ای بابا همون سوال دیروزما که فتم شماها برنامه ازمون رو چجوری تقسم میکنین
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منم هدفذاریم رو رو 6000ذاشتم اگه خدابخواد...![]()
ای بابا همون سوال دیروزما که فتم شماها برنامه ازمون رو چجوری تقسم میکنین
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
منم هدفذاریم رو رو 6000ذاشتم اگه خدابخواد...![]()
انشاالله که به هدفتون خواهید رسید.
برنامه ی من اینجوریه که سعی می کنم تا پایان هفته اول ، حداقل 80 درصد. اختصاصی ها رو تموم کنم
و. تو هفته ی دوم تا روز چهارشنبه هم ، عمومیا رو بخونم و بقیه اختصاصیا . پنجشنبه هم مرور
البته برنامه خیلی خوبی برای همه نیست چون به عمومی ها کم توجهی میشه و. هم اینکه سخته که بخواهید تو هفته اول فقط اختصاصی بخونید . ولی برای شخص
بنده فکر کنم برنامه خوبی باشه
نظر شما چیه بچه ها؟
هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
درد تنها شدن نیســــــت..............
من فعلا نتونستم برای خودم یه هدف کوتاه مدت درست و حسابی تعیین کنم چون هرچی برنامه ریزی میکنم اطرافیان توش تاثیر میذارن و برناممو خراب میکنن.
مثلا وقتی مهمون داره میاد و مادرت مریضه و دست تنها نمیتونه کاراشو بکنه تو میتونی سرتو بندازی زیر و بری تو اتاق و در رو ببندی و درس بخونی؟
نه خوب نمیشه!
من هم رشته تجربی هستم و مثل همه دوست دارم پزشکی قبول بشم ...
من آزمونای گاج شرکت میکنم و چون برنامه اش سه هفته ایه من برنامه رو خورد میکنم : هفته اول مرور و رفع اشکال درسای آزمون قبلی . هفته دوم خوندن و تست کار کردن واسه آزمون بعدی و تو هفته سوم هم دوباره خوندن و واسه آزمون بعدی و 2 روز مونده به آزمون هم مرور درسای ازمون ...
البته من تازه به این نتیجه رسیدم تا الان خیلی از برنامه هم عقب موندم و باید حتما بین این روزا جا بزارم برا جبران درای قبلی ...
گفتم خلاصه ای از برناممو بنویسیم شاید دوستان خواستن استفاده کنن انشالا هر کی هر رشته ای که قلبا دوست داره بیاره ...![]()
انشاله برای آزمون 7 آذر تراز بالای 7000 خواهم زد ...
you come to me in friendship, your enemies would become my enemies
and then
THEY WOULD FEAR YOU
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)