خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 26

موضوع: یک حقیقت

1. Top | #1
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات

یک حقیقت

میدونید چرا 90٪رتبه های برتر سال اول کنکورشونه؟
      چون اونا نابغه ان
      چون با من و تو فرق دارن
      چون روی ی مسئله ی ریاضی یا فیزیک ک من و تو روی اون 2یا3دقیقه وقت میزاریم رو زیر 1دقیقه حل میکنن
      چون 3ساعت درس خوندنشون به اندازه14ساعت ماست
      اره عزیزان من
      این ی حقیقت تلخ و شیرینه

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      اصلا هم اینجور نیست
      الکی از خودت حقیقت نساز !! روحیه افراد هم تخریب نکن !!!
      خیلیاشون با تراز پایین در حد 5000 تو کانون شروع میکنن
      اونا زود شروع میکنن و بجای ما که سال سوم یا تابستون پیش یاد کنکور میفتیم اونا از دوم قوی شروع میکنن و با انگیزه و اراده زیاد ادامه میدن اینه حقیقت پیروزیشون ....
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فقط به تلاش بستگی داره بعضیاشونم ازسال اول دوم شروع به خوندن کردن
      ویرایش توسط venus95 : 21 آبان 1393 در ساعت 21:14

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      چون اونا نابغه ان
      چون با من و تو فرق دارن
      چون روی ی مسئله ی ریاضی یا فیزیک ک من و تو روی اون 2یا3دقیقه وقت میزاریم رو زیر 1دقیقه حل میکنن
      اره عزیزان من
      این ی حقیقت تلخ و شیرینه

خوب الان چی کار کنم ؟ خودت انگیزه نداری میخوای اتنگیزه ما هم بگیری ؟

این به خودت بر میگرده که تست تو چند ثانیه حل کنی ؟

تست حل نکنی خو معلمومه مثل خَر تو گِل بمونی دیگه )

البته منظورم شما نیستیا ! منظورم کسایی که تست نمیزنن :-)

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      همه حرفات صحیح نیست اما میشه گفت صحیح یکم!
      بین رتبه های برتر 99% از مدارس تیزهوشان هستند. هوش خوبی هم دارن... ولی تلاششون هم فوق العاده بیشتر از ما !

این یه حقیقته که دیگه بدون مدرسه خوب و غیرتیزهوشان و معدل کم و نخواندن از سال دوم احتمال رتبه برتر شدن و رتبه خوب کسب کردن خیلی خیلی کمه!

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      فرق رتبه های برتر کنکور و شما (همونظور که دوستان فرمودن) اینه که اونا از سال دوم دبیرستان به فکر کنکور افتادند و شما تازه. اونا معدل کتبیشون 19.9 هست شما 13

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      توماس ادیسون که معلمانش از آموزش او در مدرسه عاجز مانده بودند در تمام طول تحصیل کم ترین نمره ها را از درس فیزیک می گرفت ولی همین شخص بعدها موفق شد بیش از هزار وصد وپنجاه اختراع جامعه بشریت عرضه کند که بیشتر آنها در زمینه علم فیزیک بوده است!!

3- بتهون معلم او می گفت در طول زندگیش "اوچیزی یاد نخواهد گرفت"

4- پیکاسو یکی از معروفترین نقاشان جهان بدون کمک و حضور پدرش که در زمان امتحانات کنارش می نشست نمی توانست در درس هایش نمره قبولی کسب کند!!

5- هیلتون که مالک بیش از 300هتل در سرتاسر دنیاست در دوران کودکی برای گذران زندگی مجبور بود کف سالن‌ها و هتل ها را طی بکشد!!

6- جیمز وات که مخترع ماشین بخار بود فردی کودن توصیفش می کردند!!

7- امیل زولا نویسنده بزرگ فرانسوی دانش آموزی تنبل بود که در مدرسه از درس ادبیات معمولا نمره صفر می گرفت!

8- ناپلئون بنا پارت مدرسه خود را با رتبه 42به عنوان یک دانش آموز غیر ممتاز ترک کرد!!

9- لویی پاستور در مدرسه یک محصل متوسط بود ودر دوره لیسانس در درس شیمی بین 22 نفر رتبه 22 را کسب کرد!
      حقیقت ایناست نه حرفای شما.......

8. Top | #8
      کاربر فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ارمان 2 نمایش پست ها
      توماس ادیسون که معلمانش از آموزش او در مدرسه عاجز مانده بودند در تمام طول تحصیل کم ترین نمره ها را از درس فیزیک می گرفت ولی همین شخص بعدها موفق شد بیش از هزار وصد وپنجاه اختراع جامعه بشریت عرضه کند که بیشتر آنها در زمینه علم فیزیک بوده است!!

3- بتهون معلم او می گفت در طول زندگیش "اوچیزی یاد نخواهد گرفت"

4- پیکاسو یکی از معروفترین نقاشان جهان بدون کمک و حضور پدرش که در زمان امتحانات کنارش می نشست نمی توانست در درس هایش نمره قبولی کسب کند!!

5- هیلتون که مالک بیش از 300هتل در سرتاسر دنیاست در دوران کودکی برای گذران زندگی مجبور بود کف سالن‌ها و هتل ها را طی بکشد!!

6- جیمز وات که مخترع ماشین بخار بود فردی کودن توصیفش می کردند!!

7- امیل زولا نویسنده بزرگ فرانسوی دانش آموزی تنبل بود که در مدرسه از درس ادبیات معمولا نمره صفر می گرفت!

8- ناپلئون بنا پارت مدرسه خود را با رتبه 42به عنوان یک دانش آموز غیر ممتاز ترک کرد!!

9- لویی پاستور در مدرسه یک محصل متوسط بود ودر دوره لیسانس در درس شیمی بین 22 نفر رتبه 22 را کسب کرد!
      حقیقت ایناست نه حرفای شما.......
      اینجا ایرانه برادر:yahoo (19):

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ایرانی بودن و نبودن ربطی به تلاش کردن ادما نداره..... اینا فقط توجیه هست.. شما گفتین حقیقت این رتبه های برتز نابغه ان من میگم دانشمندان زیادی هستن که نابغه نبودن و با تلاش رسیدن........

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ضمنا رتبه های برتر هم نابغه نیستن فقط بلدن چطور درس بخونن و از چ راهی برن.....

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      عزیز اینکه قصد داری روحیه بچه ها رو کم کنی اصلا باعث پیشرفت و موفقیتت نمیشه ها میدونستی؟
      قشنگ از متنت معلومه که قصدت تضعیف روحیه هستش
      سر صبح یه نخ سیگار تا چشما باز شد ...
      روی میز تیکت با پول نقد و پاسپورت
      یه کبریت، یه بنزین، یه رویا، یه خونه
      یه کوله خاطره که باید جا بمونه...

12. Top | #12
      کاربر فعال

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقطه ضعف = نقطه قوت

کودکی ده ساله که دست چپش در یک حادثه رانندگی از بازو قطع شده بود ، برای تعلیم فنون رزمی جودو به یک استاد سپرده شد. پدر کودک اصرار داشت استاد از فرزندش یک قهرمان جودو بسازد استاد پذیرفت و به پدر کودک قول داد که یک سال بعد می تواند فرزندش را در مقام قهرمانی کل باشگاه ها ببیند. در طول شش ماه استاد فقط روی بدن سازی کودک کار کرد و در عرض این شش ماه حتی یک فن جودو را به او تعلیم نداد. بعد از 6 ماه خبررسید که یک ماه بعد مسابقات محلی در شهر برگزار می شود.استاد به کودک ده ساله فقط یک فن آموزش داد و تا زمان برگزاری مسابقات فقط روز آن تک فن کار کرد.سر انجام مسابقات انجام شدو کودک توانست در میان اعجاب همگان با آن تک فن همه حریفان خود را شکست دهد! سه ماه بعد کودک توانست در مسابقات بین باشگاه ها نیز با استفاده از همان تک فن برنده شود و سال بعد نیز در مسابقات کشوری، آن کودک یک دست موفق شد تمام حریفان را زمین بزند و به عنوان قهرمان سراسری کشورانتخاب گردد.

وقتی مسابقات به پایان رسید، در راه بازگشت به منزل، کودک از استاد رازپیروزی اش را پرسید. استاد گفت: "دلیل پیروزی تو این بود که اولاً به همان یک فن به خوبی مسلط بودی، ثانیاً تنها امیدت همان یک فن بود، و سوم اینکه راه شناخته شده مقابله با این فن ، گرفتن دست چپ حریف بود که تو چنین دستی نداشتی!

یاد بگیر که در زندگی ، از نقاط ضعف خود به عنوان نقاط قوت خود استفاده کنی.
      راز موفقیت در زندگی ، داشتن امکانات نیست ، بلکه استفاده از "بی امکانی" به عنوان نقطه قوت است."

13. Top | #13

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezbakin نمایش پست ها
      چون اونا نابغه ان
      چون با من و تو فرق دارن
      اره عزیزان من
      این ی حقیقت تلخ و شیرینه
      سلامشو خوردین ؟!
      خب عزیز دل خواهر اگه اونا نابغه ان توام نابغه باش
      اون نابغه ها بنظرم با ما فرق ندارن اما با تو شاید فرق دارن (خب هر کی ی جور خودشو باور داره) آرهع:yahoo (21):
      اگه ی مسئله ریاضی یا فیزیک زیر 1 دقیقه حل میکنن خب توام زیر یه دقیقه حل کن
      توام زمان مفید درس خوندنت 3 ساعت باشه !
      خب ؟
      عایا کار سختی بود ؟
      تو که میدونی چه فرقی با اونا داری بجای غر غر کردن ندونم کاری بشین اون جاهایی که میبینی ضعف داریو تصحیح کن
      نه اینکه بیای اینجا این متن بنویسی و بقیه بت ...
      موفق باشی
      جونی نیست
      انگار نوری نیست

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      روحیه ی من که با این حرفها تخریب نمیشه:yahoo (4): پیش به سوی موفقیت...

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در این که بسیارباهوش هستن شکی نیست اما هوش دونوعه iqوeq(هوش هیجانی)
      هوش هیجانی یعنی این که میدونستن تو موارد حساس چیکار کنن کنکور برای 99 درصد بچه های ایران چالشه رتبه های تاپ از همون سال های پایه که حجم درسا و استرس کنکور کمتره و درس ها پایه هست (مثلا درسهایی مثل ریاضی وفیزیک مثل یه زنجیر به هم وصلن و از پایه باید کار شن) قوی و حرفه ای خوندن وقت شناس بودن ومیدونستن چه طوری کنکورو ضربه فنی کنن یه ادم با ضریب iqهوشی نرمال و کاملا معمولی هم وقتی رو یه موضوع تمرین مداوم داشته باشه سرعت و کیفیت کارش میره بالا ،مسلما بین رتبه های کنکور iqبالا زیاد پیدا میشه ولی الزاما همه ی رتبه ها iq بالا ندارن! اما همه هوش هیجانی بالا دارن! مثلا ممکنه یه ادم باتحصیلات کم وناموفق هم باشه که نمره iqخیلی بالا داشته باشه اما بلد نبوده از زمان وفرصت هاش درست استفاده کنه!(البته امکانات هم اثر داره اما معمولا میشه با تلاش و ... جبرانش کرد تا حد زیادی)
      زندگی درک همین
      اکنون
      است!

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن