خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

ویرایش جدید ۸۰۰۰ تست زیست گاج

سلام.گاج جدیدا ویرایش جدیدی از مجموعه ی ۸۰۰۰ تست منتشر کرده.میخواستم بپرسم کتاب دوم و کتاب سومش مطابق با کنکور ۹۴ هستن یا نه.چون امسال کتابای زیست دوم و سوم تغییر کردن.مثلا کتاب درسی جدید تو فصل شش سوم تو چرخه ی سلولی درمورد مرحله ی g 0 (جی صفر)صحبت کرده یا تو اول فصل سوم کتاب دوم درباره رده بندی جانداران حرف زده.در ضمن لطفا بحث رو کسی به حاشیه نبره که فلان کتاب بهتره و اینا.

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط okami نمایش پست ها
      سلام.گاج جدیدا ویرایش جدیدی از مجموعه ی ۸۰۰۰ تست منتشر کرده.میخواستم بپرسم کتاب دوم و کتاب سومش مطابق با کنکور ۹۴ هستن یا نه.چون امسال کتابای زیست دوم و سوم تغییر کردن.مثلا کتاب درسی جدید تو فصل شش سوم تو چرخه ی سلولی درمورد مرحله ی g 0 (جی صفر)صحبت کرده یا تو اول فصل سوم کتاب دوم درباره رده بندی جانداران حرف زده.در ضمن لطفا بحث رو کسی به حاشیه نبره که فلان کتاب بهتره و اینا.
      اصلا معلوم نیست کنکور ۹۴ مثل کنکور ۹۳ سخت خواهد بود یا نه. چون کتاب درسی ها تغییرات اساسی داشتند. ولی زیستش رو که من دیدم متنش زیاد تغییر نکرده هرجایی که ابهامی در متن کتاب درسی های زیست وجود داشته در کتاب های درسی جدید حذفش کردند! یعنی پاک کردن صورت مسئله . فقط چند تا شکل زیاد داره که باید شکل ها رو حفظ کنی. تغییرات اساسی هم داشته ...
      به هر حال اگر شما به جلد کتاب ۸۰۰۰ تست نگاه کنید پایین کتاب سمت چپ نوشته مطابق با کنکور ۹۳. یعنی کنکوری که از کتاب های درسی جدید امتحان نمی‌گیره بنابراین خواستی فعلا نگیر
      2-3446.jpg
      (جهت اطلاع خودت هم میگم. اولا این کتاب کلا تست هاش خیلی آسونه و به درد کنکور نمی‌خوره. کتاب زیست جامع خیلی بهتر هست. دوما اینا ممکنه سال بعد روی جلد بنویسند مطابق با کنکور ۹۴. ولی شاید تست جدیدی از تصاویر جدید کتاب درسی هم اضافه نکنند حتی تستهایی که کلا مباحثش از کتاب حذف شده رو هم برندارند.)

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط okami نمایش پست ها
      اینچیزی که شما گفتین در مورد کنکور 95 هستش
      زیست 1 و دو در مواردی خیلی جزیی تغییر کردن ولی زیست 1 سال 92 که مربوط به کنکور 95 هستش تغییراتی که شما میگین داره و همینطور زیست 2 چاپ 93
      کتابهت به جز شیمی 3 که اونم چشمگیر نبوده برای کنکور 94 تغییراتی نداشته

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط elm10 نمایش پست ها
      اصلا معلوم نیست کنکور ۹۴ مثل کنکور ۹۳ سخت خواهد بود یا نه. چون کتاب درسی ها تغییرات اساسی داشتند. ولی زیستش رو که من دیدم متنش زیاد تغییر نکرده هرجایی که ابهامی در متن کتاب درسی های زیست وجود داشته در کتاب های درسی جدید حذفش کردند! یعنی پاک کردن صورت مسئله . فقط چند تا شکل زیاد داره که باید شکل ها رو حفظ کنی. تغییرات اساسی هم داشته ...
      به هر حال اگر شما به جلد کتاب ۸۰۰۰ تست نگاه کنید پایین کتاب سمت چپ نوشته مطابق با کنکور ۹۳. یعنی کنکوری که از کتاب های درسی جدید امتحان نمی‌گیره بنابراین خواستی فعلا نگیر
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: 2-3446.jpg
مشاهده: 125
حجم: 16.3 کیلو بایت
      (جهت اطلاع خودت هم میگم. اولا این کتاب کلا تست هاش خیلی آسونه و به درد کنکور نمی‌خوره. کتاب زیست جامع خیلی بهتر هست. دوما اینا ممکنه سال بعد روی جلد بنویسند مطابق با کنکور ۹۴. ولی شاید تست جدیدی از تصاویر جدید کتاب درسی هم اضافه نکنند حتی تستهایی که کلا مباحثش از کتاب حذف شده رو هم برندارند.)
      jfyi ننوشته مطابق کنکور 93 نوشته همراه با سوالهای آزمون سراسری 93
      کتابهای کنکور امسال هم نسبت به پارسال خیلی تغییر نکرده ولی برای کنکور 95 تغییرات چشمگیرخواهد بود

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان من کتاب 8000گرفتم سال89 برای سال دوم و پیش2البته دست 2 فروشنده گفت تغییر نکرده.......فکر کنم کتابرو بست بهم چیکار کنم حالا خیلی عوض شده؟؟؟؟؟چ.ن من مشاور ندارم نمیدونم جی خوبه

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط الناز20 نمایش پست ها
      دوستان من کتاب 8000گرفتم سال89 برای سال دوم و پیش2البته دست 2 فروشنده گفت تغییر نکرده.......فکر کنم کتابرو بست بهم چیکار کنم حالا خیلی عوض شده؟؟؟؟؟چ.ن من مشاور ندارم نمیدونم جی خوبه
      الان دیگه کتاب خوبی نیست
      الان کتابهای مطرح جامع گاج و الگو هستن

6. Top | #6
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      سلام من جامع گاج رو زدم به نظرتون چکار کنم ؟؟؟؟

هنوز تست بزنم یا نه فقط کتاب درسی رو بخونم؟؟؟؟

8000 تست به درد میخوره یا نه؟؟؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sinae2011 نمایش پست ها

8000 سطحش خيلي پايينه
      گاج بزن
      خوب خوب كه مسلط شدي
      الگو بزن
      خيلي سبز هم برا دوم و سوم خوبه ولي پيش زياد جالب ني
      كتاب درسي هم همش مرور كن و بخون كه از اوجب واجباته

8. Top | #8
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات

بخووووووون کتاب درسی رو زیر و رو کن تست زیاد بدرد نمیخوره
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

9. Top | #9
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      بخووووووون کتاب درسی رو زیر و رو کن تست زیاد بدرد نمیخوره
      نقل قول نوشته اصلی توسط e.beheshti نمایش پست ها
      8000 سطحش خيلي پايينه
      گاج بزن
      خوب خوب كه مسلط شدي
      الگو بزن
      خيلي سبز هم برا دوم و سوم خوبه ولي پيش زياد جالب ني
      كتاب درسي هم همش مرور كن و بخون كه از اوجب واجباته
      آیا سوالای الگو مثل جامع گاج هستش؟؟؟
      یعنی مثلا برا هر گزینه یک خط جمله باشه یا مثل کتاب های تست دیگه یک کلمه ای هستش

الگو چه ویژگی هایی داره که میگین خوبه؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      آیا سوالای الگو مثل جامع گاج هستش؟؟؟
      یعنی مثلا برا هر گزینه یک خط جمله باشه یا مثل کتاب های تست دیگه یک کلمه ای هستش

الگو چه ویژگی هایی داره که میگین خوبه؟؟؟
      آره الگو تست هاش جوندار و خوبه
      داداش منيع زياده
      حتي كتاب هاي زيست كانونم عالي هستن
      شما كتاب درسي را بچسب با يه كتاب مثل گاج

11. Top | #11
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آره الگو تست هاش جوندار و خوبه داداش منيع زياده حتي كتاب هاي زيست كانونم عالي هستن شما كتاب درسي را بچسب با يه كتاب مثل گاج
      خب گاج رو که تموم کردم نکته هاشو هم تو کتاب درسی نوشتم این سوالای کانون و گاج رو کار کنم خوبه؟؟؟امسال گزینه دو و سنجش گرفتم میرم

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خب گاج رو که تموم کردم نکته هاشو هم تو کتاب درسی نوشتم این سوالای کانون و گاج رو کار کنم خوبه؟؟؟امسال گزینه دو و سنجش گرفتم میرم
      منظورم گاج نقره اي بودا
      خيلي سبز سال سوم ويرايش جديد زده فوق العادس
      آره آبي كانونم خيلي خوبه
      البته الگو تو اولويته
      گزينه 2 خوبه
      چرا 2 تا آزمون ميري ؟ كار خوبي نكردي
      چند برنامه اي ميشي خوب ني
      كدوم آزمون مهم ني
      مهم اينه كه خوب بخوني و حتما حتما آزمونا تحليل كني
      به نظر من بعد عيد آزمون هاي سنجشا برو چون جامع هست و خيلي خوبه
      البته حالا كه ثبت نام كردي بقيشم برو ولي به برنامش زياد توجه نكن در حدي كه سوالاشا ببيني و تحليل كني

13. Top | #13
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      منظورم گاج نقره اي بوداخيلي سبز سال سوم ويرايش جديد زده فوق العادس آره آبي كانونم خيلي خوبه البته الگو تو اولويته گزينه 2 خوبه چرا 2 تا آزمون ميري ؟ كار خوبي نكردي چند برنامه اي ميشي خوب ني كدوم آزمون مهم ني مهم اينه كه خوب بخوني و حتما حتما آزمونا تحليل كني به نظر من بعد عيد آزمون هاي سنجشا برو چون جامع هست و خيلي خوبهالبته حالا كه ثبت نام كردي بقيشم برو ولي به برنامش زياد توجه نكن در حدي كه سوالاشا ببيني و تحليل كني
      اره منم منظورم گاج نقره ایه دیگه مولفش دکتر شیخ حسنی هستشمن هر چی آزمون بیشتر بدم راحت ترم وضعیتم بهتر مشخص میشه الان گزینه دو هر سه هفته میگیره که بازه طولانی هستش اومدم سنجش هم گرفتم که این وسطا برم جلو تحلیل آزمون که حتما باید انجام بدم همون بعد آزمون کلکشو میکنم:dخیلی سبز که میگن فقط درسنامش خوبه و تستاش به درد نمیخورهبیشتر تست نکته دار میخوام از نظر آموزشی کاملم زیاد آموزشی نمیخواداگه الگو خوبه به نظرت سومش رو بگیرم کار کنم برم جلو؟؟؟ویرایش جدید زده؟؟؟

14. Top | #14
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها رمن کتاب درسی هیج جا گیر نمیارم یه پیش دارم مال سال 88 چیکار کنم.............کنکور اومد و من هنوز زیست نخوندم

بچه ها یه سوال دیگه من کمک درسی چی بگیرم؟؟؟؟رشته ام ریاضی بوده...........

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط الناز20 نمایش پست ها
      بچه ها رمن کتاب درسی هیج جا گیر نمیارم یه پیش دارم مال سال 88 چیکار کنم.............کنکور اومد و من هنوز زیست نخوندم

بچه ها یه سوال دیگه من کمک درسی چی بگیرم؟؟؟؟رشته ام ریاضی بوده...........
      پس بهترین کار اینه کتاب را از زیست شناسی پیش دانشگاهی علوم تجربی | پایگاه کتاب های درسی ، اداره کل نظارت بر نشر و توزیع مواد آموزشی دانلود کنی یا پرینت بگیری یا از pdf بخونی
      کتاب هم جامع گاج بخر

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن