سلام من رشتم ریاضی هست خیلی درس میخونم ولی ترازم 5000 هست کسانی که ترازشوم تو رشته ریاضی بالاس کمک کنند اول ترازشونا بگند بعد کمک
سلام من رشتم ریاضی هست خیلی درس میخونم ولی ترازم 5000 هست کسانی که ترازشوم تو رشته ریاضی بالاس کمک کنند اول ترازشونا بگند بعد کمک
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
سلام
من ترازم بدک نیست میانگین ترازم 6900 به بالاست ولی خودم راضی نیستم و معدلم در عین ناباوری17.61
حالا من خودم سال پیش بیشترین ترازم 6000 بود که آزمون امسال به 6400 رسوندم و تا 7300 هم رسید ولی متاسفانه فقط بخاطر دروس عمومی الان آخرین آزمون 6900 اه
به هر حال شما به ساعتای درس خوندن زیاد تکیه نکن کسیو میشناسم 62 ساعت خوند و من35 ساعت ولی ترازش خیلی از من کم تره مهم کیفیت مطالعه هستش
به نظر من شیمی درس ساده ای اه حداقل واسه شیمی 1 پیش و میشه توش نتیجه گرفت منم اونو بد نمیزنم فقط کافیه تست بزنید و رفع اشکال کنید من خودم هر تستی که اشتباه میزنم اگه مهم باشه تو یه کلاسور یادداشت میکنم البته یادتون نره اکثر تاپهای امسال رو شیمی فوکوسشون روی سوالای کنکو بوده حتمن به صورت زماندار حلشون کنید
فیزیکم راحته فقط تنها کاری که میکنید همون بالاییه بهترین منبعش هم گاجه
اما ریاضی
راجت و رک بگم اگه پایتون ضعیفه حداقل 25 ساعت نیازه تو هفته رو این بذارید من المپیاد خوندم و متاسفانه یه اتفاقایی مانع قبولیم تو مرحله 2 شد اونم با 1 نمره ولی خودمو نباختم پس شما هم خودتو نباز
ادبیات:اینو رتبه 9 کنکور که قبلا یه آشنایی داشتیم میگفت:بهتره لغت واملا و تاریخ رو هر روز از کتابای لقمه مهروماه مرور کنید و واسه آرایه بهترین منبع دریافته و واسه قرابت فقط شعر بخونید و سعی کنید معنیشو بفهمین
عربی:من عربیم خوبه راستش به نظرم این درس از dvd استفاده کنین بد نمیشه من خودمم استفاده کردم و نتیجه عالی گرفتم حالا موسسش با خودتون چون من موسسه خوبی انتخاب کردم که مزخرف نمیگفت
دین و زندگی : به نظرم درس مهربونیه و فقط این مهمه با ایده های سوالای مختلف آشنا شین و به همین خاطر چون سوالای کانون طرحاش مختلفه و خیلی خوبن بهتره یه کتاب آبی(دقیق نمیدونم سوالای کانون رو داره یا نه اگه داشت) بگیرین و رو اون تست بزنین
زبان: پاشنه آشیل خودم!!!!!!!!!
من سال اول از 5900 شروع کردم الان سوم تجربی ام آزمون قبل ترازم 7200 شد. این آزمون هنوز نتیجه اش نیومده.
ببینیم این ازمون بالای 7000میشیم یانه .....
خودت باش.....
کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
اینجاکه مجسمه سازی نیست.....
عجله نکنید ها تراز تدریجی میاد بالا
یه عدد پشت کنکوری سابقم،دانشجو طبابت امروز
.................
رفقای گل انجمن
میتونید سوالای مشاوره ای تونو تو پ.خ ازم بپرسید
تا جایی که وقت اجازه بده همه رو جواب میدم
...................
مشاوره و برنامه ریزی کنکور
از صفر مطلق تا رتبه برتر
...........
این شما نیستید که رویاتونو انتخاب میکنید!
این رویای شماست،که انتخابتون کرده...
تدریجی اومد69 تااومدم بالا.....![]()
خودت باش.....
کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
اینجاکه مجسمه سازی نیست.....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)