خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 10 از 10
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

مشکلات من و پشتیبان قلمچیم !!!!!!!!

سال اولشه که پشتیبان شده از ایناست که میخواد مثلا کولاک کنه ...
      اصرار میکنه دفتر برنامه ریزی و کتاب خود آموز باید داشته باشین ... هر بار قبل آزمون 3 ساعت بحث میکنه چرا نیاوردی ...
      حالا من خودم مشاور خصوصی دارم ... دفتر برنامه ریزی ی موسسه دیگه رو پر میکنم و مشاور خودم دفتر برنامه ریزیمو میبینه ...
      یا جلسه میذاره که بیاین واستون صحبت کنم ... بعد اجباریه ... نیای زنگ میزنه چرا نیومدی ؟!
      نمیدونم چی بهش بگم !
      اگه زیاد باهاش بحث کنم میتونه نذاره آزمون بدم؟

میشه اصلن عوضش کرد ؟ همه پشتیبان ها همین جورین ؟
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      چی میکشی از دستش!! اره احتمالا بشه عوض کرد
      نه والا پشتیبان ما اونجوری نبود فقط ز میزد خونمون میگف جمعه این هفته ازمون هس بیا!!!!!!!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی شیک و محترمانه به خود پشتیبان یا مسوول نمایندگیشهرتون بگید من از این آقا خوشم نمیاد ، یا عوضش کنید یا بهش بگن دیگه زنگ نزنه .

خودشون هم از خداشون هست به دانش آموزای کمتری زنگ بزنن . به هیچ وجه هم قدرت نداره شما رو از شرکت تو آزمون ها محروم کنه .

پشتیبان خوب و دل سوز هم پیدا میشه ولی به ندرت !
      به راهِ بادیه رفتن به از نشستنِ باطل

اگر مُراد نیابم ، به قدر وُسع بکوشم

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من از خدامه بهم زنگ نزنه ...اینم مشخصه جوگیره فقط وگرنه آدم بدی نیست ...تازه پشتیبان شده جو گرفتتش
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خدا رو شکر که گزینه دو پشتیبان نداره:yahoo (4):

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از اين پشتيبان هاي رو مخ زيادن برو به مدير بگو عوضش كنه بعدشم به هيچ وجه حق نداره از آزمون منع كنه فلان قدر پول هر آزمونو بده بعد پشتيبان نزاره آزمون بدي اصلا امكان نداره

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      سال اولشه که پشتیبان شده از ایناست که میخواد مثلا کولاک کنه ...
      اصرار میکنه دفتر برنامه ریزی و کتاب خود آموز باید داشته باشین ... هر بار قبل آزمون 3 ساعت بحث میکنه چرا نیاوردی ...
      حالا من خودم مشاور خصوصی دارم ... دفتر برنامه ریزی ی موسسه دیگه رو پر میکنم و مشاور خودم دفتر برنامه ریزیمو میبینه ...
      یا جلسه میذاره که بیاین واستون صحبت کنم ... بعد اجباریه ... نیای زنگ میزنه چرا نیومدی ؟!
      نمیدونم چی بهش بگم !
      اگه زیاد باهاش بحث کنم میتونه نذاره آزمون بدم؟

میشه اصلن عوضش کرد ؟ همه پشتیبان ها همین جورین ؟
      والا شتیبان منم اینجور نیست تازه هنوز زنگم بهم نزده فکر کنم زنگم خودمون باید بهشون بزنیم

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      من از خدامه بهم زنگ نزنه ...اینم مشخصه جوگیره فقط وگرنه آدم بدی نیست ...تازه پشتیبان شده جو گرفتتش
      تلفنشو جواب نده. من قبلا یه پشتیبانی داشتم که هر دو هفته زنگ میزد که اونو هم جواب نمیدادم ، خداروشکر این یکی هیچ کاری به کارم نداره.

9. Top | #9
      کاربر اخراجی

Romantic
      نمایش مشخصات
      پشتیبان منکه هر پنجشنبه میزنگه ، 1-2 ساعت باهم چرت و پرت میگیم میخندیم:yahoo (4):

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نه بابا هیچ کاری نمیتونه بکنه
      پشتیبان من زنگ میزد هر چی میگفت من حالش رو میگرفتم میگقت چقدر درس میخونی میگفتم روزی یک ربع بعد میگفت چرا اینقدر کم میخونی؟ میگفتم دوست ندارم بیشتر بخونم همینقدر بسه
      بعد میگفت دفتر برنامه ریزی پر میکنی؟بهش میگفتم اره کامل کامله در صورتیکه که تا الان دفتر برنامه ریزی رو ندیدم چطوری هستش!!!!
      ولشون کن بابا اینا همش دنبال پول خودشون هستند
      یا مثلا الکی بگو که من مشاور دارم و دیگه نیاز نیست شما زنگ بزنید

​انجام تمامی خدمات پرینتر سه بعدی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن