خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

سوال مهم در رابطه با تغییرات شیمی2 وتناقض در کتاب های کمک آموزشی شیمی2

سلام بچه ها.من اخرنفهمیدم تکلیف این اکتینیدها ولانتانید ها چی هست!چون توی کتاب درسی شیمی2 چاپ91 که منبع ما برای کنکور94هست درمتن کتاب نوشته لانتانیدها عنصرهای58تا71جدول تناوبی واکتینیدها عنصرهای 90تا103جدول تناوبی هستند.ولی اگه توجه کرده باشید جدول تناوبی عنصرها ازکتاب شیمی2 سال91 عوض شده وهمین جدول درکتاب شیمی2 چاپ92 هم هست ولی اونجا نوشته لانتانیدها57تا70 واکتینیدها89تا102جدول هستند.حالا کاری با کتاب شیمی2 چاپ 92 ندارم چون منبع ما برای کنکور94 نیست ولی مشکل این جاست چون جدول هردوکتاب شیمی 2چاپ91 و92 یکی است(یعنی جدول تناوبی جدید)چرا درتوضیح لانتانیدها واکتینیدها تفاوت وجود دارد؟؟درضمن، از اونجایی شک من بیشترشد که کتاب های کمک اموزشی معروف رو بررسی کردم.برای مثال مبتکران شیمی2 جدید وتک جلدی من نوشته لانتانیدها58تا71 واکتینیدها90تا103هستند ولی توی کتاب شیمی2 گاج طوسی نوشته لانتانیدها عنصرهای57تا70واکتینیدها عنصرهای89تا102!!!!راستش بعدش رفتم کتاب فروشی ودیدم مبتکران شیمی2 در چاپ های اخیر هم این شماره ها رو عوض کرده ونوشته لانتانیدها 57تا70 واکتینیدها 89تا102.خوب این عجیب نیست که حتی شیمی 2مبتکران جدید (یعنی بعدکنکور ومطابق با کنکور94)هم درچاپ های متفاوتش در این مورد تفاوت وجود دارد؟؟خلاصه من هنوز هم نفهمیدم کدام درست است وما کدام راباید بپذیریم ولی انچه که مسلم متن کتاب شیمی2 چاپ 91 است که ملاک است.(ولی فکرمی کنم شاید اشتباه کردن ومتن رو با جدول جدید هماهنگ نکردن)!در هرصورت بچه ها شما اگه می دونید ومطمئن هستید خواهشا راهنمایی کنید چون من فارغ التحصیل هستم ومعلمی ندارم که ازش بپرسم.شرمنده سرتون رو درد اوردم ولی فکر می کنم خیلی مهم است که این مطلب برای همه مشخص و واضح بشود.از همه ی کسانی که دراین رابطه اطلاع دارند دعوت می کنم راهنمایی کنند. باتشکر

2. Top | #2
      پاسخگوی ارشد

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      همه اطلاعاتی که دادید درست !! نگران نباش ، احیانا اگر سوالی ( تستی ) در این مورد مطرح بشه فقط یکی از گزینه 58 تا 71 و یا 57 تا 70 را خواهد داشت . شما بر اساس کتاب درسی 91 و متن کتاب درسی پاسخ دهید .
      در باره اکتنید ها هم همچنین .
      موقع تست زدن هم می توانید به راحتی با رد گزینه به منظور طراح سوال پی ببرید ، همیشه عمومی ترین و واقعی ترین مطلب درست را به عنوان گزینه صحیح انتخاب کنید .
      حالا اگر می خواهید درستی مطلب را بدانید ، لانتانید ها در واقع گروهی از عناصر واسطه داخلی با ویژگی های شبیه لانتان هستند و شامل 14 عنصر می باشند . شما کتاب درسی 91 را مرجع بگیر و تمام .
      لانتانید ها و اکتنید ها هر دو گروه از گروه سوم ناشی می شوند . در واقع گروه سوم جدول ، پر عنصر ترین گروه است .
      فراموش نکن که غلط های کتاب سوال کنکور است . پس با امنیت خاطر به مطالعه کتاب درسی بپردازید .
      ویرایش توسط ostadmomeni : 28 مهر 1393 در ساعت 13:34 دلیل: اشتباه تایپی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      براساس متن کتاب درسته اصل متن کتابه دیگه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تا اونجایی که یادم میاد سال 91 برای شیمی 2 یه اصلاحیه اومده بود که خود لانتان و آکتان جزء لانتانیدها و اکتنیدها حساب میشن.

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

سوال از لانتانید ها و اکتنیدها

سلام تو جدول تناوبی صفحه33 کتاب شیمی 2 لانتانید ها عنصرهای 57-70 هستند و اکتنیدها 89-102
      ولی تو صفحه ی 38 کتاب لانتانید ها رو 58-71 و اکتنیدها رو 90-103 گرفته الان ما کدومو یاد بگیریم؟
      خدا..........

6. Top | #6
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mo.n نمایش پست ها
      سلام تو جدول تناوبی صفحه33 کتاب شیمی 2 لانتانید ها عنصرهای 57-70 هستند و اکتنیدها 89-102
      ولی تو صفحه ی 38 کتاب لانتانید ها رو 58-71 و اکتنیدها رو 90-103 گرفته الان ما کدومو یاد بگیریم؟
      متن کتاب تا شکل و جدول ارجحیت داره
      لانتانید ها58-71
      اکتنیدها 90-103
      گزینه ها هم جوری میدن که واضح باشه
      نگران نباشید

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      حالابه صورت کلی مگه جزوش نیستن؟؟؟؟؟؟؟هستن دیگه....؟!پس توجیه سایرکتب کمک اموزشی چیه؟
      خودت باش.....
      کسی هم خوشش نیامدبه جهنم...
      اینجاکه مجسمه سازی نیست.....

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      كتاب شيمي 2 چاپ 91 جدول تصحيح شده اما متن كتاب را فراموش كردن تصحيح نمايند پس طبق جدول 57 تا 70 صحيح است ، اين مطلب هم كه يكی از دوستان اشاره نمودند كه گروه 3 بيشترين تعداد عنصر ( 32 عنصر) را شامل می شود مربوط به كتاب شيمی سال 90 و قبل آن است.

9. Top | #9
      پاسخگوی ارشد

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط رحيمي نمایش پست ها
      سلام
      كتاب شيمي 2 چاپ 91 جدول تصحيح شده اما متن كتاب را فراموش كردن تصحيح نمايند پس طبق جدول 57 تا 70 صحيح است ، اين مطلب هم كه يكی از دوستان اشاره نمودند كه گروه 3 بيشترين تعداد عنصر ( 32 عنصر) را شامل می شود مربوط به كتاب شيمی سال 90 و قبل آن است.
      درود بر شما ، این مطلب که گروه سوم جدول بیشترین تعداد عناصر را در خود دارد ، یک نتیجه گیری از مطالب و جدول کتاب است ( درک مطلب و مفهوم ) ، که برای همیشه هم صادق است
      ( مورد نقض نداره !!) 32 عنصر شامل 4+ 14+ 14
      پس لطفا آن را به مطالب کتاب قبل 90 ربط ندهید . لانتانیدها و اکتینیدها در واقع از گروه سوم جدول منشا می گیرند و برای حفظ ظاهر جدول ، آن را در ردیف پایین و بیرون از جدول نمایش داده اند .

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عنصر لانتان عضو لانتانید ها نیست و اکتینیم جزو اکتینید ها نیست(پاسخ تشریحی کنکور 93 رو تو مبتکران بخونید میفهمید)

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid75 نمایش پست ها
      عنصر لانتان عضو لانتانید ها نیست و اکتینیم جزو اکتینید ها نیست(پاسخ تشریحی کنکور 93 رو تو مبتکران بخونید میفهمید)
      اين پاسخ بر اساس كتاب شيمي 2 چاپ 1390 می باشد اما در كنكور 94 ، لانتان را بايد جزو لانتانيدها در نظر بگيريد.

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)