خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 15 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 212
    1. Top | #61
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=eli94;291315]
      نقل قول نوشته اصلی توسط blue نمایش پست ها
      داره ولی کمتر!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

منکه گفتم با پیش نمیتونیم کاری کنیم پستو خوب بخون..پرفسور سمیعیم نمیتونه 2تا دیپلم تو8ماه بگیره...مگه چنتا درس پیش نهایی بوده؟4تا..فوقش 10%زیاد کنن ..به اون 10% کاری نداسته باش ..سال سومت 25%..تموم شدو رفت..دیگه توضیح نمیدما
      دوست عزیز با این شرایط باید پیش مجدد هم حتما بگیری ، چرا که اگه نگیری سوابق تحصیلی شما ناقصه. الان هر کی بخاد دیپلم دوم بگیره حتما باید پیش هم مجدد بگیره ، الزامیه !

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقا ما رفتیم فعل خدافظ

3. Top | #63
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      فقط میتونم بگم خدا حقه فارغ التحصیلایی که واسه گرفتن ده میرفتن سر جلسه رو ازتون بگیره بیچاره میشید!!
      حق مارو بخورید ببینید چی میشه

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بچه ها من سال 89-90 پیش بودم
      یادم نیست چه امتحانایی نهایی بود از کجا بفهمم ؟

5. Top | #65
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      تونت سرچ کن

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ammir نمایش پست ها
      فرقی نکرده همون 4 تا درسی که الان نهایی هستن
      زیست
      فیزیک
      دین و زندگی
      ادبیات

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      فرقی نکرده همون 4 تا درسی که الان نهایی هستن
      فک کنم فرق کرده ها
      متغیره تو سالهای مختلف
      بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دینی بوده
      زبان فارسی
      زیست
      فیزیک
      نمره هام جالب نبودن
      اخه منی که خبر نداشتم اون سال به چه حقی می خوان تاثیر بدن

9. Top | #69
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      بچه ها این متن نهایی دیگه هرکی چیزی بذهنش میرسه بگه اضافه کنم وگرنه بفرستمش ؟؟

با سلام و احترام خدمت شما

آقای دکتر بدون حاشیه میخوام اصل حرف خودم و اکثرا دانش آموزان این کشور رو به شما بگم امیدوارم که شما فکری به حال ما بکنید واقعا نمیدونیم حرف دلمون رو به کی بگیم؟؟ همه میگن اعتراض بکنید یا نه هیچکس به شما گوش نمیده و کاری براتون انجام نمیده چون مهم نیستید ...
      به نظر شما واقعا در برگزاری امتحانات نهایی عدالت کاملا برقراره؟؟؟ واقعا هیچ تقلبی تو این امتحانا صورت نمیگیره؟؟ شما تضمین میکنید که امتحانا در سلامت کامل برگزار میشه و سطح آموزشی در همه جای کشور برابره؟؟ نمیدونم میتونید درک کنید وقتی دانش آموزی یک سوال ساده ریاضی کنکور!! رو بده معلمش حل کنه و بلد نباشه معلم؟؟ یا معلم زیستش جواب رو غلط بده ؟؟یا معلم فیزیکش از هر 5جلسه 3تاش رو نیاد و آخرش بگه خودتون مباحث باقی مونده رو از رو کتاب کمک آموزشی بخونید؟؟. ....
      تاثیر 25% معدل نهایی کم بود اومد شد تاثیر مستقیم و کلی حق افراد ضایع شد بماند حالا تاثیر پیش دانشگاهی هم میخواد اضافه بشه خدایی نهایت ظلمه ...
      تا حالا به گوشتون رسیده که ی معلم سر جلسه امتحان نهایی جواب سوالارو یک به یک رو تابلو وایت برد نوشته و بچه ها کپی کردن ؟/؟
      یا دسته برگ دانش آموزای نمونه دولتی جدا تصحیح میشه و چون اونا مثلا بچه زرنگا و امیدای شهر هستن بهشون کیلو کیلو نمره بدن ؟؟ طرف خودش میاد میگه از رو پاسخنامه دینی تصحیح کردم بزور با ارفاق میشدم 17 بعد دینی بشه 20؟؟؟؟
      واقعا برای این قانون هایی که واسه کنکور در نظر میگیرید شرایط همه دانش آموزای کشور رو بررسی می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا دانش آموزی که در مدارس فرزانگان یا صنعتی شریف تهران درس میخونه با کسی که در یک مدرسه عادی و یک شهر دورافتاده و محروم درس میخونه برابرند؟؟
      فقط کنکور میتونست تقریبا شرایط یکسان واسه سنجش برقرار کنه که دارید از بین می بریدش...
      تا چندسال دیگه فکر نکنم تو رتبه های برتر بشه ی دانش آموز با استعداد از منطقه محروم پیدا کرد...
      عملا انگیزه دانش آموزی که بهردلیلی تو امتحانا نتیجه خوبی بدست نیورده (همیشه تنبلی نیست خیلی مشکلات روحی روانی یا فیزیکی میتونه دخیل باشه) برای تلاش در کنکور از بین میره
      خواهش میکنم یسر به انجمن های کنکور بزنید ببینید چقدر دانش آموز افسرده و ناراحت بخاطر نمرات بد نهایی وجود داره که هیچ امیدی به کنکورشون ندارن... یا کسایی که قید تحصیل تو ایران رو میزنن و میخوان کنکورهای خارج کشور مثل ترکیه رو شرکت کنن...
      واقعا گاهی فکر میکنم خدا از یاد هممون رفته .. اگر دانش آموز با استعدادی بخاطر این شرایط آیندش کلا عوض بشه و به جای خوبی نرسه واقعا مسئولیتش با کیه ؟؟؟ واقعا جواب دانش آموزی که بخاطر این شرایط نتونست به حقش برسه و فقط گفت واگذارشون میکنم به خدا رو کی میده ؟؟؟
      اصلا فرصت جبران برای دانش آموزا باقی مونده ؟؟؟ حداقل واسه هرطرح باید قبلش اطلاع رسانی کرد تکلیف دانش آموزی که پشت کنکور 93 مونده چیه که الان یهو بهش میگن نمرات پیش هم واست تاثیر میدن کلا اشتباه کردی موندی بخاطر هدفت پشت کنکور !!! این رقابت عادلانه ایه که دانش آموز پیش امسال میدونه باید به امتحانات پیش هم اهمیت زیادی بده درحالیکه سال قبلیا نمیدونستن چون معلم ها میگفتن مهم نیست و تستی کار کنید فقط ... ؟؟؟
      یعنی شما انتظار دارید 100% دانش آموزانی که هرسال کنکور میدن برن دانشگاه و هیچ کس واسه سال دیگه نمونه؟؟ اصلا این منطقی هست ؟؟!
      این همه دانش آموز واسه تاثیر مستقیم نمرات اعتراض کرد با اینکار که نمرات پیش هم به سوابق اضافه شد عملا ثابت کردید که حرف و اعتراضات شما واسه ما هیچ اهمیت و ارزشی نداره و مهم نیست!!

اگر نظرسنجی واسه این قوانین کنکور میزاشتید خودتون درصد مخالفین و موافقین رو مشاهده میکردید...

امیدوارم فقط چند دقیقه به حرفام فکر کنید بخاطر خدا....
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها

آقای دکتر بدون حاشیه میخوام اصل حرف خودم و اکثرا دانش آموزان این کشور رو به شما بگم امیدوارم که شما فکری به حال ما بکنید واقعا نمیدونیم حرف دلمون رو به کی بگیم؟؟ همه میگن اعتراض بکنید یا نه هیچکس به شما گوش نمیده و کاری براتون انجام نمیده چون مهم نیستید ...
      به نظر شما واقعا در برگزاری امتحانات نهایی عدالت کاملا برقراره؟؟؟ واقعا هیچ تقلبی تو این امتحانا صورت نمیگیره؟؟ شما تضمین میکنید که امتحانا در سلامت کامل برگزار میشه و سطح آموزشی در همه جای کشور برابره؟؟ نمیدونم میتونید درک کنید وقتی دانش آموزی یک سوال ساده ریاضی کنکور!! رو بده معلمش حل کنه و بلد نباشه معلم؟؟ یا معلم زیستش جواب رو غلط بده ؟؟یا معلم فیزیکش از هر 5جلسه 3تاش رو نیاد و آخرش بگه خودتون مباحث باقی مونده رو از رو کتاب کمک آموزشی بخونید؟؟. ....
      تاثیر 25% معدل نهایی کم بود اومد شد تاثیر مستقیم و کلی حق افراد ضایع شد بماند حالا تاثیر پیش دانشگاهی هم میخواد اضافه بشه خدایی نهایت ظلمه ...
      تا حالا به گوشتون رسیده که ی معلم سر جلسه امتحان نهایی جواب سوالارو یک به یک رو تابلو وایت برد نوشته و بچه ها کپی کردن ؟/؟
      یا دسته برگ دانش آموزای نمونه دولتی جدا تصحیح میشه و چون اونا مثلا بچه زرنگا و امیدای شهر هستن بهشون کیلو کیلو نمره بدن ؟؟ طرف خودش میاد میگه از رو پاسخنامه دینی تصحیح کردم بزور با ارفاق میشدم 17 بعد دینی بشه 20؟؟؟؟
      واقعا برای این قانون هایی که واسه کنکور در نظر میگیرید شرایط همه دانش آموزای کشور رو بررسی می کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ واقعا دانش آموزی که در مدارس فرزانگان یا صنعتی شریف تهران درس میخونه با کسی که در یک مدرسه عادی و یک شهر دورافتاده و محروم درس میخونه برابرند؟؟
      فقط کنکور میتونست تقریبا شرایط یکسان واسه سنجش برقرار کنه که دارید از بین می بریدش...
      تا چندسال دیگه فکر نکنم تو رتبه های برتر بشه ی دانش آموز با استعداد از منطقه محروم پیدا کرد...
      عملا انگیزه دانش آموزی که بهردلیلی تو امتحانا نتیجه خوبی بدست نیورده (همیشه تنبلی نیست خیلی مشکلات روحی روانی یا فیزیکی میتونه دخیل باشه) برای تلاش در کنکور از بین میره
      خواهش میکنم یسر به انجمن های کنکور بزنید ببینید چقدر دانش آموز افسرده و ناراحت بخاطر نمرات بد نهایی وجود داره که هیچ امیدی به کنکورشون ندارن... یا کسایی که قید تحصیل تو ایران رو میزنن و میخوان کنکورهای خارج کشور مثل ترکیه رو شرکت کنن...
      واقعا گاهی فکر میکنم خدا از یاد هممون رفته .. اگر دانش آموز با استعدادی بخاطر این شرایط آیندش کلا عوض بشه و به جای خوبی نرسه واقعا مسئولیتش با کیه ؟؟؟ واقعا جواب دانش آموزی که بخاطر این شرایط نتونست به حقش برسه و فقط گفت واگذارشون میکنم به خدا رو کی میده ؟؟؟
      اصلا فرصت جبران برای دانش آموزا باقی مونده ؟؟؟ حداقل واسه هرطرح باید قبلش اطلاع رسانی کرد تکلیف دانش آموزی که پشت کنکور 93 مونده چیه که الان یهو بهش میگن نمرات پیش هم واست تاثیر میدن کلا اشتباه کردی موندی بخاطر هدفت پشت کنکور !!! این رقابت عادلانه ایه که دانش آموز پیش امسال میدونه باید به امتحانات پیش هم اهمیت زیادی بده درحالیکه سال قبلیا نمیدونستن چون معلم ها میگفتن مهم نیست و تستی کار کنید فقط ... ؟؟؟
      یعنی شما انتظار دارید 100% دانش آموزانی که هرسال کنکور میدن برن دانشگاه و هیچ کس واسه سال دیگه نمونه؟؟ اصلا این منطقی هست ؟؟!
      این همه دانش آموز واسه تاثیر مستقیم نمرات اعتراض کرد با اینکار که نمرات پیش هم به سوابق اضافه شد عملا ثابت کردید که حرف و اعتراضات شما واسه ما هیچ اهمیت و ارزشی نداره و مهم نیست!!

اگر نظرسنجی واسه این قوانین کنکور میزاشتید خودتون درصد مخالفین و موافقین رو مشاهده میکردید...

کی به این توجه حتی وقته خوندنشم به خودشون نمیدن
      اولش یه کم جون بچه هاشونو قسم بده شاید یه کم رحم تو دلشون باشه

11. Top | #71
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها

ممنون .
      فک کنم اگه اونجا رو اصلاح کنین بهتر هست

12. Top | #72
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات
      اما بازم توکل به خدا ما تلاشمون رو میکنیم خدا هم کمکمون میکنه انشاالله

13. Top | #73

bazande
      نمایش مشخصات
      دیگه کار از نامه گذشته.
      اینا که نگاه هم نمیکنن حداقل یکم فحش بنویس دلت خنک شه
      سلامتی پلنگامون رنگ و وارنگ طرحا باحال
      سلامتی همه دُکیا هرکدومشون جراح سال

14. Top | #74
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ممنون .
      فک کنم اگه اونجا رو اصلاح کنین بهتر هست
      چی بنویسم ؟؟

نسرین جان جون بچه و اینا قسم دادن اصلا درست و در شان ما نیست مطمئن باش میخونن ی حسی بهم میگه!!!!
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

15. Top | #75
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط لیلا نمایش پست ها
      اما بازم توکل به خدا ما تلاشمون رو میکنیم خدا هم کمکمون میکنه انشاالله
      دفعه قبلم همینارو گفتین
      چه کمکی
      اینا فقط میخوان پول بدی بری دانشگاه

صفحه 5 از 15 نخستنخست ... 456 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن