خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 14 از 14
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کارای که قلمچی گفته انجام بدیم؟؟؟

سلام. من قلمچی میرم ولی نه خوداموز دارم نه واسه هدف گذاری ازمونا میرم.....می خواستم بدونم ایا واجبه حتما بعد ازمون خود اموز بنویسم یا نه؟؟؟؟هم چنین اینکه هدفگذاری به درد میخوره یا نه.....و اینکه خودم هدف گذاری کنم یا برم پیش پشتیبانم؟؟؟؟؟؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      هدف گذاری خیلی میتونه کمک کنه مخصوصا تو ازمون های متوالی...
      حتما هم سعی کنید بعد از آزمون تحلیلش کنید...میتونه توی برگه آچار هم باشه...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا دید بدیه که انجام بدم یا نه
      به نظر من بهترین کار اینه حتی اگه کسی 1 روز از شما تجربه اش بیشتره کاراشو انجام بدید چه برسه به قلم چی
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mashkok
      نمایش مشخصات
      هدفگذاری همون چند از دهه؟
      من هیچکدومو انجام نمیدم پس چیزی نمیتونم بگم :yahoo (4)::yahoo (4):
      من حال نوشتن خواموز رو ندارم, خستم
      در کل حتما خوبه که بدبخت خودشو جر میده که ما انجام بدیم

5. Top | #5
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      برخلاف سال گذشته كه بچه ها كلا ميگفتن قلمچي بدردنميخوره و از اين حرفا
      امسال هم تو مدرسه هم اينجا يه مقدار ديد عوض شده و بچه ها دارن ميبينن كه با همين كاراي ساده كه قلمچي ميگه ميشه اشتباهات رو كم كرد و تراز رو بالابرد

منم از روي تجربه شخصيم نظرمو راجع به تك تك ابزار ها و روش هايي كه استفاده كردم ميگم

دفتربرنامه ريزي:اينو نداشته باشيم مدرسه رامون نميدن خخخ(نه حالا حتما قلمچي منظور يه دفتر يادداشت ساعت مطالعه!!)
      بعد از ٢ماه من بدون گوش كردن به توصيه هاي اينو اون و حرف هاي مشاوره اي فوق تخصصي و...... فقط با پر كردن اين دفتر و ايجاد اين حس كه ميتونم ساعت مطالعه خودمو بالا ببرم تونستم از ٣٠ساعت به چيزي حدود ٦٠ساعت(يه كم كمتر!!) تو اين هفته برسونم و هيچ كاره خاصي هم نكردم! پس ميتونه خيلي مفيد باشه.
      صفحه ١٨٢ رو الان پر ميكنم ولي الان كه اول ساله زياد كمكي نميكنه ولي مظمئنم از يكي دو ماهه ديگه تو پيشرفتم بهم كمك ميكنه.

كتاب خودآموزي:راستش من خودم اين كتابو ندارم اما از اصل خود آموز بودن و يادداشت نكات آزمون بسيار استفاده كردم و غلطام توي آزمون از يه ماهه پيش ١٠تا كمتر شده و به همون مقدار تراز بالاتر!!
      من واسه هر درس يه جور نكات آزمون رو يادداشت ميكنم.
      مثلا شيمي چون درصدام خوبه از بين سوالات غلط و نزده اي كه دارم اونايي كه ميدونم نكته خاصي داره، كل سوال به همراه كليدشو توي جزوه معلم وارد ميكنم كه هروقت اونو ميخونم غلطاي آزمونم دوره بشه!!(تو مبتكران هم اگه سوال متفاوتي ببينم حتما همين كارو ميكنم!!)

در مورد زيست كه غلطام زياده ميام جملاتي كه غلط بوده و من فك ميكردم درسته و برعكسشو توي يه دفتر جدا يادداشت ميكنم و هر آزمون مرور ميكنم!(اصلا هم مهم نيست كه طبقه بندي فصل به فصلو اينا داشته باشه!هر آزمون ١٠-٢٠تا جمله ص و غ بهش اضافه ميشه!

درمورد رياضي سوالاتي كه غ زدم(نزده نميزارم خخ!)رو دوباره حل ميكنم تو خونه واگه نتونستم حلشون كنم توي يه دفتر جدا مينويسم.

فيزيك هم يه بار ديگه حل ميكنم كه معمولا ميتونم ج بدم و اوناييم كه نميتونم اصلا درسطح كنكور نيستن و سخت ترن واس همين كاريشون ندارم!

خب اينم از خود آموزي!(عمومي فعلا بررسي نميكنم ولي آزمون هاي جمع بندي از دي به بعد رو حتما بررسي ميكنم)

اما هدف گزاري:راستش من خودم يه مقدار هنوز باهاش مشكل دارم اما تا اينجاي كار بازم كمكم كرده و تعداد اشتباهاتم كمتر شده همينطور ديگه وقتي ميرم سر جلسه به غير از يكي دوتا درس ميدونم كه توي بقيه ضعف دارم و انتظارم معقولتر و آرامشم سر جلسه بيشتر ميشه!

هدف گزاري هم حتما از روي كارنامتون انجام بدين نه از روي تخيلات يا حرف اينو اون!!
      مثلا من رفتم سر كلاس رياضي چهارتا سوال سخت كه معلم دادو حل كردم بعدش معلم بهم گفت اين هفته بايد بري ١٠٠بزني تو آزمون!

منم مثل هميشه جو گيرشدمو كلي روي رياضي وقت صرف كردم و آخرش درصدم اومد ٤٠!!
      اگه از اوش با خودم ميگفتم كه ميرم آزمون كه ٦٠يا ٧٠ بزنم ديگه انقدر وسواس سر سوالات به خرج نميدادم و هر چي توي دهنم بود رو روي برگه پياده ميكردم!

آزمون غير حضوري هم من در طول هفته حل ميكنم چون ٥شنبه ها چندتا كلاس پشت ير هم دارم و نميرسم به غير حضوري!

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من انجام میدم اگه انجام ندم پشتیبانم کلمو میکنه هر 2هفته میاد دفتر خودازموزی رو میبینه.واقعا تاثیر داره

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خودآموز نمیدونم اما هدف گذاریه قبل آزمون باعث میشه یه مدیریتی از خودت قبل آزمون داشته باشی و بدونی قراره چیکار کتی سرجلسه. هم باعث save زمان میشه هم جواب ندادن به سوالای شک دار.
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام.

آیا تا به حال دقت کردید که بعد از امتحان قلم چی حدود 4 تا 6 ساعت درس نمیخونین.
      این زمان بهترین زمان برای بررسی سوالات آزمون اونروز هستش.
      در زیست شناسی نکات مهم رو در جای مناسبی از کتاب درسی یادداشت کنید روی سوالاتی که به تله افتاده اید فکر کنید و نکات آنها را استخراج کنید و در کتاب درسی یادداشت کنید.

در مورد سایر دروس هم سعی کنید سوالاتی را که نتوانسته اید صحیح پاسخ بدید حتما بررسی کنید.(البته توصیه من برای شما بررسی همه سوالات اعم از غلط زده یا صحیح زده و یا نزده هستش.) این بررسی باعث خواهد شد که شما رفته رفته اشتباهاتتان کمتر شود.

**آقای قلم چی سالهاست که با دانش آموزان مختلف سر و کار دارند.ایشون بهترین راه رو برای دانش آموزان نشون میدن.صحبت های ایشون رو پشت گوش نندازین.
      موفق و موئد باشید.

فروش سایت زیست پلاس با قیمت توافقی

برای اطلاعات بیشتر کلیک کنید

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هدفگذاری دقیقا چجوریه؟ میشه یه توضیح اجمالی بدین؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط T@H@76 نمایش پست ها
      هدفگذاری دقیقا چجوریه؟ میشه یه توضیح اجمالی بدین؟
      اینکه واسه خودت تعیین کنی که قراره از هر ده تا سوال چندتاشو بزنی

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      اینکه واسه خودت تعیین کنی که قراره از هر ده تا سوال چندتاشو بزنی
      مثلا برای تراز ۶۲۰۰ باید چند سوال از ده سوال اختصاصیا رو زد؟

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فک کنم زیست و فیزیک باید 5 تا از 10تارو بزنی
      شیمی 4تا و ریاضی 3-4

13. Top | #13
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      روی دفترچه سوالاتون نوشته چنتا باید جواب بدی برای تراز 6250. البته بعضی وقتا اگه اون مقدار جواب بدی ترازت کمتر یا بیشتر میشه ولی اکثر اوقات همون میشه

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بنظرمن راهنمایی های قلم چی واقعا بدرد میخورن و کتاب خودآموز دوران جمع بندی خیلی کمکت میکنه و هدف گذاری تو ازمون به افزایش تراز و کاهش پاسخ های غلط کمک میکنه
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)