خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

چطوری تو خودم انگیزه ایجاد کنم؟

سلام بچه ها خوبین؟ من یه مشکل خییییلی بزرگ پیدا کردم! اونم اینه که دلم به درس نمیره! به عبارتی اصلا حوصله خر خونی ندارم! من امسال اینجور شدم :yahoo (21): همیشه تو مدرسه رتبه بودم! الان که به این موضوع فکریدم فهمیدم که اصلا انگیزه ایی واسه درس خوندن ندارم! هیچ هدفی ندارم! اگه خیلی از بچه میخوان دانشگاه تهران قبول شن و این ارزوشونه من اصلا واسم هیچی مهم نیست! اونا میدونن هدفشون چیه پس برای رسیدن بهش میدرسن اما من نمیدونم واسه چی دارم درس میخونم !!!!! باورتون میشه؟ و همین باعث شده بی انگیزه باشم و درس نخونم! لطفا کسایی که در این باره تجربه دارن و حالت منو تجربه کردن کمکم کنن خییییلی به کمکتون نیاز دارم :yahoo (19):

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      اول باید برای خودتون هدف انتخاب کنین آدم بدون هدف به هیج جا نمیرسه ببنیند به چه شغلی علاقه مندید
      و برای رسیدن به اون هدف بجنگید شما میتونید از فایل های صوتی دکتر افشار هم استفاده کنید

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      ببینید اصلا نمیخوام راجع به قرتی بازی هایی به سانِ نوشتن اهداف روی کاغذ و غیره صحبت کنم!

ولی هر کسی توی زندگی یک هدفی داره! و برای اون هدف حرکت میکنه! وقتی که شما شب ها دیرتر میخوابی و صبح ها زود تر بیدار میشی اونموقع هستش که داری طعم یک زندگی رو میچشی! در غیر اینصورت یک مرده هستی که فقط داره نفس میکشه!

انسان به امید زندست!

این که شما هدف ندارید ممکنه ناشی از وضع خانوادگی یا مالی خوبتون باشه!

اما بهتون پیشنهاد میکنم چند تا دلیل برای رسیدن به اهدافتون پیدا کنید! و براشون حرکت کنید!

این دلیل ممکنه پول باشه! ممکنه پرستیژ باشه! ممکنه جبران زحمات پدر مادر باشه! اصلا ممکنه ضایع نشدن جلوی دوستان باشه! ممکنه رقابت با دوستان باشه!

من مهم ترین دلیل درس خوندنم رقابت با دوستامه! و وقتی میخوام سستی کنم توی ذهنم مرور میکنم که رقبای من الان از من جلو افتادن!

پس بهتون پیشنهاد میکنم به روزی فکر کنید که همسالانِ شما توی روپوشِ سفید! یا استاد دانشگاه، یا مهندس، یا وکیل شدن و با نهایت پرستیژ توی جامعه از زندگی لذت میبرن ولی شما.....

میخوان جزء کدوم دسته از ادم ها باشین؟

یادتون باشه! مقام عالی همت متعالی میطلبد!

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Takfir نمایش پست ها
      ببینید اصلا نمیخوام راجع به قرتی بازی هایی به سانِ نوشتن اهداف روی کاغذ و غیره صحبت کنم!

ولی هر کسی توی زندگی یک هدفی داره! و برای اون هدف حرکت میکنه! وقتی که شما شب ها دیرتر میخوابی و صبح ها زود تر بیدار میشی اونموقع هستش که داری طعم یک زندگی رو میچشی! در غیر اینصورت یک مرده هستی که فقط داره نفس میکشه!

انسان به امید زندست!

این که شما هدف ندارید ممکنه ناشی از وضع خانوادگی یا مالی خوبتون باشه!

اما بهتون پیشنهاد میکنم چند تا دلیل برای رسیدن به اهدافتون پیدا کنید! و براشون حرکت کنید!

این دلیل ممکنه پول باشه! ممکنه پرستیژ باشه! ممکنه جبران زحمات پدر مادر باشه! اصلا ممکنه ضایع نشدن جلوی دوستان باشه! ممکنه رقابت با دوستان باشه!

من مهم ترین دلیل درس خوندنم رقابت با دوستامه! و وقتی میخوام سستی کنم توی ذهنم مرور میکنم که رقبای من الان از من جلو افتادن!

پس بهتون پیشنهاد میکنم به روزی فکر کنید که همسالانِ شما توی روپوشِ سفید! یا استاد دانشگاه، یا مهندس، یا وکیل شدن و با نهایت پرستیژ توی جامعه از زندگی لذت میبرن ولی شما.....

میخوان جزء کدوم دسته از ادم ها باشین؟

یادتون باشه! مقام عالی همت متعالی میطلبد!
      لازم نیست فکر کنم....چون دوستام الان پزشکی میخونن اما من....ممنون از صحبت های قشنگتون

حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من!
نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من !
چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من !
هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من !
هوس برای تو ! عفاف برای من !
هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !!
همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من ..
براستی زن بودن کار مشکلی است :
مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛...
.

"سیمین دانشور"

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن