خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بالاخره واسه زیست چی بگیرم؟؟؟؟؟؟

سلام. من پیش تجربی ام واسه پایه کتاب گربه و واسه پیش خیلی سبز گرفتم.....از دبیرام هم پرسیدم گفتن خیلی
      سبز و گربه خوبن....حالا اومدم انجمن همه میگن خیلی سبز خوب نیست کتابای کانون خوبه...در صورتی که هم دوستام و هم دبیرام میگن کتابای کانون سطحش خیلی پایینه.....میشه بگین چیکار کنم؟؟؟

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      سلام. من پیش تجربی ام واسه پایه کتاب گربه و واسه پیش خیلی سبز گرفتم.....از دبیرام هم پرسیدم گفتن خیلی
      سبز و گربه خوبن....حالا اومدم انجمن همه میگن خیلی سبز خوب نیست کتابای کانون خوبه...در صورتی که هم دوستام و هم دبیرام میگن کتابای کانون سطحش خیلی پایینه.....میشه بگین چیکار کنم؟؟؟
      گربه خیلی به روز نیس تستاش...
      درصورتی که میتونید با همونا نتیجه ی خوبی بیارید که هیچی...اگرنه سعی کنید کتابتون رو عوض کنید...
      کتابایی که به روز تر هستن الگو و جامع گاج خاکستری هستش...خیلی سبز هم برای سوم ویرایش جدید داده که اونم خوبه...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      چه بخواهیم چه نخواهیم سبک کنکور از سال 89 کامل عوض شد و متاسفانه گزینه های حتی فوق ترکیبی سخت تک کلمه ای از توی این عرصه پاشون را کنار کشیدن و میدون را به سوالهای سخت، مفهومی ترکیبی و بلند حداقل 10 کلمه ای دادن
      از اون گذشته وجود سوالهای 6گزینه ای توی کنکور به وفور به چشم میخوره

اما با توجه به تغییرات کنکور، متاسفانه کتابهای خیلی خیلی خیلی کمی هستن که توانستن تا حدودی (اونهم نه کامل) خودشون را با شرایط وقف بدن که بی شک میتونم بگم فقط 2مجموعه هستن و بقیه کنتابهای بازار وقت تلف کردنه

گاج میکرو طبقه بندی شده، سوالهای آسون، متوسط و تک و توک سخت ولی کاملا به سبک کنکورهای اخیر داره و بعنوان اولین منبع برای تثبیت مطللب خونده شده فوق العاده نقش موثری داره (جامع هستش و دو جلد سوال و پاسخ تشریحی داره)
      کتاب های الگو نوشته دکتر هاشمی، سوالهای متوسط، سخت و خیلی سختی داره و برای حرفه ای شدن توی درس یا مبحث کاملا به درد میخوره و توصیه میشه (در 4 چلد، زیست 1 2- پیش 1 و 2 هستش)

البته برادران نصری خیلی سبز هم کتاب زیست 2 سال سوم را بر اساس کنکور جدید بازنویسی کردن ولی اگه تعصبی روی خیلی سبز ندارین، الگو نسبت به خیلی سبز ارجحیت داره

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هر چی دبیرا میگن درسته.

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      همیشه هم دبیرها درست نمیگن متاسفانه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اونا دیگه جزء دبیرا حساب نمیشن.من منظورم دیرای دلسوز و واقعی بود

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من بهت پیشنهادی میکنم که خودم عملا نتیجشو دیدم و از‌دوستم که سال ۹۲ رتبه ی ۶۰۰ شد پرسیدم(نمیگم ۶۰۰عالبه ولی خب قابل قبوله)
      شما اگر میحوای ۱۰۰ساعت وقت بذاری برای زیست ۹۹/۹ بذار برای خوندن کتاب و باقیمونده هم فقط در حدی تست بزن که بدونی تستاش چجور میان و اشنا بشی نه اینکه بشینی تست بزنی بگی توی کنکور شبیه اینا بیاد(منظورم اینه زیست مثل فیزیک و ریاضی نیست که فقط باید تست زد و خوندن فیزیک آ ریاضی یعنی تست زدن ولی زیست فقط خوندن کتاب مهمه و کتاب تست درجه ی اولویت احر رو داره(البته اگر یه جای زیستونمیفهمی درسنامه برای فهمیدن خوبه نه برای حفظ کردن و خوندن از روی اون که من از لحاظ درسنامه خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم(فقط و فقط‌برای درسنامه نه تست))حالا با توجه به این موضوع برای زیست باید کتاب تستی بگیر که تستای مختصر مفید داشته باشه حالا مختصر‌مفید یعنی چی؟!یعنی اینکه با حداکثر ۶۰-۵۰تست سر و ته اون فصل رو هم بیاره جوری که تمام تستای استاندار رو پوشش بده که من از این نظر برای پیش دانشکاهی کتاب ابی قلمچی و برای پایه ابی پایه رو پیشنهاد میکنم(دقت کن برای پایه یعنی زیست ۱و۲ ابی پایه رو بگیر نه برای هر سال جدا چون گتابایی کهبرای همون سال منحصرا هستن(به جز پیش داشنگاهیش)تستای خیلی چرتی دارن ولی پایش نه تستای مختصر و مفیدی داره)

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من بهت پیشنهادی میکنم که خودم عملا نتیجشو دیدم و از‌دوستم که سال ۹۲ رتبه ی ۶۰۰ شد پرسیدم(نمیگم ۶۰۰عالبه ولی خب قابل قبوله)
      شما اگر میحوای ۱۰۰ساعت وقت بذاری برای زیست ۹۹/۹ بذار برای خوندن کتاب و باقیمونده هم فقط در حدی تست بزن که بدونی تستاش چجور میان و اشنا بشی نه اینکه بشینی تست بزنی بگی توی کنکور شبیه اینا بیاد(منظورم اینه زیست مثل فیزیک و ریاضی نیست که فقط باید تست زد و خوندن فیزیک آ ریاضی یعنی تست زدن ولی زیست فقط خوندن کتاب مهمه و کتاب تست درجه ی اولویت احر رو داره(البته اگر یه جای زیستونمیفهمی درسنامه برای فهمیدن خوبه نه برای حفظ کردن و خوندن از روی اون که من از لحاظ درسنامه خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم(فقط و فقط‌برای درسنامه نه تست))حالا با توجه به این موضوع برای زیست باید کتاب تستی بگیر که تستای مختصر مفید داشته باشه حالا مختصر‌مفید یعنی چی؟!یعنی اینکه با حداکثر ۶۰-۵۰تست سر و ته اون فصل رو هم بیاره جوری که تمام تستای استاندار رو پوشش بده که من از این نظر برای پیش دانشکاهی کتاب ابی قلمچی و برای پایه ابی پایه رو پیشنهاد میکنم(دقت کن برای پایه یعنی زیست ۱و۲ ابی پایه رو بگیر نه برای هر سال جدا چون گتابایی کهبرای همون سال منحصرا هستن(به جز پیش داشنگاهیش)تستای خیلی چرتی دارن ولی پایش نه تستای مختصر و مفیدی داره)

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      الگو

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط uni dentist76 نمایش پست ها
      البته زیست2(سوم)گربه اگر امسال خریده باشید از مهر به بعد
      سطح سوالاش خوبه
      تستای آزمون های ازمایشی هم داره که خوبه

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.زیست پیش دو خیلی سبز درسنامه داره؟

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط okami نمایش پست ها
      سلام.زیست پیش دو خیلی سبز درسنامه داره؟
      سلام نه...تست و نکته هست...
      ولی شنیدم میخوان براش بنویسن...
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

12. Top | #12
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)