سعیت رو بکن
خیلی ها مثل تو عقب افتادن ولی خودشون رو میرسونن
شب ها کمتر بخواب... سر کلاسای مدرسه یه درس دیگه رو بخون... هرچی اضافست حذف کن... میتونی نگران نباش
سعیت رو بکن
خیلی ها مثل تو عقب افتادن ولی خودشون رو میرسونن
شب ها کمتر بخواب... سر کلاسای مدرسه یه درس دیگه رو بخون... هرچی اضافست حذف کن... میتونی نگران نباش
کارشناسی فیزیوتراپی از دانشگاه علوم پزشکی مشهد ورودی 88
دانشجوی دندان پزشکی علوم پزشکی اصفهان ورودی 95
موفقیت اتفاقی نیست
ببین جا بزن اما کنار نکش برا برانامه ای ک می رسی بخونه فکر می کنی باقی جلو ان همه عقبن عمومی هارو ک میشه باهاش بری باقی رو هم اینجوری بخون مثلا تو باید 9 بهمن شیمی س رو تموم کنی خودت برنامه بزار تا 9 بهمن بخونش تمو م کن اون موقع ییهو تراز ت میاد بالا برا امتحاناشم ازمونک بساز بزن
راستی هرچی بری همینه سنجش هم بری همینه عقب می افته پس واستا بجنگ
55
مهم نیس میرم مسیرو
عقب افتادگی از برنامه ازمون گوش کن
بستگی به مبحثی داره که عقب افتادی
عقب افتادگی از برنامه آزمون
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
سلام دوستان ممنون میشم 2 دیقه وقت بزارین هر پیشنهادی دارین لطف کنین بفرمایین:
من به دلایلی یه سفر فوری بهم پیش اومد مجبورا 1 هفته خونه نبودم ، واسه همین از برنامه قلم چی کاملا عقب افتادم یعنی میشه گفت 0 ام . . .
پیشنهادتون برام چیه از کجا شروع کنم؟برنامم رو چیکارش کنم الان؟با اینکه آزمون نمیرم ولی با برنامه کانون میخوام بخونم که عقب افتادم . . . مرسی از راهنماییاتون❤
Up: فارغ التحصیلم
ویرایش توسط masoud007 : 19 مهر 1395 در ساعت 21:38
سلام........اگه میتونین تو این چند روز تعطیلی یعنی تاسوعا و...... حسابی درس بخونین......شاید بگین که نمیشه تو این ایام....ولی یه چیزی.....ایام تعطیلی همیشه هستن اما وقت از دست رفته بر نمیگرده.....ساعت مطالعتونو به مرور زیاد کنید....یه دفه خیلی درس نخونید که زده بشین از درس...اول از نقاط قوتتون شروع کنید و اونا رو مرور کنید دوباره ......بعدش از مباحث اسون بودجه بندی که دارین شروع کنید.....و تست بزنید.......برنامه راهبردی کانون خیلی مفیده ...حتما ازش استفاده کنین....بازم سوالی بود پاسخگو هستم!!!!!
خلاف قوانین.
شما تو این ازمون مباحث پیش رو نخونین چون دوره مروری زیاد داره ! چون فک میکنم فارغ تحصیل باشین مشکلی پیش نمیاد !
خودتو به برنامه ازمون بعدی برسون حتما عقب افتادگیاتو بعدا میتونی تو جمع بندی یا تایمای اضافیت بخون تا برسی...هاگه خودتو از برنامه ازمون جدا کنی پشیمون میشی مطمئنا
رها چو برگ خسته در باد🍃
با این حرفت موافق نیستم چون اینجوری قطعا تو هر ازمونی یه مباحثی جا میمونه ! اینجوری باید هر ازمونی که به هر دلیلی خراب شد بشیم واسه ازمون بعدی بخونیم . اونم برنامه اول قلم چی که همچی پایه ای هستش و مثلا تا فصل 1 تا 3 زیست خونده نشه ! ایا ازمون بعدی که فصل 4 و 5 چیزی متوجه میشیم ؟
بنده فارغ التحصیلم
نظرتون چیه از هفته 1 (آزمون اول) شروع کنم بخونم بعد رفته رفته مطالب آزمون بعدی رو اضافه بکنم بهش تا عقب موندگیم جبران شه . . . چون خود آزمون شرکت نمیکنم صرفا برنامش رو اجرا میکنم
ببینید شما قرار نیست ازمون بدی پس تاریخ ازمونت که لزوما 23 مهر نیست دیگه تازه بخوای سوالاتشم حل کنی تا وقتی به دستت برسه دو روزی طول میکشه پس تا دو شنبه هفته بعد تقریبا وقت داری میتونی پایه رو تنها بخونی و مباحث پیش که میمونه همه درسا در ازمون بعدی مرور میشه اون موقعه اونا رو هم اضافه میکنی ! کلا ازمون 1 و 2 کانون چون میدونه بیشترا تازه شروع میکنند حجم سنگینی نداره و اگه تابستون مطالعه داشتی میتونی با ساعت مطالعه بالا به برنامه ات برسی و عقب موندگی جبران بشه !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)