خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

نهایی یا کنکور؟

با سلام.
      من سال سوم رشته ریاضی فیزیک هستم
      میخواستم بدونم من از امسال باید برای کنکور شروع کنم به خوندن یا الان فقط برای نهایی بخونم و برای کنکور رو بزارم برا تابستون؟
      ( من میخوام داشنگاه تهران رشته مهندسی نرم افزار روزانه قبول شم اگه فقط همون سال 4ام بخونم میتونم قبول شم یا نه؟ کسی میذونه رتبه چند میخواد؟ )
      ممنون.

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط GOdlike نمایش پست ها
      با سلام.
      میخواستم بدونم من از امسال باید برای کنکور شروع کنم به خوندن یا الان فقط برای نهایی بخونم و برای کنکور رو بزارم برا تابستون؟
      ( من میخوام داشنگاه تهران رشته مهندسی نرم افزار روزانه قبول شم اگه فقط همون سال 4ام بخونم میتونم قبول شم یا نه؟ کسی میذونه رتبه چند میخواد؟ )
      ممنون.
      بنظرم هم زمان بخونیم خوبه .
      اما من ب شخصه احساس میکنم،خودم بیشتر تستی کار میکنم.
      سوم تجربی هستم.
      نظر بقیه چیه؟

3. Top | #3
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      با سلام.
      ممنون.
      سلام

به نظرم خوبه که اعتدال رو رعایت کنین .... یعنی جوری درس بخونین که تو امتحان نهایی موفق باشین و هم تا حدی کار تستی کرده باشین

مثلا می تونین فقط تست های کنکور سراسری سال های قبل رو حل کنین و تست های اضافه و تالیفی رو به سال آینده موکول کنین

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با سلام.
      ممنون.
      سلام!
      من سوم تجربیم...ببین اگه از الان تستی بخونی بهتره هم کارت آسونتر میشه تو آینده:yahoo (4):منظورم تابستونه واینکه تست زدن تو امتحان نهایی خیلی کمکت میکنه(بعدا میفهمی:yahoo (21)

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه امتحان نهایی هاتون مثه امتحانای ما باشه باید از الان جدی براش بخونید چون فک کنم سال بعد تاثیر معدل بیشتر هم میشه!
      امتحان نهایی هام قطعا سخت تر میشن پس فعلا کنکور نیازی نیست! یه چیزی بین کنکوری خوندن و معمولی خوندن خیلی عالیه! ینی یه کم بیشتر از سطح کتاب کار کنید ولی لازم نیست تستی کار کنید چون از امتحانا عقب میوفتید. تابستون وقت هست این رشته ای هم که دوست دارید فک کنم ترازی بین 5500 تا 6000 می خواد که می تونید راحت بدستش بیارید!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بهتره دوسالانه کار کنی ولی در کنارش کمی هم تست بزن
      خلاف قوانین
      ویرایش شده.

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      در مطالعه خيلی از درسا تفاوت زيادی در نحوه مطالعه برای نهايی و كنكور وجود ندارد ، دانش آموزی كه مطالب را خوب فهميده باشه و مسلط باشه راحتتر می تواند تست ها را پاسخ دهد تست زدن می تواند باعث فهم مطلب و رفع اشكال و مشخص كننده قسمت هايی باشد كه در آن تسلط لازم را نداريم .
      نتيجه : می تواند همزمان باشد.

8. Top | #8
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه از امسال شروع کنی سال دیگه یه مقدار راحت تری
      از طرفی با توجه به اینکه دو سالی هس امتحان نهایی برگزار نمیشه
      و انتقام نهایی داره برگزار میشه همه ی وقتتو نزار رو نهایی برا کنکور هم کار کن
      آیا تو چنان که می نمایی ​، تنگی!

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وقت واسه کنکور زیاده. باید بیشتر به نهایی فکر کنید.
      شما نهایی رو از دست بدی دیگه وقتی واسه جبران نداری. ولی امسالمو که تموم کنی هم تابستون هم مهر به بعد وقت داری

از نظر من 75% نهایی و 20% تست

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      بنظر من سوالت (که البته سوال خیلیاست) یک سوال کاملا غیرمنطقیه
      اخه عزیز من مگه نهایی چیه که اینقد بخاطرش فک میکنی؟؟؟؟
      مگه کنکوری خوندن با نهایی خوندن چ فرقی داره؟؟؟همه فک میکنن کنکوری خوندن یعنی خوندن مطلب اضافه ولی اینطوری نیست.............شما برای کنکوری خوندن بعضی درسا (مثل دینی یا شیمی)باید خط به خط کتاب درسی رو تجزیه و تحلیل کنی..........پس یعنی نهایی هم خوندی..........
      نهایی اون غولی که شما فک میکنی نیست.........خیلیا به چشم تفریح بهش نگاه میکنن..........چون وقتی روی مطالب مسلط باشی یه امتحان تشریحی که سطحش خیلی پایینتر از کنکوره برات میشه تفریح.....
      حالا خود دانی..........

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)