سلام بچه ها این بست برا بچه هاییه که هدف دارن و واقعا میخوان انشاالله کنکور رو سوسکش کنن هر کس میخواد بیاد اینجا و به دوستانش مشاوره بده و کمک کنه و با هم کنکور رو لهههههش کنیم![]()
سلام بچه ها این بست برا بچه هاییه که هدف دارن و واقعا میخوان انشاالله کنکور رو سوسکش کنن هر کس میخواد بیاد اینجا و به دوستانش مشاوره بده و کمک کنه و با هم کنکور رو لهههههش کنیم![]()
خخخخ چه خشنهمگی موفق باشید. امضامم بخونین انگیزه بگیرین
![]()
زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
لطفا با تامل ببینید...
من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.
آیا تو چنان که می نمایی ، تنگی!
ویرایش توسط mahmoud.n : 17 آبان 1393 در ساعت 21:59
من که خودم داغون شدم...اصلا نمیخوام اما روزم میره الکی
اما هر کی حالش خوب نی به امضام نیگا کنه!
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
.................
رفقای گل انجمن
...................
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
الان یه چیز جالب خوندم...
شاید بعضی حرف ها تکراری باشند… ولی همیشه لازم است یادآوری شوند…میدونی فرق بین تو و قهرمانت چیه؟ اون باور کرد میتونه قهرمان باشه ولی تو هنوز شک داری… ما از ۲ چیز همواره رنج می بریم: فکر کردن بدون عمل و عمل کردن بدون فکر… اغلب انسان ها می خواهند تحولی در دنیا ایجاد کنند… ولی نمی دانند انقلاب درونی بزرگترین تحول است…
.................
رفقای گل انجمن
...................
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
انسان باید برا رسیدن به خواستش تلاش کنه و نتیجه رو بسپاره به خدا و بهش توکل کنه. خدا همیشه با بندشه و اگه ما یه قدم برداریم اون ده قدم برمیداره... مهمترین چیز توکل به خداست
با اعتماد به نفس به سمت رویاهایتان بروید. آن زندگی ای که رویایش را داشتید تجربه کنید.
(هنری دیوید تورو)
جونی نیست
انگار نوری نیست
حق حضانت برای تو ، درد زایمان برای من! نام خانواده برای تو ، زحمت خانواده برای من ! چهار عقد ، برای تو ، حسرت عشق برای من ! هزار صیغه برای تو ، حکم سنگسار برای من ! هوس برای تو ! عفاف برای من ! هــــــــــــــزار ســـــــال گذشت این مرض درمان نشد !! همه چیز برای تو ؛ و هیچ برای من .. براستی زن بودن کار مشکلی است : مجبوری مانند یک کدبانو رفتار کنی ، همانند یک مرد کار کنی ، شبیه یک دختر جوان به نظر برسی و مثل یک سالمند فکر کنی؛... .
"سیمین دانشور"
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)