خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

شرایط ورود به دانشگاه صدا و سیما

با عرض سلام و وقت بخیر
      من یک سوالی داشتم بنده سال پیش مقطع پیش دانشگاهی تجربی را سپری کردم و امسال در کنکور تجربی کنکور دادم ولی رتبه خوبی نیاوردم به همین دلیل می خواهم سال بعد مجدد کنکور بدهم اما راستش خیلی دلم می خواهد جذب دانشگاه صدا و سیما شوم می خواستم از شما دوستان سوالی بپرسم که الان منی که رشتم تجربی هست و یک سال پشت کنکور موندم چگونه می توانم وارد و جذب این دانشگاه شوم ؟؟؟ ایا راهی وجود داره ؟ یا باید رشته دبیرستان را قنی انتخاب می کردم ؟ لطفا یکی منو راهنمایی کنه

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      دانشكده صدا و سیما دانشجویان خود را از سه طریق جذب می كند

آزمون سراسری
      گروه های آموزشی تولید، فنی و ارتباطات دانشكده صدا و سیما دانشجویان خود را از سه طریق آزمون سراسری گروههای هنر، علوم تجربی،علوم انسانی و ریاضی فیزیك گزینش می كنند
      دانشكده صدا و سیما پس از انجام آزمون های كتبی، مصاحبه، و گزینش تعداد دانشجویان لازم رادر مقاطع كارشناسی و كارشناسی ارشد تولید، كاردانی فنی و كارشناسی ارشد ارتباطات انتخاب می نماید

آزمون مستقل
      بمنظور ارتقا سطح كیفی برخی رمینه های كاری در سازمان صدا و سیما ، دانشكده صدا و سیما از طریق برگزاری آزمون های مستقل از بین كاركنان سازمان صدا و سیما و متقاضیان دیگر، تعدادی دانشجو را برای رشته های كارشناسی ارتباطات، فنی، موسیقی و نیز كارشناسی ارشد فنی، مدیریت رسانه، تبلیغات بازرگانی یرمی گزیند
      ص20
      دانشجویان خارجی
      با هماهنگی وزارت علوم، تحقیقات، فناوری وزارت امور خارجه،هر سال تعداد دانشجو از كشورهای مختلف برای تحصیل در دانشكده صدا و سیما پذیرفته می شوند
      در حال حاضر از كشورهای آلبانی، لبنان، بوسنی،افغانستان، مقدونیه و غیره تعدادی دانشجودر دانشكده صدا و سیما مشغول به تحصیل هستند.
      این دانشكده، 4 گروه آموزشی دارد كه به قرار زیرند:
      1-گروه آموزش تولید
      2-گروه آموزش فنی
      3-گروه آموزش ارتباطات
      4-گروه آموزش معارف اسلامی و عمومی
      موفق باشید

این که کُپی پیست بود! ولی مثل رشته های دیگه کد رشته محلشو میزنی! اگه قبول شدی دعوتت میکنن مصاحبه! از فیلتر مصاحبه هم رد بشی موفق میشی!

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم . حقیقتش من شنیدم از طریق کنکور هنر هم میشه وارد شد
      الان دقیقا من باید چکار کنم همون درس های تجربی خودمو بخونم یا برم کتاب های هنرو بخونم تو کدوم کنکور باید شرکت کنم ؟؟؟؟ لطفا یکی درست منو راهنماییی کنه

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      ببینید از هر سه رشته میشه وارد شد! شما فقط سعی کن یه چیزی کنکور بدی که رتبت خوب بشه!

مثلا برو انسانی یا ریاضی بده که تاثیر معدل هم واست کم شه! رتبه خوبی بیار و با اون رتبه برو!

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی از شما ممنونم ... یک سوال دیگر هم داشتم رشته تحصیلی من تجربی هست ایا می توانم هنگام خرید سریال ازمون کنکور ، کنکور هنر را خریداری کنم ؟؟؟ یا باید الان تغییر رشته بدم و برم دوسال دبیرستان هنر را بخونم ؟؟؟؟
      برای دانشگاه صدا و سیما رتبه تو تجربی باید حدودا چند باشه ؟؟؟

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paye2 نمایش پست ها
      خیلی از شما ممنونم ... یک سوال دیگر هم داشتم رشته تحصیلی من تجربی هست ایا می توانم هنگام خرید سریال ازمون کنکور ، کنکور هنر را خریداری کنم ؟؟؟ یا باید الان تغییر رشته بدم و برم دوسال دبیرستان هنر را بخونم ؟؟؟؟
      برای دانشگاه صدا و سیما رتبه تو تجربی باید حدودا چند باشه ؟؟؟
      نه ببینید شما با دیپلم تجربی میتونید کنکور انسانی یا ریاضی بدید! مال هنر رو نمیدونم!

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا از شما ممنونم .... خب پس طبق حرف شما من با همین تجربی هم می تونم جذب این دانشگاه بشم اما معدل کتبی ایا تاثیر داره ؟؟؟ بنظرتون برای ازمون تجربی رتبه چند باید بیارم تا بتونم جذب دانشگاه صدا و سیما بشم؟؟؟؟

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط paye2 نمایش پست ها
      واقعا از شما ممنونم .... خب پس طبق حرف شما من با همین تجربی هم می تونم جذب این دانشگاه بشم اما معدل کتبی ایا تاثیر داره ؟؟؟ بنظرتون برای ازمون تجربی رتبه چند باید بیارم تا بتونم جذب دانشگاه صدا و سیما بشم؟؟؟؟
      اونجور که من تو شرایط خوندم فکر کنم شرط معدل نداره!

شما اگه کنکور انسانی بدید مثلا! فقط دینی و زبان و ادبیات تاثیر میزاره! و بقیه درس ها فقط کنکور!

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشید یک سوال دیگر هم داشتم بنظرتون درس ها ی تجربی رو باید چند درصد بزنم و رتبه حدودا چند بیارم تا بتونم برم تو این دانشگاه ؟
      و یک سوال دیگر هم داشتم ایا رشته های فیلمسازی و تدوین این دانشگاه داره ؟؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن