سلام دوستان!!!یک سوال دارم لطفا کمکم کنید!!!
ریاضی آفبا بهتره یا ریاضی استاد منتظری (حرف آخر) !!هر کدوم بهتره بگید !!در ضمن ریاضی من اصن خوب نیس !! بهترین. بگین فقط
سلام دوستان!!!یک سوال دارم لطفا کمکم کنید!!!
ریاضی آفبا بهتره یا ریاضی استاد منتظری (حرف آخر) !!هر کدوم بهتره بگید !!در ضمن ریاضی من اصن خوب نیس !! بهترین. بگین فقط
سلام بچه ها بین ریاضی آفبا و ریاضی استاد منتظری (حرف آخر ) کدوم بهتره !! تو رو خدا کمک کنید !!ریاضیم اصن خوب نیس!!اصن نمیتونم خودم بخونم !!!دسترسی به کلاس هم ندارم !!!:yahoo (2)::yahoo (2):
هر چقدر پول بدی همونقدرم آش میخوری
آفبا بهتره
اما من رهپویان دانش رو دیدم ریاضیات تجربیش خیلی خوبه واقعا یعنی همه چیزو بهت حالی میکنه
من تو این مورد با سام عزیز موافق نیستم
چون مثلا رهپویان کم پول میدی ولی خیلی آش میخوری! نمونش فیزیک و زیست عالیش مخصوصا جدیدا سبز رنگه
منتظری کامل 250 تومن + هندسه که جدید میاد تا اخر مهر(تجربی)
مخصوص ریاضیش هم گرون تره باید بپرسی
و محشره حرف نداره...
سروش موئینی آفبا هم خیلی شناخته شده و معتبره و 400 تومن!( تجربی)
برا ریاضی هم بزنگ بپرس
شما رشتتم نگفتی...
بازم از محمد معاون بپرس اون سروش موئینی رو گرفته فکر کنم @M o h a m m a d
نظر من : منتظری :-)
ویرایش توسط hossein_R : 27 مهر 1393 در ساعت 20:12
رهپویان دانش ؟؟؟ اسمشو نشنیدم تا حالا !!بچه ها بهترین و بگبن تا بتونه کمکم کنه ؟؟؟
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
رهپویان دانش ؟؟؟ اسمشو نشنیدم تا حالا !!بچه ها بهترین و بگبن تا بتونه کمکم کنه ؟؟؟
فقط فقط افبا مقدم نیا +سروش موئینی +شروین خیلی عالین مقدم نیا ک میکرو گاجو زده و سروش هم خیلی سبز
به نظر من افبا + جامع خیلی سبز بهترین نتیجه رو میتونی بگیری
درضمن رهپویان دانش در حده افبا نیست چه از نطر کیفیت چه از نظر معلم
حرف اخر هم تا حالا ندیدم نمیدونم چه جوریه
سوال کردن داره ؟
معلومه منتظری دیگه ! امروزم اسمسش اومد که هندسه 1 رو منتشر کردن ...
استاد منتظری
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
ریاضی آرش رحیمی رهپویان دانش > ریاضی حرف آخر منتظری
آفبا رو هم توصیه نمیکنم چون هم لحن بیان سروش مویینی افتضاحه و هم نکته تاپی تو دی وی دی هاشون نمیگن
البته ریاضی خیلی سبز سروش مویینی رو حتما بخرید ( فوق العادست) اما دی وی دی های آفباش به درد نخور هست به دلایل فوق که عرض کردم
موفق باشید
دوران افول و عقب ماندگی ملت ها زمانی شروع شد که جای اندیشیدن را "تقلید"، جای تلاش و کوشش را "دعا"، جای فکر کردن به آرروهای بزرگ را "قناعت"، جای اراده برای رفتن و رسیدن را "قسمت" و جای تصمیم عاقلانه را "استخاره" گرفت.
دوستانی که ریاضی آفبا داشتند میشه بیان و نظر بدن؟
من فک کنم نکته خاصی تو دی وی دی هاشون نگن
و دائما هم تو حرف هم میپرن
منتظری رو کسی داشته؟
چطور بوده؟
ویرایش توسط -Morteza- : 16 تیر 1394 در ساعت 15:05
بابا تو رو خدا کسی که دیده یه نظر درست درمون بده منم میخوام بخرم گیج شدم ولی فک کنم منتظری بهتر باشه'
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)