هیچکس بزرگو نمیشناسی
آهنگ سربازش 1سال همه کلوپ ها و گیم نتا پرچم بالا کرده بود
آره داش تهران شهری که هرچی توش میبینی باعث تحریکه![]()
هیچکس بزرگو نمیشناسی
آهنگ سربازش 1سال همه کلوپ ها و گیم نتا پرچم بالا کرده بود
آره داش تهران شهری که هرچی توش میبینی باعث تحریکه![]()
بحث رونالدو نیس رونالدو اینقد شعور داره که اگه تسلیت نمیگه حرفی هم نمیزنه که به اون طرف توهین باشه میتونست بگه دوس ندارم تسلیت بگم نه اینکه جوری توهین امیز صحبت کنه و بگه دلیلی نداره مردم شلوغ کنند چون به اون ربطی نداره اون را مردم تصمیم میگرن فقط میتونست تو حیطه خودش حرف بزنه خوشش نمیاد از اهنگ و سبک مرتضی الان وقتشه ؟ ن اینا از ی جایی داغ هستند که خدا میدونه ...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ن هیچکس را نمیشناسم و نمیخوام هم بشناسم چون مهم نیس واسم مرتضی پاشایی هم زیاد نمیشناختمش تا اینکه چند روزه پیش فهمیدم حالش بد هستش ولی به عنوان یک هموطن ناراحت شدم و خیلی هم ناراحت شدم
ویرایش توسط gole yas : 28 آبان 1393 در ساعت 00:34
ابروی خودشو به گند کشید؟
خوبی شما؟ با اینکه اصلا از سبک و کاراش خوشم نمیاد ولی میدونی اینکه یه عده نفهم بیان بهت فحش خواهر مادر بدن و برن چه حسی داره ؟ الان چند ماهه همه گیر دادن به این بدبخت. بابا خوشتون نمیاد ازش چرا بهش فوش میدین خوب؟ فرهنگ ۲۵۰۰ساله ما ایرانیا به همین جا ختم میشه عقده هامونو تو فضای مجازی با فحش خداهر مادر به همدیگه خالی میکنیم
مگه وظیفست که یکی حتما بیاد تسلیت بگه؟ خوب هر کسی از مرگ به انسان ناراحت میشه اونم به جوون. اما اینکه مسئله رو پتک کنی بکوبی رو سر یه عده درسته؟
ینی یه عده ******** فقط دنبال این بودن که یه مسئله ای پیش بیاد بریزن سر این بدبخت.
سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
یه کوله خاطره که باید جا بمونه...
در کل اگه یکی عزاداره،بره عزاداریشو بکنه و تسلیت بگه به خانواده فرد فوت شده؛دیگه چرا میره به پیج رونالدو وتتلو وهیچکس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!! !!!!!!!! اصلا به اون چه ربطی داره فلان بازیگر یاخواننده ویا یه نفر معروف،باید تسلیت بگه؟؟؟؟؟؟؟ شما خودت تسلیتتو بگو و به دیگران گیر نده که باعث بشه همچین حرفایی رو هم از دیگران به خصوص اشخاص معروف نشنوی....منظورم با بی فرهنگاس....ابرو نذاشتن تودنیا واسمون این بی فرهنگا
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
ولشون کن برا این جماعت اصلا حیف هستش ادم حرف بزنه سکوت از هر چیزی براش بهتره و از توهینی توهین تر هست برو خودتو جمع کن ی تسلیت گفتم این همه ادا و ماتم و دعوا که نداره بی فرهنگم شما هستی که میری فرنگ خارج و میایی فک میکنم شق وقمر کردی اول برو فرهنگ یاد بگیرید که کامنت فحش نزاری و شعور خودتونو نگه دارید بهتر ه که ی ذره ادم باشید و انسان گونه باشیدو از این شرایط استفاده نکنید ی کم حرمت سرشون بشه بزاره لاقل چند روز بگذره اهای تو ی که حرف از فرهنگ میزنی این کامنتی که گذاشتی کجاش فرهنگه؟ شماها بی فرهنگ هستید و ای اونی که میگی هر روز هزارن میمرند بله میمیرند ولی مردم ایران بیشترشون انسان هستند و به شماها ربطی نداره که تا چند روز همدردی میکنند خوبه که خداوند مرگ را گذاشت وگرنه چی میشد الله علم برید خجالت بکشید این شهرت نیست این ی چیزه دیگه هستش اگه جرات دارید برید به خبرنگارا اینطور حرف بزنید تا تلوزیون پخش بشه ن فضای مجازی تا واکنششون را ببینید ای ادم ی روزی باید تاوان پس بدید از ما گفتن برید تو اینه خودتونو نگاه کنید خیلی هم شهرت ندارید دو سوت خدا میتونه هزار کار کنه که البته خدا نکنه ولی تفکر کن و بفهم و مطالعه کن حتما شعر های که تتلو میخونه شعور هستش و فرهنگ دیگه هم حرفی نمیزنم و سکوت میکنم شما هم دوستداران پاشایی بهتر سکوت کنید و تو این بازی کثیف وارد نشید و بزارید روحش ارامش داشته باشه ی صلوات![]()
ویرایش توسط gole yas : 28 آبان 1393 در ساعت 04:32

خب دیگه کم کم فکر میکنم موقعش بود که بسته بشه و کار به توهین نکشه
مرتضی پاشایی رفت و حواشی همچنان ادامه داره...
بسته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)