خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 4131415 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 196 به 210 از 212
    1. Top | #196
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من رفتم اموزش پرورش بهم گفتن هنوز چیزی بهمون ابلاغ نشده، ولی اگر بخوان این کارو انجام بدن نوصیه میکنیم دیپلم دوم نگیر و به جاش پیش دوم بگیر
      بهم گفتن گرفتن پیش دوم راحت تره تا دیپلم دوم
      بهشون گفتم نوع دیپلم با پیش دانشگاهی مشکلی ایجاد نمیکنه دقیقا گفتن اگر مشکلی ایجاد کنه امسال 2800 دانش اموز تغیر رشته ای نمیتونن تو کنکور شرکتت کنن( به مزاح گفت که اگه اینجوری باشه مملکت اشوب میشه)
      گفتم حالا به نظر شما چیکار کنم:

پیشنهاد سنجش اموزش پرورش فارس:
      پیش دوم بگیر و موقه امتحانا زیست و زمین نرو سر جلسه تا بیفته شهریور و اینکه اون درسایی که مشترک رو امتحان بده
      عشق تو ، من را قوی میکند و
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

2. Top | #197
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.nikhalat نمایش پست ها
      من رفتم اموزش پرورش بهم گفتن هنوز چیزی بهمون ابلاغ نشده، ولی اگر بخوان این کارو انجام بدن نوصیه میکنیم دیپلم دوم نگیر و به جاش پیش دوم بگیر
      بهشون گفتم نوع دیپلم با پیش دانشگاهی مشکلی ایجاد نمیکنه دقیقا گفتن اگر مشکلی ایجاد کنه امسال 2800 دانش اموز تغیر رشته ای نمیتونن تو کنکور شرکتت کنن( به مزاح گفت که اگه اینجوری باشه مملکت اشوب میشه)

پیش دوم بگیر و موقه امتحانا زیست و زمین نرو سر جلسه تا بیفته شهریور و اینکه اون درسایی که مشترک رو امتحان بده
      اگه دیپلم25%باشه و پیش 10% ترجیح میدی کدومو بگیری؟؟؟

3. Top | #198
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات

ایول پس یعنی کسی که دیپلم تجربی داره و پیش ریاضی برای کنکور میتونه از دیپلمش استفاده کنه دیگه؟
      فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:

《فدا کردن
      آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》

4. Top | #199
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      اگه دیپلم25%باشه و پیش 10% ترجیح میدی کدومو بگیری؟؟؟
      من 100% پیش، هم وقت کمتری میبره، هم میتونم بعضی درسا خودم بندازم، دیپلم دوم اخرن وقتش دی ماه هست
      از طرفی دی بهترین موقه واسه فازغ التحصیل واسه سبقت گرفتن از بچه های پیش ولی دیپلم دوم ما رو درگیر میکنه...
      و نکته اخر اینکه موقه امتحانا پیش ما به مرز100% امادگی رسیدیم دیگه دغدغه ای نداریم نمرمون کم شه ولی دی ماه نه مخصوصا کسی که با برنامه کانون بره جلو و مجبور باشه 1 زوج در س انتخاب کنه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط DaNiaLHnV نمایش پست ها
      ایول پس یعنی کسی که دیپلم تجربی داره و پیش ریاضی برای کنکور میتونه از دیپلمش استفاده کنه دیگه؟
      دوست عزیز من سوال کردم بهم اینجور گفتن دیرور هم بهتون گفتن همه سوال کنن تا مطمعن بشیم
      پس خواهشا شما هم سوال کنید...
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

5. Top | #200
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      من 100% پیش، هم وقت کمتری میبره، هم میتونم بعضی درسا خودم بندازم، دیپلم دوم اخرن وقتش دی ماه هست
      از طرفی دی بهترین موقه واسه فازغ التحصیل واسه سبقت گرفتن از بچه های پیش ولی دیپلم دوم ما رو درگیر میکنه...
      و نکته اخر اینکه موقه امتحانا پیش ما به مرز100% امادگی رسیدیم دیگه دغدغه ای نداریم نمرمون کم شه ولی دی ماه نه مخصوصا کسی که با برنامه کتنون بره جلو و مجبور باشه 1 زوج در سانتخاب کنه

دوست عزیز من سوال کردم بهم اینجور گفتن دیرور هم بهتون گفتن همه سوال کنن تا مطمعن بشیم
      پس خواهشا شما هم سوال کنید...
      من خودم دارم تحقیق میکنم چنتا آدم هم فرستادم برن اداره آموزش پرورش و سنجش سوال کنن ولی هنوز خبری نشده ازشون.
      یه سوال دارم برای پیش میشه فقط اون چهار درس رو امتحان داد یا باید همه دروس رو شرکت کرد؟

《فدا کردن

6. Top | #201
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خودم دارم تحقیق میکنم چنتا آدم هم فرستادم برن اداره آموزش پرورش و سنجش سوال کنن ولی هنوز خبری نشده ازشون.
      یه سوال دارم برای پیش میشه فقط اون چهار درس رو امتحان داد یا باید همه دروس رو شرکت کرد؟
      افرین...
      قانون تطبیق قانون پیچیده هست اداره واسه دیپلم دوم به من گفت میتونی درسای مشترک تبیق بزنی ولی مدرسه بزرگسال گفت نمیشه
      حالا ان رو هم باز اداره گفت میشه ولی مدرسه نرفتم بپرسم...
      اما شما حتی اگه تطبیق ندادن نرو سر جلسه اگه میخوای وقتت تلف نشه...
      بزا واسه شهریور
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

7. Top | #202
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      هنوز از طرف خود سازمان سنجش چیزی اعلام نشده..من تو سایتشون که سوال پرسیدم گفتن زمان ثبت نام همه چی مشخص میشه...گیرم این وسط یه شیرپاک خورده ای اومدگفت که پیش تاثیر نداره وهمین تصویب شداونوقت شما با پیش2ت چیکارمیکنی..

8. Top | #203
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      هنوز از طرف خود سازمان سنجش چیزی اعلام نشده..من تو سایتشون که سوال پرسیدم گفتن زمان ثبت نام همه چی مشخص میشه...گیرم این وسط یه شیرپاک خورده ای اومدگفت که پیش تاثیر نداره وهمین تصویب شداونوقت شما با پیش2ت چیکارمیکنی..
      این رو قبول دارم... ریسک خیلی بالا داره ، اما اگه همون شیر پاک خورده گفت دیپلم دوم واس سال 94 قابل قبول نیست چی؟؟
      اونوقت 1 ماه از دست رفته... درسته؟؟
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

9. Top | #204
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      افرین...
      قانون تطبیق قانون پیچیده هست اداره واسه دیپلم دوم به من گفت میتونی درسای مشترک تبیق بزنی ولی مدرسه بزرگسال گفت نمیشه
      حالا ان رو هم باز اداره گفت میشه ولی مدرسه نرفتم بپرسم...
      اما شما حتی اگه تطبیق ندادن نرو سر جلسه اگه میخوای وقتت تلف نشه...
      بزا واسه شهریور
      خب اگه من مدرک پیشرو احتیاج داشته باشم باید بتونم تزشدر کنکور استفاده کنم یا نه؟
      با توجه که ثبت نام کنکور بهمن هست اگه درسارو بندازم برای شهریور چه دلیلی داره که مدرک پیش بگیرم چون وقتی تو شهریور درسات افتاد تو همون شهریور مدرک رو بهت میدن و میتونی ازش استفاده کنی

《فدا کردن

10. Top | #205
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      این رو قبول دارم... ریسک خیلی بالا داره ، اما اگه همون شیر پاک خورده گفت دیپلم دوم واس سال 94 قابل قبول نیست چی؟؟
      اونوقت 1 ماه از دست رفته... درسته؟؟
      قانون دیپلم دوم چندین ساله وجودداره ولی قانون پیش هنوز تصویب نشده این 2تا خیلی باهم فرق داره...بهرحال ریسک بالایی داری میکنی

11. Top | #206
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خب اگه من مدرک پیشرو احتیاج داشته باشم باید بتونم تزشدر کنکور استفاده کنم یا نه؟
      با توجه که ثبت نام کنکور بهمن هست اگه درسارو بندازم برای شهریور چه دلیلی داره که مدرک پیش بگیرم چون وقتی تو شهریور درسات افتاد تو همون شهریور مدرک رو بهت میدن و میتونی ازش استفاده کنی
      اره اینم حرفبه

قانون دیپلم دوم چندین ساله وجودداره ولی قانون پیش هنوز تصویب نشده این 2تا خیلی باهم فرق داره...بهرحال ریسک بالایی داری میکنی
      درسته، اما یهت هم گفتم اگه درسا رو تبیق بزنن برام دیپلم دوم میگیرم...
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

12. Top | #207
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگه اینجوری باشه که همه ی بچه هایی که الان دارن پیش میخونند اون 4 تا درس شون رو میندازن شهریور تا حساب نشه بر کنکورشون

13. Top | #208
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بهروز 20 نمایش پست ها
      اگه اینجوری باشه که همه ی بچه هایی که الان دارن پیش میخونند اون 4 تا درس شون رو میندازن شهریور تا حساب نشه بر کنکورشون
      برادر شما سال سوم اگه درسی رو مینداختی شهریور جزئ سوابقت به حساب نمیارن؟؟؟؟
      تازه این 1 ترفند که که افسوس میخورم کاش سال سوم ازش استفاده کرده بودم الان معدلم 20 بود!!
      نفرتت من را شکست ناپذیر!

14. Top | #209
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برادر شما سال سوم اگه درسی رو مینداختی شهریور جزئ سوابقت به حساب نمیارن؟؟؟؟ تازه این 1 ترفند که که افسوس میخورم کاش سال سوم ازش استفاده کرده بودم الان معدلم 20 بود!!
      خوب وقتی اون 4 تا درسو بچه هایی که پیش میخونند امسال تو مدرسه بندازن شهریور....خیلی ها امسال اینکارو انجام میدن اگه این قانون تصویب بشه..... دیگه جواب های کنکور اومده و نتایج اعلام شده پس مطمئنا امکان نداره که سوابق پیش رو تاثیر بدن

15. Top | #210
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط بهروز 20 نمایش پست ها
      خوب وقتی اون 4 تا درسو بچه هایی که پیش میخونند امسال تو مدرسه بندازن شهریور....خیلی ها امسال اینکارو انجام میدن اگه این قانون تصویب بشه..... دیگه جواب های کنکور اومده و نتایج اعلام شده پس مطمئنا امکان نداره که سوابق پیش رو تاثیر بدن
      همنطور که کنکور 2 هفته اوردن جلو قطعا میتونن امتحانای شهریور هم بیارن تو تیر یا مرداد...

کاشکی رشته فنی بودم، الان اگه فنی بودم نمراتم هیچ تاثری تو کنکور نداشت فقط نیاز بود پیش بگیرم...
      نفرتت من را شکست ناپذیر!
      ویرایش توسط Mohammad. N : 27 مهر 1393 در ساعت 11:57

صفحه 14 از 15 نخستنخست ... 4131415 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن