خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 25
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بهترین کتاب مکمل برای ریاضی 2 » نشر الگو یا مبتکران (صورتی)

سلام...
      من در مدرسه تیزهوشان درس میخونم، میخوام تو درس ریاضی 2 تسلط کامل داشته باشم و بتونم در امتحانات مدرسه نمره های قوی(18 به بالا بگیرم)
      با توجه به این موضوع، بهترین کتابی که میتونم از بین نشر الگو(آموزش+تست) و مبتکران (صورتی) بگیرم کدومه ؟
      خیلی ممنون میشم کمک کنید

2. Top | #2
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام دوست عیز
      من با هر دوی این کتاب ها کار کردم.
      اگه می خوای فقط تست کار می کنی و فکر می کنی مفهمکلی درس رفهمیدی نشرالگو بهترین تاب مجود در بازاره اما مبتکران بیشتر سعی کرده با مثال زدن و حل مثال ها آموزش رو بیشتر جا بندازه. بهت پیشنهاد می کنم نشر الو رو بگیری.راستی اگه کتابخونه ی مدرستون مبتکران صورتی رو داره یا دوستی یا آشنایی بعضی اوقات ازشون مبتکران رو قرض بگیری بد نیست .درضمن مبتکران صورتی به هیچ عنوان تست نداره. و برای فهمیدن درس کتاب عالی هست امیدوارم کمکت کرده باشم.موفق باشی
      اگر کسی را نداشتی که به او فکر کنی به اسمان بیندیش زیرا درآن کسی هست که به تو می اندیشد!

تمام سپاسم ار آن کسیست که لحظه ای به من نیاز نداشت اما هرگزحتی برای لحظه ای فراموشم نکرد !

3. Top | #3
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pxc33 نمایش پست ها
      سلام...
      من در مدرسه تیزهوشان درس میخونم، میخوام تو درس ریاضی 2 تسلط کامل داشته باشم و بتونم در امتحانات مدرسه نمره های قوی(18 به بالا بگیرم)
      با توجه به این موضوع، بهترین کتابی که میتونم از بین نشر الگو(آموزش+تست) و مبتکران (صورتی) بگیرم کدومه ؟
      خیلی ممنون میشم کمک کنید
      قطعا مبتکران صورتی برای سوالات تشریحی قوی تره. اما اگه میخوای بترکونی نظرم اینه کنار مبتکران صورتی خوشخوان رو هم بگیری هرچند من با مبتکران صورتی به تنهایی امتحانارو بیست شدم (سمپاد بودم منم)

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      قطعا مبتکران صورتی برای سوالات تشریحی قوی تره. اما اگه میخوای بترکونی نظرم اینه کنار مبتکران صورتی خوشخوان رو هم بگیری هرچند من با مبتکران صورتی به تنهایی امتحانارو بیست شدم (سمپاد بودم منم)
      متاسفانه این کتاب مبتکران صورتی اصلا جواب تمریناتش نیست و من نمیتونم اشکالاتم رو برطرف کنم ...
      مشکلم اینه

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      مطمئنی؟پارسال من کتابش رو دیدم همه ی مثال هاش جواب داشت اما سواات تکمیلی خیر.
      اگر کسی را نداشتی که به او فکر کنی به اسمان بیندیش زیرا درآن کسی هست که به تو می اندیشد!

تمام سپاسم ار آن کسیست که لحظه ای به من نیاز نداشت اما هرگزحتی برای لحظه ای فراموشم نکرد !

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگر هدفتون فقط امتحانای مدرسه س به توصیه ی دبیر توجه کنید
      ولی اگر فهم درس و کنکوره نشرالگو بهترین منبعه ممکنه
      بانک جزوه های مهندسی و پایه

دانلود انواع جزوه های دانشگاهی
      http://www.bjozve.ir

7. Top | #7
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      متاسفانه این کتاب مبتکران صورتی اصلا جواب تمریناتش نیست و من نمیتونم اشکالاتم رو برطرف کنم ...
      مشکلم اینه
      خب آره دیگه. بخاطر همین کنارش خوشخوان رو هم توصیه کردم. و البته برای ما دبیرمون رفع اشکال میکرد.
      درضمن جواباش رو میتونید از اینور اونور بدست بیارید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط unijozve نمایش پست ها
      اگر هدفتون فقط امتحانای مدرسه س به توصیه ی دبیر توجه کنید
      ولی اگر فهم درس و کنکوره نشرالگو بهترین منبعه ممکنه
      نقل قول نوشته اصلی توسط mamad.hny نمایش پست ها
      خب آره دیگه. بخاطر همین کنارش خوشخوان رو هم توصیه کردم. و البته برای ما دبیرمون رفع اشکال میکرد.
      درضمن جواباش رو میتونید از اینور اونور بدست بیارید
      خوش خوان هم همینطوره سوالات تستیش و تمرین هاش جواب نداره و فقط تمرین های نمونش جواب داره ! از اینور اونور یعنی چی ؟ جایی هست جواباش(مبتکران صورتی) رو داشته باشه ؟

من هدفم اینه که کتابی که تهیه می کنم انواع تمرینات مورد نیاز برای تسلط کامل روی ریاضی و امتحانات مدرسه استعداد های درخشان رو داشته باشه !

نظرتون چیه ؟

9. Top | #9
      نفر برتر کنکور
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوش خوان هم همینطوره سوالات تستیش و تمرین هاش جواب نداره و فقط تمرین های نمونش جواب داره ! از اینور اونور یعنی چی ؟ جایی هست جواباش(مبتکران صورتی) رو داشته باشه ؟

من هدفم اینه که کتابی که تهیه می کنم انواع تمرینات مورد نیاز برای تسلط کامل روی ریاضی و امتحانات مدرسه استعداد های درخشان رو داشته باشه !

نظرتون چیه ؟
      دبیرتون چی پیشنهاد کرده؟ نظرم اینه کتابی که اکثر بچه ها میگیرن شما هم بگیرید.
      ولی اون خوشخوانی که من دیدم جواب داشت

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نشر الگو سطح تمریناتش به اندازه مبتکران است ؟

11. Top | #11
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      سلام...
      خیلی ممنون میشم کمک کنید
      به نظر من الگو بهتره چون مثال بیشتری داره و واسه تسلط بر تست هم میتونی از تست الگو استفاده کنی ولی یه سوال دیگه داشتم این عکس که گذاشتی خودتی؟

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.h نمایش پست ها
      به نظر من الگو بهتره چون مثال بیشتری داره و واسه تسلط بر تست هم میتونی از تست الگو استفاده کنی ولی یه سوال دیگه داشتم این عکس که گذاشتی خودتی؟
      خخخخخخ....

13. Top | #13
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman4133 نمایش پست ها
      خخخخخخ....
      چرا میخندی؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir.h نمایش پست ها
      چرا میخندی؟
      هیچی بابا:yahoo (1):

15. Top | #15
      کاربر حرفه ای

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نگفتی خودتی؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن