خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 8 از 8
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نظرتون درباره درس خوندن جمعی اینجوری که نوشتم چیه؟نتیجه بخشه؟ لطفا شرکت کنید_روش جدید

سلام

بچه ها قبلا راجع به خودم و شرایطم بهتون توضیح دادم.نظرتون در مورد این جوری درس خوندن چیه؟ همه شرایط مخصوصا از نظر مالی و میزان موفقیت بررسی کنید.

درست نزدیک خونه هامون یک زیر زمین هست که برای اجاره گذاشتن ماهی 400 تومن.پول پیش هم نمی خواد.وسایل زندگی هم مثل مبلمان و میز و تخت و گاز و ..... داره.اگر مثلا 6 نفر بشیم و برای 6 ماه مانده تا کنکور اینجا رو اجاره کنیم و هر روز از ساعت 2 بعد از ظهر تا هر موقع که شد اینجا باشیم و 30 تا تست 30 تا تست اول خودمون بزنیم بعد رفع اشکال کنیم بالاخره هر کسی تو یه درسی قوی تره و یه چند ساعتی هم هرکس مطالعه شخصی داشته باشه نتیجه اش فکر می کنید چطور باشه؟

مثلا الان جمعه ها خیلی از بچه های فارغ تحصیل هستیم قلمچی می دیم خیلی بی هدف بعدش میریم با هم رستوران و ........ تا 5 بعد از ظهر بعدشم خونه خواب تا 8 و بعد یه بررسی سرسری و تکی.خیلی از سوال ها رو هم حتی جوابش رو از رو هم که می بینیم نمی فهمیم.
      اگر این کار رو بکنیم می تونیم مثلا جمعه ها دور هم رفع اشکال کامل قلمچی بکنیم.

هر جوری فکر می کنم خیلی کار خوب و عاقلانه ای هست ولی اطرافیان می گن نتیجه نمی ده و بعد چند روز می فهمید که اشتباه کردید و دیگه نمی شه کاریش کرد(چون باید قرارداد 6 ماهه ببندیم و پولشو چه باشیم چه نباشیم باید بدیم.)

این زیرزمینی که می گم جایی که برای کسی هم مزاحمتی نداره.یعنی طبقه بالاش خالیه و سر و صدای ما دردسر نمی شه.

حالا چرا خونه همدیگه جمع نمی شیم؟چون اولا بعضی از بچه ها خونشون خیلی کوچیکه و بعضی ها خیلی شلوغ و خب نمی شه مثلا تا ساعت 12 شب خونه دیگری موند بالاخره خانواده هر کس نیاز به استراحت داره.اگر اینجا رو بگیریم تا ساعت 1 شب دور همیم و فاصله خونه هامونم از اینجا کمتر از 2 دقیقه هست و همه در امنیت هم می تونیم برگردیم.
      دیگه نمی دونم هر جای این طرحم ایراد داره بگید/

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

تجربه شخصی : فوق العاده مضر و بی فایده

البته بسته به خودتون و رفقاتون داره ،

ما 5 نفر بودیم واسه نهایی سال سوم این حرکت رو زدیم ،
      اما فقط 1 ساعت اولیه رو واقعا مطالعه میکردیم ! ( ولی همه اش خاطره شد ، یادش بخیر )

بستگی به خودتون داره ؛ همین

ماهی 400 ، با وسایل خونه!؟ کدوم منطقه!؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      جدي كدوم شهري همچين جايي هس بگو من خيلي دنبال خونه ام!!
      بنظر منم واقعا فايده نداره دو نفري هم نميشه خوند چه برسه به ٦نفر

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Parloo نمایش پست ها

تجربه شخصی : فوق العاده مضر و بی فایده

البته بسته به خودتون و رفقاتون داره ،

ما 5 نفر بودیم واسه نهایی سال سوم این حرکت رو زدیم ،
      اما فقط 1 ساعت اولیه رو واقعا مطالعه میکردیم ! ( ولی همه اش خاطره شد ، یادش بخیر )

بستگی به خودتون داره ؛ همین

ماهی 400 ، با وسایل خونه!؟ کدوم منطقه!؟
      سلام
      مرسی از بیان تجربیاتت
      اسلامشهر.البته لوازم خونه مال 30 سال پیشه و داغونه.ولی از هیچی بهتره.

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نهههههههههههههه

اصلا اینکارو نکن ....

نظر من اینه اصلا اصلا اینکارو نکن ... جواب نمیده ....تنها راهی که به احتمال 10 درصد یا حتی کمتر این روش جواب بده اینه که با هیچکدوم از اون 5 نفر دوست نباشی و فقط به قصد خوندن و رفع اشکال بری.

اگه دوست باشین که واویلا هست ....... عمرن بتونی روزی 2 ساعت مفید بخونی (من که اینجوری بودم)

بازم میل خودته ولی من میگم اصلا .

موفق باشی
      ویرایش توسط Bl4Ck_96 : 28 آبان 1393 در ساعت 11:56

6. Top | #6
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      اصلا فایده نداره ما خودمونو میکشتیم نیم ساعت مفید میخوندیم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fereshte_ نمایش پست ها
      سلام

بچه ها قبلا راجع به خودم و شرایطم بهتون توضیح دادم.نظرتون در مورد این جوری درس خوندن چیه؟ همه شرایط مخصوصا از نظر مالی و میزان موفقیت بررسی کنید.

درست نزدیک خونه هامون یک زیر زمین هست که برای اجاره گذاشتن ماهی 400 تومن.پول پیش هم نمی خواد.وسایل زندگی هم مثل مبلمان و میز و تخت و گاز و ..... داره.اگر مثلا 6 نفر بشیم و برای 6 ماه مانده تا کنکور اینجا رو اجاره کنیم و هر روز از ساعت 2 بعد از ظهر تا هر موقع که شد اینجا باشیم و 30 تا تست 30 تا تست اول خودمون بزنیم بعد رفع اشکال کنیم بالاخره هر کسی تو یه درسی قوی تره و یه چند ساعتی هم هرکس مطالعه شخصی داشته باشه نتیجه اش فکر می کنید چطور باشه؟

مثلا الان جمعه ها خیلی از بچه های فارغ تحصیل هستیم قلمچی می دیم خیلی بی هدف بعدش میریم با هم رستوران و ........ تا 5 بعد از ظهر بعدشم خونه خواب تا 8 و بعد یه بررسی سرسری و تکی.خیلی از سوال ها رو هم حتی جوابش رو از رو هم که می بینیم نمی فهمیم.
      اگر این کار رو بکنیم می تونیم مثلا جمعه ها دور هم رفع اشکال کامل قلمچی بکنیم.

هر جوری فکر می کنم خیلی کار خوب و عاقلانه ای هست ولی اطرافیان می گن نتیجه نمی ده و بعد چند روز می فهمید که اشتباه کردید و دیگه نمی شه کاریش کرد(چون باید قرارداد 6 ماهه ببندیم و پولشو چه باشیم چه نباشیم باید بدیم.)

این زیرزمینی که می گم جایی که برای کسی هم مزاحمتی نداره.یعنی طبقه بالاش خالیه و سر و صدای ما دردسر نمی شه.

حالا چرا خونه همدیگه جمع نمی شیم؟چون اولا بعضی از بچه ها خونشون خیلی کوچیکه و بعضی ها خیلی شلوغ و خب نمی شه مثلا تا ساعت 12 شب خونه دیگری موند بالاخره خانواده هر کس نیاز به استراحت داره.اگر اینجا رو بگیریم تا ساعت 1 شب دور همیم و فاصله خونه هامونم از اینجا کمتر از 2 دقیقه هست و همه در امنیت هم می تونیم برگردیم.
      دیگه نمی دونم هر جای این طرحم ایراد داره بگید/
      سایت نشر دریافت با رتبه های برتر مصاحبه کرده بود اکثرن مخالف مطالعه دست جمعی بودن...به نظر منم این کار درستی نیس چون کافیه ی نفر 1کلمه بگه تا....

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ولی من با نظر بقیه دوستان مخالفم....
      چون تا حالا خیلی شده من با دوستام جمع بشم و درس بخونم.....خیلی هم خوب جواب داده....
      بستگی به خودت داره مثلا اگه یکی از دوستات یه چیزی بپرونه اگه بتونید سریع بحث رو جمع کنید حله و گرنه اگه تکی بخونی به نفعته
      در هر صورت باید دوستات رو بسنجی.....
      یه دو سه بار با هم یه جایی جمع بشید اگه تونستید با هم بخونید و موفق بودید اونوقت حله.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن