مصاحبه با رتبه۷۹۹ منطقه۲ تجربی۹۳: پرستو کوچکپور
۱- دورهی پیشدانشگاهی (سال چهارم) را به شکل حضوری گذراندید یا غیرحضوری؟ آیا هنوز هم این تصمیمتان را درست میدانید؟
نام: پرستو نام خانوادگی: کوچک پور رتبهی آزمون سراسری: ۷۹۹(رتبه کل در سهمیه منطقه ۲)(آزاد غیرپزشکی آزاد پزشکی:
رشتهی دانشگاهی و دانشگاه: رشتهی پیشدانشگاهی:تجربی نوع دیپلم:تجربی
پاسخ:حضوری.کاملاً اطمینان دارم انتخابم درست بوده. اگر هم صدبار برگردم عقب بازم همینکار رو میکنم!
۲- اگر قرار بود- خدای نکرده!- دوباره کنکور بدهید، در برنامهی سال کنکور یا حتی سالهای قبلتر، چه تغییراتی به وجود میآوردید؟
پاسخ:به هیچوجه کار امروز رو به فردا واگذار نمیکردم!!!
درآزمونهای دورهای مثل قلمچی و آزمونهای جامع سنجش شرکت میکردم، و فقط یک یا دو کلاس که واجب باشه ثبت نام میکردم و بیشتر زمان و انرژی رو روی خوندن خودم متمرکز میکردم.
به کتابهای درسی بیشتر توجه میکردم! و کتابهایی که برام خیلی مفید بود و خوندنشون برام جذاب بود رو حداقل ۳ بار میخوندم! یعنی بهجای اینکه منابع رو وسیعتر کنم، عمیقتر میخوندم!
یهسری همایش خاص رو حتماً شرکت میکردم.
خیلی توی خونه از خودم آزمون میگرفتم تا با آزمون نقاط ضعف خودمو بیشتر بشناسم و دوباره و دوباره درسهامو مرور میکردم! خیلی مرور میکردم!
برناممو یهجوری تنظیم میکردم که دینی رو صبح آزمونها نخونم!
عید ۴ روز میرفتم مسافرت.
سعی میکردم موقع درس خوندن هندزفری نگذارم!
3- شرکت در آزمونهای آزمایشی را چگونه ارزیابی میکنید؟
پاسخ:آزمونها دورهای خیلی خوب بودن. آزمونهای جامع بیشتری شرکت میکردم.
4- دربارهی ساعتهای مطالعه و آهنگ تغییر آن در طول سال کنکور چه سفارشی دارید؟
پاسخ:از اول سال تا اواسط بهمن، روزی ۱۰ساعت، بعد ساعت مطالعه بالا بره تا ۱۴،۱۵ ساعت. در ضمن با توجه به ضریب درسها ساعت مطالعه اختصاص پیدا کنه. مثلاً زیست روزی ۴ ساعت، شیمی ۳ ساعت، ریاضی ۱ ساعت، فیزیک ۱ ساعت ،۱ ساعت ادبیات، ۱ساعت دینی ،۱ ساعت عربی یا زبان!
5- در سال کنکور، درسخواندن بهتنهایی را ترجیح میدادید یا بههمراه دوست و همکلاسیها؟ چرا؟
پاسخ:با دوستان درس خوندن خیلی لذت بخشه و آدم احساس تنهایی نمیکنه ولی من خودم تنهایی درس خوندن رو ترجیح دادم، چون احساس کردم با دوستام درسخوندن، قسمت زیادی از زمانمو هدر میده! با دوستام در تماس بودم ولی تنها درس میخوندم. تنهاییش سخت بود ولی برای من بهتر جواب داد.
6- استفادهکردن از اینترنت و smsبازی برای رفع خستگی را در سال کنکور درست میدانید؟
پاسخ: در حد کم و کنترل شده بله. به نظر من اگر کامل کنار گذاشته بشه اشتباهه! سال کنکور باید کارای مورد علاقه کنترل بشن نه اینکه کاملاً کنار گذاشته بشن! مخصوصاً برای کسانی که تنها درس میخونند ارتباط با دیگران خیلی لازمه، ولی باید کنترل شده باشه و جلوی درس خوندن رو نگیره!
۷- آیا رفتن به مسافرت و تعطیلات را در سال کنکور سفارش میکنید؟
پاسخ: بله مسافرت های کوتاه. یک یا دوبار در سال، درحدی که خستگی رو برطرف کنه. بهنظر من مسافرتهای طولانی برای سال کنکور مناسب نیستن؛ ولی مسافرتهای کوتاه و بیخطر! لازم هستن و میتونن خیلی کمککننده باشن. البته فقط یکی دوبار در سال!
8- آیا کمکگرفتن از مشاوران را سودمند ارزیابی میکنید؟ به چه شکلی؟
پاسخ:کسیکه بتونه با توجه به شخصیت و شرایط یک نفر به شخص کمک کنه خیلی خوبه. ولی مشاور فقط میتونه یک سری پیشنهاد و راه رو به شخص نشون بده، نه بیشتر! اول و آخرش خود شخص هست که باید کار رو انجام بده. مشاور برای انگیزه دادن هم خوبه!
9- آیا شرکت در اردوهای مطالعاتی (آخر تابستان، نوروز، پیش از کنکور و …) را مثبت ارزیابی میکنید؟
پاسخ:درصورت مساعد نبودن شرایط خانه خیلی خوبه درغیراینصورت نه ! چون هیچ جا اتاق من با همهی کتابهام نیست!
10- آیا به نظر شما آموزشها، بازیها و سرگرمیهای دورهی کودکیتان در رسیدن به موفقیت کنونی تأثیرگذار بودهاست؟ کدامشان؟
پاسخ:
احتمالاً بیشتر روی بینش و کنجکاوی و خلاقیت تاثیر داشته :-؟
خیلی سوال سختی بود!
باتشکر
۱۱- در درسهای عمومی، آموزش کدام دبیران و خواندن کدام کتابها در موفقیت شما تأثیر چشمگیری داشتهاست؟
باتوجه به اینکه توی مدرسهی فرزانگان درس میخوندم محیط مدرسه، دوستام و معلمها خیلی تاثیر مثبتی در موفقیتم داشتن.
۱۲- در درسهای اختصاصی، کدام کلاسها یا کتابها در موفقیت شما نقش مهمی داشتهاست؟
زبان و ادبیات فارسی کلاس: دکتر سبطی و معلم مدرسه خودمان کتاب: زبان فارسی نشر دریافت و کتاب درسی زبان عربی کلاس: کلاس نرفتم. کتاب: کتاب آقای ایاد فیلی! دین و زندگی کلاس: نرفتم_ همایش آقای کریمی کتاب: فقط کتابای درسی !!! زبان انگلیسی کلاس: نرفتم_فقط معلم مدرسه کتاب: دکتر اناری،ولی نخوندم زیاد!کلا زبان نخوندم!
زیستشناسی کلاس: نرفتم_همایش دکتر عمارلو، مدرسه کتاب: خیلی سبز،همایش دکتر عمارلو،جامع تخته سیاه،همگامان زمینشناسی کلاس: × کتاب : × فیزیک کلاس: نرفتم،دبیر خوب مدرسمون کتاب: میکروطبقه بندی گاج شیمی کلاس: نرفتم،مدرسه کتاب: دوم و پیش ۱: مبتکران ، سوم و پیش ۲ : خیلی سبز ریاضی تجربی کلاس: کلاس ریاضی آقای خوانین زاده،دبیر فوق العاده مدرسمون کتاب: آبی قلمچی و خیلی سبز
13- برای افزایش آمادگی ذهنی و روحی در روز کنکور چه سفارشهایی دارید؟
پاسخ: شبیهسازی روز کنکور از قبل و تمرین – شکلات خوب!(خیلی مهمه)-آب یخ- به خودت تلقین کنی که استرس نداری- مامان آدم نایسته پشت در!- فکر کنی جایی که گیرت اومده بهترین جاست! فکر کنی کنکورت قراره بهترین آزمونت باشه .
۱۴- رشتهی دانشگاهیتان را بر چه پایهای انتخاب کردید؟ (علاقهی شخصی، فشار خانواده، مشورت با دیگران، کلاس اجتماعی و حرف مردم! و …)
پاسخ:
مشورت با خانواده و دیگران و با توجه به آینده شغلی در جامعه – ولی علاقه حرف اول رو می زنه-خیییییییلی علاقه!
15- اگر به شما یک بار دیگر فرصت انتخاب رشته دادهشود (با همان رتبهی قبلی) آیا به همان شکل عمل میکنید؟
پاسخ:
۱۶- بهترین تأثیرات ورود به دانشگاه در زندگی شما چه بودهاست؟
پاسخ:
۱۷- آیا دانشجو شدن تأثیرات بدی هم در زندگی شما داشتهاست؟
پاسخ:
۱۸- آیا برای ادامهی تحصیل در خارج از کشور برنامهای دارید؟
پاسخ:
الآن برای تصمیمگیری زوده؛ بعداً با توجه به اقتضای زمان تصمیم میگیرم.
۱۹- آیا مایل هستید به کمک مدرک تحصیلیتان به خارج از کشور مهاجرت کنید (در آنجا ماندگار شوید)؟ چرا؟
پاسخ:
دوباره : الآن برای تصمیم گیری زوده بعداً با توجه به اقتضای زمان تصمیم می گیرم !!!!!!
20- و به جای سؤال آخر، یک راهنمایی کوچک برای این بچهها که به دنبال راز پیروزی شما تا اینجا آمدهاند!
پاسخ:
هرکس باید خودشو بشناسه و از راه مخصوص به خودش پیروز بشه؛ فقط در راه کنکور نباید از تکرار چیزهای ساده خسته شه و پایداری کنه و هیچ وقت خودش رو با دیگران مقایسه نکنه و دست کم نگیره!
نشر دریافت