خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

کتاب پیش یک زیست نشر الگو؟

سلام دوستان می خواستم بدونم فقط برای تست نه درسنامه فقط برای تست میشه به نشر الگو اعتماد کرد البته من گاج جامع رو دارم اما می خوام یه منبع تست دیگه هم داشته باشم درضمن چند درصد سوالات کنکور از پیش میاد؟

2. Top | #2
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      واسه تست که صد در صد میشه اعتماد کرد و عالیه ولی همون گاج کافیه ها

3. Top | #3
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      واسه تست که صد در صد میشه اعتماد کرد و عالیه ولی همون گاج کافیه ها
      احساس می کنم گاج کافی نیست

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اره گاج کافی است ولی من خودم الگو دارم هیچ فرقی با هم ندارند هر تایی بخواهی بخوانی کامل هستند

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اره الگو هم خوبه فقط بعضی جاها توی پاسخ نامه شماره جواب رو غلط زده!!! یکی دوتا غلط علمی هم توش پیدا کردم....که احتمالا حواسشون به قید جمله نبوده یا اشتباهی در تایپ پیش اومده که اونطور شده...
      در کل خوبه....
      هر شـــــب... دلم دریــــای آتیـــــشه
      از این بدتر مگه میـــــــــــــــــــــشه ؟؟
      حــــال هیچکی تو دنـــــــــــــــــــــــ یا
      بدتر از حـــــال مــــــــن نــــــــــیست
      درد رو زمین، بدتر از همیــــــــــــــــن
      درد تنها شدن نیســــــت..............

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوبه میتونی استفاده کنی اگه وقت داشتی

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تستای الگو آدمو به چالش میندازه اگه اهلش هستی بخر

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      منم الگو دارم واسه پیش 1 و سوم ولی مال پیش 1 عالیه ..عالی ..دومم میخوام بخرم بین خیلی سبز و الگو مرددم !!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منم الگو دارم واسه پیش 1 و سوم ولی مال پیش 1 عالیه ..عالی ..دومم میخوام بخرم بین خیلی سبز و الگو مرددم !!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dabirezist نمایش پست ها
      سلام بچه های گل تجربی. من دکتر فرزانه ,دبیر کنکور کار زیسته کرجم. 24 ساله که کنکور زیستو تو شهرهای مختلف درس میدم. تو ی اینهمه تایپیک های موجود می بینم همه ,یک صدا از کتاب جامع گاج و نشر الگو بحث می کنن. . به شما قول میدم که طراح سوال کنکور امسال (94)از این دو کتاب هیچ سوالی طرح نخواهد کرد , چون طراح بهش دیکته شده که از جاهایی سوال طرح کنه که دانش آموز ندیده باشه تا سازمان سنجش بهتر بتونه گزینش کنه. طراح چه جوری از این کتابا سوال طرح کنه که همه ی تجربی های ایران اونا رو می خونن.برین dabirezist.com ویا dabirezist.blogfa.com و نمونه مطالب جزوه گمنام زیستو دانلود کنین و متفاوت از بقیه بشین. سوال داشتین زنگ بزنین تا راهنمایتون کنم. 09123667097
      من مخالفم سوالات کنکور فقط از کتاب درسی است و هیچ کاری به دیگر موسسات یا منابع دیگر ندارد و طراحان کنکور فقط مجاز سوالات از کتاب درسی هستند که بخواهند چک کنند سوالات گاج چطور است یا الگو هیچ وقت اینکار نمی کنند
      و هر که زیست می خواهد درصد بالای کسب کنند باید روی کتاب درسی تسلط داشته باشد بعد منابع دیگر از کل برترین دبیران کشور این نکته تاکید می شود فقط کتاب درسی
      و حالا در کنار کتاب درسی جزوه یا کتب دیگر انتخاب می کنیم به خاطر اینکه کتاب درسی مفهوم کامل ان را درک نمی کنیم به همین خاطر کتاب الگو خوب است سوالات چالشی دارد ذهن ما را به چالش می کشد تا بهتر درک کنیم آن مفهوم را و کتاب گاج خوب سوالات شبیه کنکور هستند
      کتاب های کمک آموزشی هیچ وقت سوالات خود کنکور بهت آماده نمی کنند ولی همین نکات آموزشی هست که در کنکور طرح می شوند

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن