خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات

یه تجربه شخصی

سلام به همه دوستان .

الان از شیوه درس خوندن خودم نسبت به قبل خیلی راضیم ؛ قبلا بیشتر هدف روزانه ام این بود چند ساعت درس بخونم و روی ساعت خاصی درس خاصی رو بخونم . یه تجربه برای خودم پیش اومد خواستم مطرح کنم ...

به نظر من هر کسی تنها هدفی که میتونه در طول روز داشته باشه اینه که یه حجمی رو اول صبح یا اخر وقت دیشبش از کلیه دروس تو یه سال نامه ای یا دفتر یادداشتی از دروسی که میخواهد بخونه بنویسه و تنها هدف روزانه اش فقط انجام دادن این هدف باشه حالا چند ساعت میتونه این حجم رو تموم کنه به خودش بستگی داره . البته سعی کنید حجمی که در نظر می گیرید کمی سنگین باشه تا سرعت و تمرکزتون بالا بره و اگرم بتونید از حجمی که مشخص کردین جلو تر بزنید قطعا هیچوقت از برنامه ای که مشخص کردین عقب نمی افتین . در ضمن اگرم نتونید حجم رو تموم کنید حجم مشخص شده رو به فردا انتقال بدین و به همین ترتیب ... که باعث میشه وسواس بیخودی رو از خودتون دور کنید که مثلا اگه قرار بود صبح ساعت 7 بیدار شین و شد 9 دیگه روزتون رو خراب نکنید یا اینکه همش نگین این شنبه که بیاد شروع می کنم ولی بازم نشه ...
      دنبال مسائل حاشیه ای مثل معدل و کنکور قراره چجور برگزار شه یا اینکه چه قدر وقت مونده به کنکور نباشید فقط هدفتون رو روزانه مشخص کنید و برای همون تلاش کنید ...
      در مورد منابع کمک درسی هم دنبال بهترین منبع نباشید و با هر ان چه که دارید درس بخونید ...
      امیدوارم همتون موفق باشید ...
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اره منم اینجوری میخونم
      بیشتر از کمیت باید کیفیت مطالعه مد نظر باشه و حجم کاری که جمع میشه ...
      الان بخاطر اوضاع سوالات کنکور همه انتشارات تلاش میکنن که بهترین کتابارو بدن بیرون تا از غافله بازار کنکور جا نمونن !! بخاطر همین نمیشه گفت فلان کتاب خوبه فلان کتاب بد ، چون سلیقه ای هست و ادم همونی که انتخاب کرده رو خوب خوب حتی چنددور بخونه بهتر از اینه که تا کنکور هی دنبال بهترین منبع باشه و چندتا کتاب دور خودش جمع کنه و آخر هیچکدوم رو هم درست حسابی نخونه !!!
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر من در انتخاب منابع هرکسی متناسب با سطح درسی که داره باید منابعش رو انتخاب کنه
      خدایا...

من... اینجا...

دلم سخت معجزه میخواهد
      ...

4. Top | #4
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اول ساعتی میخوندم..
      یعد به تنتیجه تو رسیدم حجمی خوندم...
      بعد به این نتیجه رسیدم جفتش با هم عالیه...چون اگه به حجمش نرسی هیچی....
      بهترین اینه که تخمین بزنی کارت چقد وقت میخواد این حجمو تقسی کنی تو روزا و ...
      مثلا میگم واسه ازمون بعدی 5 ساعت زبان میخوام...این 5 ساعتو تو دو روز میخونم که ت و روز دوم باید زبان تموم شده باشه

یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز

.................
      رفقای گل انجمن
      میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
      تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم

...................

مشاوره و برنامه ریزی کنکور
      از صفر مطلق تا رتبه برتر
      ...........
      این شما نیستید که رویاتونو‌ انتخاب میکنید!
      این رویای شماست،که انتخابتون‌ کرده...

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن