با سلام
میخواستم لطف کنید منبع آموزشی و تستی خیلی عالی و قوی برای کتب فیزیک 1 و 2 و 3 و پیش معرفی کنید
هم آموزش قوی و کامل داشته باشه و هم تست های زیاد و استاندارد و در حد کنکور
در کل نیاز رو برای کنکور تو این درس ها کاملا مرتفع کنه !
تشکر...
با سلام
میخواستم لطف کنید منبع آموزشی و تستی خیلی عالی و قوی برای کتب فیزیک 1 و 2 و 3 و پیش معرفی کنید
هم آموزش قوی و کامل داشته باشه و هم تست های زیاد و استاندارد و در حد کنکور
در کل نیاز رو برای کنکور تو این درس ها کاملا مرتفع کنه !
تشکر...
سلام
ازنظر اموزش الگو خیلی کتاب خوبیه اما تستاش نسبت به گاج کمی سخت تره اما شما همون گاج بگیرین هم درس نامه خوبی داره وهم تست خوب.
کدام درب را بزنم که تو در درون آن باشی؟..
اگر برای درصد 70بخواهی بخونی گاج نقره ای کافی هست.ولی اگر قصد بالای 80 داری بعد از گاج، نشرالگو یا خیلی سبز بگیرتوصیه ی من نشرالگو هست.
الگو 3 اموزشش خیلی خیلی توپه حتما بگیرش :yahoo (1):
کدامین پل؟
در کجای دنیا ؟
شکسته شده که هیچکس
به خانه آرزوهایش نمیرسد؟
الگو 2 که سطحش متوسطه مثثلا در فصل 1 دیمانسون رو نام نبرده بود و در بردار ها هم بر حسب رادیان رو نیاورده ی بود البته بنظرم لازم نیست اینا در کل الگو کتاباش خیلی خوبه بخصوص زیستش که خیلی سخته واقعا
دیدم انصاف نیس حق انتشارات و نویسنده ای که واقعا کار کرده نادیده گرفته بشه.به همین خاطر مجبور شدم میدونید مجبور!!!!!!!!
بچه ها من کتاب الگو ام فیزیک پایه مال 90 هس نمیدونم چاپ های بعدیش تغییرات کلی داشته یا نه به همین خاطر نوشته هام در مورد الگو چاپ 90 هس برای گاج هم همچنین چون دست دوم گرفته ام هردوشو.مثلا در الگو برای بحث اندازه گیری و بردار کلا 2 صفحه و نیم آموزش گذاشته ولی فیزیک پایه ی مهر وماه رو بررسی کردم میشه گفت خیلی جمع وجور مطلب رو گفته.که از این نظر مهرو ماه هم از گاج جلوتره و هم از الگو.البته فکر کنم چاپ جدید گاج دیگه حتما بایستی خیلی بکنه.ناگفته نماند حقیر چاپ 85 رو با چاپ 90 تستاشو مقایسه کردم مال گاج و ,در کمال خونسردی هیچ تفاوت محسوسی نتونستم بین 85و90 پیدا کنم.یه جورایی مثل چاپ ها سلسه وار 8000 تست زیست شناسی.رفتم سراغ کتاب کلاس رمزینه فیزیک 1 پیشدانشگاهی واقعا کارکرده.از حق نگذریم حیفه رمزینه دیگه کارهای قوی نده بازار.میگین نه؟تو همون حجم واندازه کتاب آموزشی و تستی معرفی کنین ما هم استفاده کنیم.خیلی سبز احترامش به جا ولی آقای نویسنده ماراتون اینیشتین اومدین.خلاصه هم تو سال سوم و هم چهارم آموزش رمزینه خیلی جامعه.البته گاج سبز چهارم هم سبک خاصی داره لذت بخشه.با این حال مهروماه برای آموزش سریع و رمزینه برای شیرفهم شدن وتست هم سازمان سنجش مشکل فیزیک رو حل میکنه.حل کردن فیزیک از کتاب سازمان سنجش یه حالی داره امتحان کنین.
دوستان من کتاب فیزیک گاج پیش دانشگاهی سال 91 رو دارم آیا لازمه چاپ جدیدشو بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تغیرات زیادی داشته کتاب آیا ؟؟؟؟؟؟؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)