خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 47
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

بهترین کتاب برای اموزش مفهومی و ترکیبی زیست کنکور؟؟

سلام دوستان برای زیست برام کتابی معرفی کنید که آموزشش مفهومی و ترکیبی باشه کتابی که متن کتاب درسی رو کپی نکرده باشه و اموزش زیاد داشته باشه تا تست ( به جز همایش نشر دریافت)

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

کسی همچین کتابی نمیشناسه یا همچین کتابی اصلا وجود نداره دی:

2. Top | #2
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      کتاب درسی:yahoo (4):

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir hossein sasani نمایش پست ها
      کتاب درسی:yahoo (4):
      اون که اولویت اوله:yahoo (4): منظورم بعد از کتاب درسیه

4. Top | #4
      ahs
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      فاگوزیست هم تعرفیش رو میکنن ولی من هنوز نخریدم منتظرم فروشش شروع بشه

5. Top | #5
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir hossein sasani نمایش پست ها
      فاگوزیست هم تعرفیش رو میکنن ولی من هنوز نخریدم منتظرم فروشش شروع بشه
      زیست 1 و 2 هر کدوم 400 صفحست:yahoo (21): فرض کنیم یه ماه دیگه بیاد بازم نمیشه تموم کرد

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کتاب درسی
      +++
      چهار جلد زیست نشر الگو دکتر اشکان هاشمی
      +++
      ژنتیک مندلی خیلی سبز!
      +++
      همایش زیست نشر دریافت

.............................
      دیگه فکر نکنم فراتر و ماورایی تر از این رو بشه یافت

..................
      البته یه کتاب خوب دیگه هم میشه خوند
      (یا بعد زیست نشر الگو یا به جای زیست نشر الگو)

زیست جامع گاج (دو جلد)

......................
      اگه هم اصرار به خوندن یه کتاب زیست گیاهی داری
      یکی از اینا یا هردوشو میشه خوند
      زیست گیاهی ارامفر ویا زیست گیاهی مهروماه

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها

کتاب درسی
      +++
      چهار جلد زیست نشر الگو دکتر اشکان هاشمی
      +++
      ژنتیک مندلی خیلی سبز!
      +++
      همایش زیست نشر دریافت

.............................
      دیگه فکر نکنم فراتر و ماورایی تر از این رو بشه یافت

..................
      البته یه کتاب خوب دیگه هم میشه خوند
      (یا بعد زیست نشر الگو یا به جای زیست نشر الگو)

زیست جامع گاج (دو جلد)

......................
      اگه هم اصرار به خوندن یه کتاب زیست گیاهی داری
      یکی از اینا یا هردوشو میشه خوند
      زیست گیاهی ارامفر ویا زیست گیاهی مهروماه
      دو جلد گاج و همایش نشر دریافت رو دارم الگو پیش دو نداره و این یه عیبه. راستی درسنامه هم داره الگو؟ اگه اره چقدر؟

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammadT نمایش پست ها
      دو جلد گاج و همایش نشر دریافت رو دارم الگو پیش دو نداره و این یه عیبه. راستی درسنامه هم داره الگو؟ اگه اره چقدر؟
      ببین دوست من
      ........................
      >> اول اینکه الگو پیش 2 به زودی میاد (خیلی زود تر از اونی که شما اون سه جلد دیگشو کامل خونده باشی /// البته اگه هم نیاد بازهم اون سه جلد بهترینن و فقط واسه همین یه جلدش میشه یه کتاب دیگه رو جایگزینش کرد که بهترینش زدن تستای فصلای زیست پیش 2 از زیست جامع گاجه !)

>> اگه منظورت از درسنامه یه سری کادر های شیک و مرتب و مفصل واسه آموزش هستش، میشه گفت نــــه !!! ===== >> ولی اگه به دکتر هاشمی، و فکر و روش کار این مرد اعتماد کنی، مطمئن باش چیزی کم نذاشته که نشه زیست رو 100 زد ===== >> یعنی دکتر اینو بهتر دیده که تستای قوی و پاسخ های تشریحی خوب به همراه یه سری ریزدرسنامه ها با بیان نکات متنوع رو لابه لای پاسخای تشریحی بیاره و یه کار عالی در آموزش زیست کنکور ارائه بده !!

9. Top | #9
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببین دوست من
      ........................
      >> اول اینکه الگو پیش 2 به زودی میاد (خیلی زود تر از اونی که شما اون سه جلد دیگشو کامل خونده باشی /// البته اگه هم نیاد بازهم اون سه جلد بهترینن و فقط واسه همین یه جلدش میشه یه کتاب دیگه رو جایگزینش کرد که بهترینش زدن تستای فصلای زیست پیش 2 از زیست جامع گاجه !)

>> اگه منظورت از درسنامه یه سری کادر های شیک و مرتب و مفصل واسه آموزش هستش، میشه گفت نــــه !!! ===== >> ولی اگه به دکتر هاشمی، و فکر و روش کار این مرد اعتماد کنی، مطمئن باش چیزی کم نذاشته که نشه زیست رو 100 زد ===== >> یعنی دکتر اینو بهتر دیده که تستای قوی و پاسخ های تشریحی خوب به همراه یه سری ریزدرسنامه ها با بیان نکات متنوع رو لابه لای پاسخای تشریحی بیاره و یه کار عالی در آموزش زیست کنکور ارائه بده !!
      نه واسه من نکات مهم تر از درسنامه کامله که فکر کنم الگو داشته باشه دیگه/ فقط حجمش ترسناکه زیست دو رو میگم

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان اینقدر درگیر منابع نباشین زیست اگه بتونی کتاب رو زیر رو کنی همه سوالاتو میتونی بزنی باید ذهنتو درگیر کنی تا خودت بتونی بین مباحث ارتباط برقرار کنی نه اینکه ی مشت نکته اماده جلوت باشه و حفظ کنی و اماده خور بشی همشه نکته جدید وجود داره تمومی نداره باید با بلد بودن کتاب نکته هارو پبدا کنی! بعدش ی کتاب لازمه واسه تست زدن و تثبت خونده هاتون ک از همین کتابایی ک بینشون دعوا دارین یکی انتخاب کنین زیاد درگیر منابع نشین توی مدرسه ما همین کنکور93 چندتا دوستام رتبه های زیر1000 اوردن ک یکیشون ابی قلمچی داشت زیست 75 زده بود یکیشون خیلی سبز داشت 70 یکیشون نشردریافت داشت 84 زده بود هرکی با ی کتاب میسازه ولی مهم اینه ک کتاب درسی رو کامل بلد باشی کلمه ب کلمه و مفهومی میتونی همه سوالا رو ج بدی....... ببخشید زیاد حرف زدم!!!

11. Top | #11
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kinghossein1 نمایش پست ها
      سلام دوستان اینقدر درگیر منابع نباشین زیست اگه بتونی کتاب رو زیر رو کنی همه سوالاتو میتونی بزنی باید ذهنتو درگیر کنی تا خودت بتونی بین مباحث ارتباط برقرار کنی نه اینکه ی مشت نکته اماده جلوت باشه و حفظ کنی و اماده خور بشی همشه نکته جدید وجود داره تمومی نداره باید با بلد بودن کتاب نکته هارو پبدا کنی! بعدش ی کتاب لازمه واسه تست زدن و تثبت خونده هاتون ک از همین کتابایی ک بینشون دعوا دارین یکی انتخاب کنین زیاد درگیر منابع نشین توی مدرسه ما همین کنکور93 چندتا دوستام رتبه های زیر1000 اوردن ک یکیشون ابی قلمچی داشت زیست 75 زده بود یکیشون خیلی سبز داشت 70 یکیشون نشردریافت داشت 84 زده بود هرکی با ی کتاب میسازه ولی مهم اینه ک کتاب درسی رو کامل بلد باشی کلمه ب کلمه و مفهومی میتونی همه سوالا رو ج بدی....... ببخشید زیاد حرف زدم!!!
      داداش بالا هم گفتم کتاب درسی اولویت اوله برای من. من بدون خوندن کتاب درسی سراغ کتاب های دیگه نمی رم

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نه واسه من نکات مهم تر از درسنامه کامله که فکر کنم الگو داشته باشه دیگه/ فقط حجمش ترسناکه زیست دو رو میگم
      عزیز من // لطفا منو نخندون
      ..............................................
      من دیوونه هایی رو دیدم و میشناسم که حداقل دو برابر این حجمی که شما ازش میترسی رو خوندن و تازه بعدش متوجه میشدن که ای کاش میشد یه بار دیگه همشو خوند .....:yahoo (4):

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیز من // لطفا منو نخندون
      ..............................................
      من دیوونه هایی رو دیدم و میشناسم که حداقل دو برابر این حجمی که شما ازش میترسی رو خوندن و تازه بعدش متوجه میشدن که ای کاش میشد یه بار دیگه همشو خوند .....:yahoo (4):
      باو فقط این کتاب نیست پیش یک هم حساب کن دو جلد نشر دریافت رو هم حساب کن کتاب درسی رو هم حساب کن:yahoo (4): تازه واسه درسهای دیگه هم باید وقت گذاشت نه؟

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      البته بهترین منبع کنکور خود کتاب زیست هست در صورتی که خوب مطالعه کنید نیازی به غیر درسی نیست

زمان ما سال 85 بهترین کتاب کمک درسی زیست شناسی عالیپور هریسی بود

ولی چند وقت پیش که برای پسر عموم که کنکوری هستش پرسیدم بهترین منبع رو تخته سیاه معرفی کرد

15. Top | #15
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باو فقط این کتاب نیست پیش یک هم حساب کن دو جلد نشر دریافت رو هم حساب کن کتاب درسی رو هم حساب کن:yahoo (4): تازه واسه درسهای دیگه هم باید وقت گذاشت نه؟
      منم با حساب همه اینا و برنامه ریزی و اینکه روش صحیح مطالعه و ... بلدی، اینو گفتم

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)