ویرایش توسط NaKayama : 24 مهر 1393 در ساعت 21:33
سام تعدد زوجات بخاطر این بوده که اون زمان چون جنگ بوده اکثر زن ها بی سرپرست میشدن برای جلوگیری از فساد این آیه نازل شده و اگه بخونیش میگه که تا 4تا بگیر ولی چون نمیتونی باهاشون به عدالت رفتار کنی همون یکی هم زیادته!!! عملا گفته فقط یک زن چون نمیتونی عینا با همششون یکجور رفتار کنی .
اگر حرف های راءفی پور رو درباره حقوق زن گوش بدی دقیق با دلایل محکم و آیه و تفسیر معتبر میگه که نه حق زدن زن رو دارید نه بیشتر از یک زن بگیرید .
افراد بخاطر منافع خودشون میان از ایه ها سواستفاده میکنن که هم یسری بدبین بشن به دین هم یسری به هوس هاشون برسن
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
شما مفسری؟؟؟؟
چرا اقایون همیشه همه چیز رو ب نفع خودشون برداشت میکنن؟؟؟
قبول ندارن تا بتونن کاری که دل خودشون میخواد رو انجام بدن
اگه قرار بود قران تمام جزئیات رو بگه بنظرت میشد114سوره؟؟؟
اگه قرار بود همه مفاهیم آیات قران رو بفهمن که انقدر تفسیر وجود نداشت!!
این حدیث خیلی هم معتبر و قویه
و اینکه اگر بری تحقیق کنی درست میفهمی حضرت محمد تا وقتی خدیجه زنده بود هیچ زن دیگه ای نگرفت و بعد از اون فقط بخاطر ایجاد امنیت واسه زن های بی سرپرست اونارو به همسری میگرفته که اذیتشون نکنن
بجای این بحثا اول برید تحقیق کنید چندتا کتاب و تفسیر معتبر بخونید بعد بیاید همینجوری برداشت غلط نکنید از آیات
تو همه چیت تکمیله !
دوستان بزارید بحث رو با کلامی از مولای متقیان حضرت علی (ع) به پایان ببریم !
حضرت علی (ع) میفرمایند: زن ناقص العقل و الایمان است
خطبه 80! اینم تحریفه؟
برو بابا اینم باید بری ببینی منظورش چی بوده
فعلا که همه میبینن که زن ها خیلی عقلشون بیشتر از مردا کار میکنه و اکثر مردا مخشون رو آک نگه میدارن !!
اگه زن ناقص العقل و ایمان بود خدا زودتر از مرد به سن بلوغ نمیرسوندش!! واقعا اگه ی پسر عقلش کاملتر بود خدا اول اونو موظف به انجام تکالیف دینی میکرد بعد دختر رو !!!
تو همه چیت تکمیله !
تو همه چیت تکمیله !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)