سلام دوستان
من الان امسال دوم تجربی هستم به نظرتون بخام تا کنکور برنامه ریزی کنم چه منابعی نیاز دارم الان فقط واسه شیمی یه مبتکران خریدم بقیشو شما زحمت بکشید یه راهنمایی بکنید .پیشاپیش از نظر دوستان ممنونم
سلام دوستان
من الان امسال دوم تجربی هستم به نظرتون بخام تا کنکور برنامه ریزی کنم چه منابعی نیاز دارم الان فقط واسه شیمی یه مبتکران خریدم بقیشو شما زحمت بکشید یه راهنمایی بکنید .پیشاپیش از نظر دوستان ممنونم
از همین الان سعی کن بالاترین معدلی که میتونیو بگیر چون معلوم نیس شاید سازمان سنجش معدل دومو هم تو کنکور تاثیر بده!
و اگه میتونی از همین الان کمو بیش تستم کار کن
واسه کتابای مناسبم تو انجمن زیاد معرفی شده
اگه دوم هستید به نظر من فقط سعی کنید به درسای خودتون مسلط بشید! اگه وقتتون کمه تست زدنو کنکوری خوندنو بزارید برا تابستون من سال اول مثلا برا ریاضی 1 یه گاج گرفته بودم که مثلا توپ بشینم بخونم ولی سوالاش خیلی سخت بود و هیچ کدومشونم تو امتحان نمیومد حالا اگه 20 بارم این کتابو می خوندم! آخر سر هم نمرم شد 13 و نیم! چون اصا با خود کتاب درسی کاری نداشتم. سر امتحانم تو همون سوالای راحت موندم! ولی اگه وقت دارید که هم برا مدرسه بخواید بخونید هم برا کنکور خب خیلی عالیه البته اگه مثلا خیلی زیاد نشه چون ممکنه بعدا از درس زده بشید.
منابع هم شیمی همون مبتکران خوبه!
برا بقیش هم تو انجمن هست
داداش ما هم یه زمانی دوم بودیم و این روز ها رو تجربه کردیم منظورم روز هایی هست که جو کنکور و خوندن براش میگیرمون و همون سال بود که از اوایل دوم دبیرستان شروع کردیم واسه خوندن کنکور و از خستگی بعد از 1 ماه رهاش کردم و بدترین سال تحصیلیم رو رقم زدم فقط و فقط برای این که بدون هدف کار کردم تو باید هیچ فکری به کنکور نکنی فقط توی هر درس از پایه خودت رو قوی کنی والسلام
بچه ها میشه منو راهنمایی کنید !!! من امسال کنکور دادم رتبه منطقه 1 شد 34000 مهندسی شهرسازی غیرانتفایی قزوین قبول شدم نرفتم ازاد کامپیوتر تهران غرب قبول شدم الان دانشجوی ازادم ! بعد تصمیم گرفتم برای سال بعد بخونم حالا می خوام بدونم شرایط چطوریه ؟؟ می تونم اصلا کنکور بدم ؟ و اینکه میشه کنکور رو بدم اگر اون رشته ی ای که می خواستم تهران قبول شدم اون وقت انصراف بدم از دانشگاه ازاد !؟؟؟ چون سراسری غیر انتفایی قبول شدم نرفتم مشکلی نیست می تونم امسال کنکور بدم چون معاپن مدرسمون گفت چ.ن غیرانتفایی بوده مشکلی نیست!
دوستان جواب بدید لطفا واسه زیست چی پیشنهاد میدید
چند تا تست دیدم اصلا نمیتونم یکیشم حل کنم اونی که تو جزوه معلم می گه خیلی فرق داره
دوستان جواب بدید:yahoo (2):
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)