سلام به همه دوستان .
الان از شیوه درس خوندن خودم نسبت به قبل خیلی راضیم ؛ قبلا بیشتر هدف روزانه ام این بود چند ساعت درس بخونم و روی ساعت خاصی درس خاصی رو بخونم . یه تجربه برای خودم پیش اومد خواستم مطرح کنم ...
به نظر من هر کسی تنها هدفی که میتونه در طول روز داشته باشه اینه که یه حجمی رو اول صبح یا اخر وقت دیشبش از کلیه دروس تو یه سال نامه ای یا دفتر یادداشتی از دروسی که میخواهد بخونه بنویسه و تنها هدف روزانه اش فقط انجام دادن این هدف باشه حالا چند ساعت میتونه این حجم رو تموم کنه به خودش بستگی داره . البته سعی کنید حجمی که در نظر می گیرید کمی سنگین باشه تا سرعت و تمرکزتون بالا بره و اگرم بتونید از حجمی که مشخص کردین جلو تر بزنید قطعا هیچوقت از برنامه ای که مشخص کردین عقب نمی افتین . در ضمن اگرم نتونید حجم رو تموم کنید حجم مشخص شده رو به فردا انتقال بدین و به همین ترتیب ... که باعث میشه وسواس بیخودی رو از خودتون دور کنید که مثلا اگه قرار بود صبح ساعت 7 بیدار شین و شد 9 دیگه روزتون رو خراب نکنید یا اینکه همش نگین این شنبه که بیاد شروع می کنم ولی بازم نشه ...
دنبال مسائل حاشیه ای مثل معدل و کنکور قراره چجور برگزار شه یا اینکه چه قدر وقت مونده به کنکور نباشید فقط هدفتون رو روزانه مشخص کنید و برای همون تلاش کنید ...
در مورد منابع کمک درسی هم دنبال بهترین منبع نباشید و با هر ان چه که دارید درس بخونید ...
امیدوارم همتون موفق باشید ...