دوستان دیگه نظری دارید؟
سلام .
من هردوتاشون رو دیدم . به نظرم اگه ریاضیت قویه افبا میتونه بهتر باشه اما اگه ریاضیت در حد متوسط هست منتظری برای تفهیم مطالب میتونه بهت کمک کنه ولی خبر از حل تست های قوی درونش نیست . رهپویان هم برای کساییه که به واقع ریاضیشون داغونه . البته مدرسش در حد خوب تدریس میکنه ولی خو درحد افبا و پایین ترش منتظری نیست .
نظرتون چیه جمع بندی منتظری رو بگیرم توش سوالات کنکورم حل میکنه آخه سعید جان گفت درس هم کامل میگه من ریاضیم داغونه یه چیزی میخوام منو به 50 برسونه همین
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
ختم کلام
ریاضی افبا رو با منتظری یکی نکنین
منتظری چه کتاب معروف و قوی ای نوشته؟؟
همین بس که افبا مدرس هاش صاحب پرفروش ترین کتاب های ریاضیات کنکور هستن
مطمن باشین اگه منتظری خوب بود چندین دور سی دیاشو عوض نمیکرد. از اشناها ما داشتن ریاضی منتظری نتونستن دو تا سوال کنکور باهاش بزنن
هر دو رو دیدم افبا بهترین مجموعه ریاضیات رو داره
مشاور
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
سلام من کنکوری ریاضی 94 بودم تو بحث مشتق از دیویدی منتظری استفاده کردم چون معلم نداشتیم میتونم بگم چیزی رو از قلم ننداخته و جامع توضیح داده به نظرم میتونی روش حساب کن
ویرایش توسط artim : 19 تیر 1394 در ساعت 01:23
منتظری اصلا جالب نیست. بازم آفبا مدرسینش بهترین های کشور هستن ولی منتظری ....
کلا سعی کنین با کتاب کارتون رو راه بندازین بعدش اگه نشد آفبا استفاده کنین
چرا الکی تعریف افبا میکنی ؟ بهترین مدرسین کشوری که حرف بلد نیستن بزنن چه فایده ؟ اصلا دیدی ریاضی افبا رو ؟
یارو شروینه حرف بلد نیست بزنه تست هام خودش حل میکنه بقران باید یک ساعت بشینی نگاه کنی بفهمی چی گفته یه تخته یک در یک هم دارن اندازه کف دست هست هیچی معلوم
ننیست !!!
حداقل منتظری یه درسنامه کامل میگه اول بعدشم مثال و تست حل میکنه و هر سوالیم به دو روش حل میکنه
در ضمن هر کسیم کتاب نوشت چیز زیادی حالیش نیست تازه خودش میگه من ریاضی صد نزدم همین سروش مویینی زیستم تازه نزده وقت داشته !!
پس یا نظر ندین یا اگه میدین درست راهنمایی کنید طرف میخاد 400 500پول بده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)