شبقره
کتاب پت و متن و شبقره رو دارم و به نظر خودم پت و متن به مراتب جالب تر هست متن های بیشتری هم داره و خوب توضیح داده
مبتکران عالیه کتابش و گام به گام همه چی رو توضیح داده، اول کتاب هم خودش یه برنامه فشرده پیشنهاد کرده که توی 3 ماه تقریبا کتاب تموم میشه
__________________________________________________ _______________________-
ویرایش توسط Ellie.79 : 20 آبان 1397 در ساعت 18:20
مسخره نکردم ! شوخی کردم ! خیلی فرق دارن
میدونم این راهی که گفتی خیلی هم خوبه ! منم با آهنگ و فیلم و سریال فول شدم ! ولی کسی که سال کنکور یادش بیفته زبانو قوی کنه این کارا بیشتر واسش حاشیه س ! نظر من اینه که معمولی بخونه و زیاد وقت نذاره ! 12 13 تا تست رو تو کمترین زمان ممکن بزنه و وقتشو بده ادبیات و عربی ! زبان درس بی ارزشیه تو کنکور ! حالا تازه طرف بخواد خواننده های مختلفو امتحان کنه و ...
اگه سال کنکور نباشه من توصیم اینه : دیدن سریال با زیرنویس انگلیسی . هر جا اصطلاح و لغت و قواعد ناآشنا دید بره سایتای دم دستی مثل Urban Dictionary یا Cambridge و خودشو غرق کنه تو زبان !
خب منم همینطوری فول شدم ولی با این حال هرشب هنوزم دارم این کارو میکنم .
و اینکه زبان درس بی ارزشیه کاملا جمله ی درستی نیست و نبابد زبانو نادیده گرفت ...
زبان و دینی درسایین که قریب ب اکثر داوطلبا میزننشون ... خب پس شاید فک کنیم بی اهمیتن ! ولی همینکه همه میزنن خیلی مهمه و باید به این نکته توجه کنیم ک خودمونم کمتر از 80 نزنیمشون . درسته که 80 زدن این درسا کاری نداره و خیلی تفاوت تراز ایجاد نمیکنه ولی نزدن این درسا ضررش خیلی بیشتره و اونقدر افت تراز ایجاد میکنه که تراز کل رو خراب میکنه ... دیدم که میگم !
حتی اگه شک دارین نمونه ش رو تو قلم چی هم میتونین ببینین ! دینی حتی از زبان هم بدتره و 100 درصد زدنش بزور 6500 تراز میده و زبانم باالای 90 نزدیک 7000 تراز میده ... ولی وقتی این دوتا درسو 50 میزنین ! تراز میده در حد 5500 و این فاجعه س .....
نتیجه میگیریم که اتفاقا درسای بی ارزش کنکورم اهمیت زیادی دارن !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)