کلا قلمچی همینجوریش پایه ی قوی می خواد و اکثر بچه ها از همون اولش عقب هستن, حالا عقب هم بیفتی از برنامش دیگه هیچی, اشتباه منو تکرار نکن دوست من,بکش کنار اگه پولتو میدن.
یکی از دلایلی ک دیگه امسال نمیرم قلمچی همینه ی دو روز نخونی عقب میفتی و استرس و ترس و همه چی میگیرتت...
خودت برنامه بریز جامع سنجش یا قلمچی برو بعدا.
انصراف نمیشه داد اگه منظورت پس گرفتن پول باشه
منم دقیقا مثل شمام وفردا میرم از قلم چی انصراف بدم وسنجش ثبت نام کردم 29آذر اولنیش هستم من که انشالاه به برنامش میرسم اگه شما هم سرعتتون خوبه وسال قبل خوب خوندید سنجش رو ثبت نام کنید چون بهش راحتتر میرسید.
نمیشه انصراف داد. اگه هم بدی پولت رو پس نمیگیری.
عمو کاظم با هزارجور تبلیغات و التماس و ... تورو به چنگ آورده به همین راحتی یعنی پولت رو بهت پس میده که بری ؟؟؟
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
دوست عزیز اشتباه نکن..حتماحتما برو و ادامه بده...هر جا عقب موندی رو عیبی نداره بزارشون و خودتو با ازمون بعدی هماهنگ کن و خودتو به اون ازمون برسون..این مباحثی که عقب موندی رو هم نگرانش نباش..کانون جوری برنامش رو چیده که درسا چند بار دور میشه...ینی شما که عقب موندی و یه سری مبحث رو نخوندی اصلا نگران نباش و اونا رو فراموش کن و خودتو با آزمون بعدی هماهنگ کن..یه سری ایستگاه ها توی برنامه کانون هست که شما که عقب موندی میتونی بهترین استفاده رو بکنی و خودتو برسونی..اصلا ذهنتو مشغول نکن و اصلا هم به فکر انصراف از کانون نباش..ادامه بده..قوی و مستحکم..هنوز خیلی وقت مونده که میتونی راحت جبران کنی..آرامش خودتو داشته باش اونارو هم فراموش کن..به جاش و در زمان ایستگاه های جبرانی اون مباحثو میخونی...ایستگاه های جبرانیه مهم یکیش فک کنم بعد امتحانات نوبت اوله..یکیش که مهمترینه تعطیلات عیده..راحت میتونی برسی..
حتی شاگرد برترای کنکور هم از برنامه ی کانون عقب میمونن..دوست خودم با اینکه رتبش عالی شد امسال اما با خودش که صحبت کردم میگفت اونم گاهی عقب میمونده از برنامه کانون..اماکارش این بود که اون مبحثو ول می کرد و مبحث آزمون بعیدو میخوند..تو ایستگاه های جبرانی هم اون مباحث عقب مونده روخوند..اصلا آدمی که از برنامش عقب نمونه غیرطبیعیه..بالاخره ماها آدمیم و آدم هم غیرقابل پیش بینیه برخی چیزها...مثل آدم آهنی و ربات که نیستیم هر برنامه رو بهمون دادن بدون نقص و اشتباه اجراش کنیم..همه ی آدم ها از برنامشون عقب میمونن..این مشکل همه ی کنکوریاس..اونم نه یه بار..بلکه شاید در طول سال کنکور بارها عقب بمونن..به خاطر برخی مسایل پیش بینی نشده مثل بیماری ها...مسایل روحی..فوت اقوام ویا اصلا خستگی ناشی از درس و چیزهای دیگه..اینم بهتون قول میدم همه ی دانش اموزای کنکوری عقب میمون از برنامشون اما جا نمیزنن که انصراف بدن از آزمون ..همه عقب میمونن..اما نحوه برخورد افراد با این مسئله فرق داره..یکی به ذهنش مسلطه اون مباحث عقب مونده رو میزاره برای بعد..خودشو به برنامه ازمون بعد میرسه...یکی هم جا میزنه و برای تسکین این فکر به فکر انصراف از ازمون یا حتی گاهی افراد اینقدر این افکار مخربو دارن که از الان به فکر کنکور دو سال دیگه هستن..هنوز خیلی خیلی مونده و کلی وقت هستبهتون قول میدم..
اصلا اصلا از برنامه کانون جدا نشین..اینم یه پند دوستانه از طرف بنده که خودم این تجربه رو داشتم و میفهم حال و فکرای ذهن یه کنکوریو..مطمئن باشین شما شاید فکر کنین انصراف میدین خیلی خوبه اماکاملا در اشتباهید..شاید بعد از انصراف ذهن و فکرتون برای مدت کمی راحت بشه..در واقع مثل یه مسکن عمل میکنه این کار..اما بعدش سردرگمی هاتون بیشتر و بیشتر میشه..چون برنامه ندارین..کانون چون هر دو هفته ازمون میدین میدونین اگه عقب موندین نهایتش دو هفته رو از دست میدین..بعد یه تلنگری بهت میخوره..اما حالا اومدیم شما ازمون جامع های سنجش رو شرکت کردین...اگه اونوقت عقب موندین چی میشه؟ اونوقت چندماه رو از دست دادین و بعدش تلنگر وارد میشه بهتون....چند ماه رو راحت از دست میدین...ضمن اینکه تجربه نشون داده کسانیکه جدا شدن از برنامه به مراتب خیلی خیلی بدتر شده اوضاعشون..
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)