نفس عمیـــــــــــــق...
دوستان یکی بچها چندروز پیش یه تاپیک زده بود نفرات برتر با
رتبه های عالی و معدل های 10 و اینا
من هرچی گشتم این تاپیکو پیدا نکردم
خواهشا اگه کسی میدونه ، مدیران عزیز و استارتر تاپیک
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
نفس عمیـــــــــــــق...
دوستان یکی بچها چندروز پیش یه تاپیک زده بود نفرات برتر با
رتبه های عالی و معدل های 10 و اینا
من هرچی گشتم این تاپیکو پیدا نکردم
خواهشا اگه کسی میدونه ، مدیران عزیز و استارتر تاپیک
هم اکنون نیازمند یاری سبزتان هستیم...
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
اون دوستمون که تاپیک زدن معدل رتبه های برتر رو از جلوی اسمشون تو نفرات برتر ازمون های هفنگی کانون گیر اورده بودن و نتیجه اون تاپیک این شد که معدل ها اشتباهه و کسی که به کانون معدل نمیده خودش ۱۰ ثبت میکنه
با اون تاپیک نمیتونی چیزی پیدا کنی .. رتبه برتر تجربی هم با این معدل قطعا نیست حالا شاید با با معدل ۱۷ مثلا رتبه ۵۰۰ اینا تک و توک پیدا بشه :yahoo (1):
به قول یکی از دبیرامون تک رقمی و دو رقمی بیشتر مال نخبه هاست یا اونایی که از اول کنکوری خوندن یا سر جلسه کنکور خودشونو بدجوری بالا کشیدن. ولی رتبه 3 رقمی کسب کردن غیر ممکن نیست... مطمئن باشید با کمترین معدل هم می تونید رتبه 3 رقمی کسب کنید. چرا منتظر این هستید یکی رو بهتون نشون بدن که با فلان معدل قبول شده؟ خود شما میتونید در اینده کسی باشید که کارنامشو نشون میدن و می گن فلانی با معدل مثلا 12 رتبه 900 اورده
پزشکی منطقه 2 تقریبا تا 2000 میگیره.
پس معدل کم دلیلی نیست واسه اینکه شما پا پس بکشید. شما تلاشتونو مضاعف کنید نتیجه می گیرید.. شما زحمت خودتونو بکشید باقیش دیگه دست شما نیست. نه اینکه منتظر یه چیزی باشید که نشونتون بدن شما قبول نمی شید شما هم بیخیال شید... شما زحمت بکشید و کار خودتونو بکنید. یا میشه یا نمیشه.
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)