ویرایش توسط smahdib : 03 مرداد 1391 در ساعت 15:30
سلام.من مهدی ،فارغ التحصیل تجربی هستم وسال 92میخوام دوباره کنکوربدم.شیمیم ضعیفه اماتواین مدت باقی مونده میخوام بچسپم بهش!استاد میشه راهنماییم کنید؟روزی چندساعت شیمی بخونم ؟ازکجاشروکنم؟ازچه کتابی استفاده کنم و...؟مرسی
آیاخواندن 2بارکتاب ویکبارجزوه معلم ودیگرجزوات بعدپاسخ به تست هاوآزمون هابهتراست یایکبارکتاب وجزوه بعدتست ودردوره های بعد بیشترکتاب راخوندن؟؟؟!!!آیااستفاده ازدی وی دی های آموزشی برای درس شیمی مناسب هست؟دی وی دی های شیمی استاد یزدانی بهتراست یادی وی دی های آموزشی 100؟باتوجه به اینکه من فارغ التحصیلم آیاکتاب کنکور92باکتاب کنکور91یکسان است یافرق کرده ؟ممنون
ویرایش توسط smahdib : 04 مرداد 1391 در ساعت 00:39
اولا باید در هر روز یا یک روز در میان بخونید و چند ساعت خوندن رو نمیشه دقیق گفت چون بستگی به نفر داره ولی یه نفر متوسط روزی 2 ساعت وقت بذاره تا 3 ماه خودش رو می رسونه.در ضمن از همون کتابهای درسی شروع کنید سعی کنید یه جوری بفهمید که انگار می خوایین اونو درس بدین.
کتاب 92 هنوز نیومده ولی حتما یکسان میشه.یک بار یا دوبار کتاب رو خوندید یه چیزهایی متوجه شدین می تونین تست بزنین و اگر دوباره یعنی بعد تست کتاب درسی رو بخونید بهتر متوجه میشین.
سلام.منظورم منابع کنکور92بود.مثلاشیمی دوم وسوم .آیااین کتب تغییری کرده اندنسبت به کتاب های شیمی دوم وسوم کنکور91؟
سلام آقای مشمولی میخواستم بدونم روزی چند ساعت برای شیمی وقت بزارم روزی 13-14 ساعت در روز مطالعه دارم چندساعت برای شیمی خوبه؟ممنون میشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)