والا تو شهره ما ریاضی فیزیک شیمی زیست ساعتی ۱۳۰-۱۸۰ تومنه قیمت اگه گروه باشن ولی اگه خصوصی باشه و تعداذیکی دو نفر باشه ۱۰۰ تومن اینا ساعتی
والا تو شهره ما ریاضی فیزیک شیمی زیست ساعتی ۱۳۰-۱۸۰ تومنه قیمت اگه گروه باشن ولی اگه خصوصی باشه و تعداذیکی دو نفر باشه ۱۰۰ تومن اینا ساعتی
می خواهــــــم شــــــادبـــــاشم
نه یک روز بلکــــه هــــــزاران سال
می خواهــــم آوازشــــادبودنــــم چنـــان در شهر بپیچد که روسیـــاه شوند
آنهـــــایی که سر غمگیــــن بودنـــــم شرط بستـــــه اند
...
معلم داریم جلسه ای نفری 15 تومن میگیره 30 نفر تو یه کلاس فیزیک !
منصفانه اس ظاهرا
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
دوستان خیلی گل و ماه هستید همتون رو می بوسم که انقدر فعال شرکت کردید.
خیلی کمکمون کردید.من نظرات همتون رو به ایشون می گم.فکر نمی کنم دنبال قیمتای بالا باشه چون فقط می خواد خرج تحصیلشو دربیاره.به ساعتی 20 تا 25 تومن فکر می کرد که با توجه به نظراتتون منصفانه است.
مرسی از همگی.
دوست عزيز
من توي يه شهرستان با يه معلم با سابقه كار حدود هشت سال سابقه كار
جلسه اي ٤٠تومن كار ميكنم
اينكه تهران چجوريه نميدونم ولي بهتره كه قيمتي كه ميذاره حدود همين ٤٠تومن بيشتر نباشه و خودشو با بهترين و باسابقه ترين دبيرها مقايسه نكنه كه بخواد ساعتي ٤٠٠!! بگيره
ویرایش توسط mahsa92 : 20 آبان 1393 در ساعت 23:28
رهی بعضیا ی شعرهایی میخونن زیاد جدیدش نگیر... توی همین تایپیک هم هستن...
جوری حرف هم میزنن که انگار از دماغ فیل افتادن...
.. هرطور خودش فکر میکنه.. اگه واقعا کارش جواب میده هر چقدر دوس داره بگیره نوش جونش اوکی...
سال 85 یکی از نویسنده های یک کتاب ریاضی بود که ساعتی 1 میلیون می گرفت و خانمی هم بودن که عربی درس می دادن ساعتی 600 تومن.پس این رقم ها در سال 93 نباید چندان هم عجیب باشه.
برای آیلتس نزدیکای عید امسال یک استاد برای برادرم می خواستیم بگیریم ساعتی 450 تومن قیمت داد.که ما هم نگرفتیم ولی ساعتای تدریسش پر بود به ما می خواست ساعت 9 تا 11 شب وقت بده.
من سال پیش که کلاس گروهی میرفتم.کلاس بهترین دبیران ریاضی و فیزیک تبریز بود.
ریاضی 10 نفر بدیم هرکدوممون 15 تومن برای هر جلسه و برای فیزیک هم 700 تومن دادم برای کل پیش حدود 9 نفر بودیم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)