مشاور
مشاور
احتمالش؟چی میگی بابا احتمالش کامله کامله دیگه خالی نبند.
من قصد طرفداری از کسی داشتم نمیگفتم هم کنکور اسان است هم حرف اخر یکسری چیزا رو منتظری خوب میگه یه سری چیزا مسعودی یکسری چیزا هم افبا.چیزی که بد باشه میگم بده.شما هی میایی هر پستی میزاری هی میگی امار امار بابا خو وجدانن اصن بقیشو نگاه کردی؟همش کامله.
برای شیمیش هم که گفتی واکنش باید حفظ باشیم بله باید حفظظ باشیم ولی تو استوکیومتری چرا بیام واکنش بنویسم موازنه کنم بدون واکنش هم قابل حل هستش به عنوان نمونه عرض کردم مثلا زبان حرف اخر بدرد نمیخوره. قصد طرفداری از هیچ موسسه ای رو ندارم خیالت راحت امار هم بیخیالش
فرستاده شده از K015ِ من با Tapatalk
ویرایش امضا (خلاف قوانین انجمن)
بله کلشو دیدم نظر من اینه که جای هزینه بیخود از الا رایگان استفاده کنن یا پول میخوان بدن افبا بهتره هم پا تخته راه حل مینویسه همم مثال هاش زیاد تره
تو حرف اخر جواب اخر یهو میاد رو ال سیدی
ریاضی بدون تخته و ماژیک و گچ نمیشه که شفاهی درس داد
جزوه هم نمیشه از روی حرف اخر بخصوص ریاضیش بنویسی
مشاور
بعضیا عین این زنای قدیمی باید قشنگ چنگ بزنن ب لباس تا تمیز شه بعضیا سلامتیشون مهم تره میرن پول میدن لباس شویی میخرن مرد مومن کجا کاری تو مدارس البرز تهران طراح سوال کنکور داره نمونه سوال براشون حل میکنه تو اینجا گیر الایی...برو وویس های مجلسیا رو گوش بده بابا بخدا ی کم سواد ننداری ک بحث کنم باهات فقط تو تایپیکا انلاینی چون دستت ب گوشت نمیرسه بگی بو میده
علی جان داداشم برو سایت دریافت وویسای احمدی لاشکی تو صحن علنی رو گوش بده اگه عین جملات منو نگفت بخدا قسم هرچی دی وی دی بخوای بهت میدم مردونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)