مبتکران وشبقره هر دو خوبن.مهم اینه با کدومش ارتباط ذهنی بیشتری برقرار کنی
سلام
نع نیاز نیس ...
درسته توو کنکور لغات خارج از کتاب هم میاد ولی اونا به مهارت های متن خوانی مربوط میشه
چن تا متن که کار کنی نحوه ی برخورد با این لغات رو یاد میگیری ...
+ کتاب درک مطلب انگلیسی به همین سادگی گاج نیز به گزینه های نظر سنجی اضافه شد .
توضیح کتاب : (( از زبان انتشارات ))
کتاب حاضر شامل 80 متن درک مطلب و 40 متن کلوز تست آزمونهای آزمایشی سنجش و کنکورهای سراسری است.
در این قسمت درک مطلب، برای هر درس 8 متن آورده شده که 5 متن اول از آزمونهای آزمایشی سنجش و 3 متن آخر از کنکورهای سراسری سالهای گذشته هستند. البته تعداد متنهای درس آخر سه برابر سایر درسها (یعنی 24 متن) است تا دانشآموز بتواند در اواخر سال تحصیلی از این متنها برای تمرین بیشتر و جمع بندی مطالب و مهارتهایی که فراگرفته استفاده کند.در قسمت کلوز تست، برای هر درس 4 متن آورده شده که 3 متن اول از آزمونهای آزمایشی سنجش و متن آخر از کنکورهای سراسری سالهای گذشته است. در این قسمت هم مانند قسمت درک مطلب، تعداد متنهای درس آخر سه برابر سایر درسها (یعنی 12 متن) است.چند نمونه از ویژگیهای منحصر به فرد این کتاب عبارتند از:توضیح نکات مهم گرامری متنهاارائهی پاسخ کاملاً تشریحیارائهی لیست لغات خارج از کتاب برای هر متن* به همراه كنكورهاي سراسري داخل و خارج از كشور
نمونه صفحه :
دانلود
(( در انجمن نیز اپلود شد :: darkmatlabsadeghi92.zip ))
کتاب و نترسیم از متن انتشارات شبقره خیلی کتاب خوبیه
کتاب درک مطلب مبتکران تالیف شهاب اناری هم خوبه
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
نترسیم از متن شبقره عــالیه
بنظر من برو کتابخونه از بین 2تای اولی، اونی که بیشتر به دلت نشست رو انتخاب کن.
فقط زود بری چون داره دیر میشه...
به نظر من نترسیم از متن شبقره کیاسالار و متن به زبان ساده اناری مبتکران بهترا چون بیشتر سایت های کنکور و مشاورا و معلما این دو کتابو پیشنهاد میکنن بقیه کتاب ها هم میتونن خوب باشن ولی من که فرصت ازمون و خطا ندارم پس بعد از تحقیق کردن میرم سراغ یکی از اون دوتا البته خودم زبان جامع اناری رو دارم توش متن هم کار کرده ولی کفته برای کار بیشتر برید متن به زبان ساده رو هم بخونید ولی من از متن نترسیم رو گرفتم تا با هر دو کتاب اشنا بشم تا اینجا کار کردم بیشترشون نکات خوب و شبیه همی داشتن ولی به هر حال با یه تیر 2 نشون زدم ...پیشنهاد میکنم تو هم همینکارو کن..موفق باشی
سلام . یک سوال آیا ریدینگ های کنکور در کتب جامع زبان مثل شبقره و مبتکران وجود دارند ؟ چون فک کنم تو کتابایی که مختصریدینگ هستن وجود ندارن . مرسی ممنون
20% تخفیف انتشارات فار
فعــلا هیــچ کــد تخفیفـی موجــود نیــست
من نترسیم از متن و درک متن اناری کامل کار کردم
ساختار کتاب شبقره بهتر بود
توی ترجمه متن ها مثل هم بودن
نکاتی ک شبقره کنار صفحه ها نوشته خشگل تر از اناریه
ولی لغات خارج از کتاب اناری بهتره
خیلی سبز را هم فقط چندتا متناش کار کردم خوشم نیومد
زبان را هم تقریبا هر دفعه ی سوال کلوز اشتباه میزنم ولی پسیج هام درسته
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)