خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 24 از 24
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      فقط گاج و دیگر هیچ

2. Top | #17
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من ریاضی نیستم اما گاج دیگه مکملی نیاز نداره. همون گاج رو کار کنید و سوالات کنکور کاملاً کفایت می کنه. وقت هم اضافه اوردید چه بهتر مرور کنید و تست هارو یک بار دیگه بزنید ضرر نمی کنید!!

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      بچه ها من فیزیک پایه و پیش گاج طوسی ( یا به روایتی نقره ای ) چاپ 91 رو دارم , چاپ 93 تغیراتش زیاده ؟ ینی لازمه که برم چاپ جدیدش رو بگیرم یا نه ؟
      کسی که میخواهد زنده بماند
      باید مبارزه کند
      و کسی که دست از مبارزه بردارد
      آن هم در جهانی که هستی آن وابسته به مبارزه کردن است لایق زنده ماندن نیست .
      " آدولف هیتلر "

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      من ریاضی نیستم اما گاج دیگه مکملی نیاز نداره. همون گاج رو کار کنید و سوالات کنکور کاملاً کفایت می کنه. وقت هم اضافه اوردید چه بهتر مرور کنید و تست هارو یک بار دیگه بزنید ضرر نمی کنید!!

دارم تلاش میکنم برای درصد بالای 80-85 فیزیک ، آیا گاج به تنهایی کفایت می کنه ؟
      " Amirkabir University of Technology "

Biomaterials, Tissue Engineering, Nanobiomaterials, Drug delivery

5. Top | #20
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amirkabir نمایش پست ها
      دارم تلاش میکنم برای درصد بالای 80-85 فیزیک ، آیا گاج به تنهایی کفایت می کنه ؟
      بله در حال حاظر گاج کامل ترین کتاب بازار برای فیزیک هست. تست های کنکور دهه 70 به بعد هم کار کنید حتما...
      هر چند رسیدن به درصد بالا 50-60 توی هر درس خصوصاً اختصاصی علاوه بر تست زدن زیاد و خوندن باید درک بالایی از مطالب کتاب داشته باشید.
      شما تست های سال 70 به بعد + تست های ستاره دار گاج و ازمون ازمایشی که شرکت می کنید رو بررسی کنید مطمئن باشید کامل ترین مرجع هست و نیاز به کتاب دیگه نیست

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      من برای پـآیه مهر و مـآه و خرید دارم بـآهـآش کار می کنم کتـآب خوبیع هم تسته هم آموزشی . . . . برای پیش هم میکرو گـآج خریدم با پـآسخ تامه تشریحی خیلی عالی به نظر می رسه !!!!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

من برای پـآیه مهر و مـآه و خرید دارم بـآهـآش کار می کنم کتـآب خوبیع هم تسته هم آموزشی . . . . برای پیش هم میکرو گـآج خریدم با پـآسخ تامه تشریحی خیلی عالی به نظر می رسه !!!!
      تمـآم دنیـآ محلـه ی کوچکی ـست کـه تـو در آن متـولد میـشَوی و من میـان بـآزی ِ بچه هآی محلـه به عشـق ِ تـو پیــر میشـوم !

7. Top | #22
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان من تا حالا از گاج استفاده می کردم ولی درسنامه هاش برام کافی نیست! نتیجه خوبی هم نگرفتم, از طرفی بصورت کامل پک فیزیک خیلی سبزو دارم, یعنی اول دوم سوم و پیش! احساسم می کنم درسنامه هاش خیلی کامل تره و از طرفی مفهومی تره! گاج اومده دو سه خط توضیح داده و دو تا تمرین اورده! ولی خیلی سبز اومده بصورت مفهومی کامل با زبون عامیانه توضیح داده و تمرینم اورده. یه چیزی تو مایه های مبتکران شیمی!
      بنظرتون منبع رو عوض کنم برم سمت خیلی سبز؟

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      به نظر من گاج نقره ای بگیر چون بهتره اگه فیزیکت ضعیفه خیلی سبز جامع توصیه نمیشه چون من وقتی از سایت خیلی سبز سوال کردم گفت که این کتاب برا کسایی که فیزیک رو خیلی خوب توجیه شدن چون تست های تالیفیش سطح بالایی داره و هر کسی از پسش بر نمیاد و اگر میخای از ابتدا یاد بگیری و قدم به قدم باید سال به سال تهیه کنی
      دی وی های نیما نوروزی هم خوبه ولی ایشون فقط پیش درس داده

9. Top | #24
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست من مرسی از پاسختون ولی فکر کنم اصلاً پست منو نخوندین! من فیزیک گاجو دارم ولی نتیجه نگرفتم ازش خیلی سبز هم سال به سالشو دارم نه جامع!

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)