر جمله واست مهم جلوه میکنه و توجهت جلب میشه
اکه واسه نکته های مختلف (مثلا نکته های مقایسه ای رو با نارنجی...شمارشی رو با آبی ...قید هارو با سبز بکشی هم ی حس تنوع و دسته بندی خاصی پیدا میکنه ک باعث میشه نکته هارو بهتر دسته بندی کنی تو ذهنت )
این دسته بندیه خیلییی واسه سرعت عمل و فهم بهتر کمک میکنه
یعنی علاوه بر فواید روانیش تاثیرشو رو درصد هم میشه دید
من ک خیلی ازش سود میبرم
عالیه..
لعنتی معتادشم شدم..
کتاب زیستم اولاشو ک نگاه میکنم , میبینم فقط قیدا و کلمات مهم رو کشیده بودم
ولی هرچی ورق میزنم رنگا بیشتر میشه و صفحه رنگی تر
فصل تولید مثل تقریبا کل کتابم های لایتیه
xd
تقریبا موافقم
البته برای هر کسی متفاوته.
من فقط و فقط از خودکار آبی برای درسای خوندنی استفاده میکنم.
برای من جواب داده
خییلی از کسایی که دورو برم پزشکی قبول شدن از ماژیک استفاده میکردن کتاب محمد احمدی روهم که همه دیدن این تحلیل واسه همه درست نیس
من در جامعه ای زندگی میکنم که در آن مشکلات بیداد میکند و خدایی دارم که مرا در همه ی مشکلات یاری میکند آری این است زندگانی من......
براي هركسى صادق نيست نميگم اشتباه ميگه،مثلا من اگه هايلايت كنارم نباشه دچار مشكل ميشم
رو صندلي داغ هستم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)