با سلام
میخواستم بپرسم کتاب دین و زندگی 2 برای کنکور 94 تغییرات داشته یا همون قبلیه ؟؟؟ (بدون هیچ گونه تغییر ؟؟)
با تشکر ...
با سلام
میخواستم بپرسم کتاب دین و زندگی 2 برای کنکور 94 تغییرات داشته یا همون قبلیه ؟؟؟ (بدون هیچ گونه تغییر ؟؟)
با تشکر ...
سلام ببخشید من یه سوال دارم داره دیونم میکنه!
توی درس اول اولین آیه میگه الذی خلق فسوی والذی قدر فهدی
نتیجه میگیریم خدا اول هدف آفرینش موجوداتو در نظر میگیره و برطبق این آیات به این مراحل پیش میره:
خلق میکنه -» می آراید و بعد ویزگی میدهد(تقدیر الهی) وبعد موجود رو به سمت هدف هدایت میکنه!
اما توی همین درس توی آیه ی یکی مونده به آخر میخونیم
انا کل شی خلقنا هو بقدره
همونجوری که میبینید اینجا میگه تقدیر الهی به خلقت ارجعیت داره!
اخر اول خلقت بود یا تقدیر؟ من گیج شدم کدوم اوله کدوم مقدمه کدوم موخره!
بعدشم یه سوال دیگه چرا این ایه اخری رو که نوشتم اینجوریه؟ بنظر من باید اینجوری میبود
انا خلقناهو کل شی بقدره!
تورو خدا جوابمو بدید اگه میدونید بخدا اعصابم داغون میشه وقتی به یه همچین چیزی میخورم
نه عزیز اگه کتاب گاج نقره ایی رو خونده باشی میبینی توی اولی میگه مراحل
اول خدا هدف رو در نظر میگیره بعد برطبق مراحل زیر پیش میره
خلقت، آراستن، تقدیر و درنهایت هدایت به سمت هدف اولیه
(این عین جمله ی گاج برای ایه ی اول بود)
دربارهی ایهی دوم میگه
خلقت موجودات شامل قضای الهی است و قدر جزو تقدیر حساب میشه
پس تقدیر بر قضا مقدمه
خوب این عنی چی؟ یعنی یجا خلقت اوله یه جای دیگه قدر
من خودمم گاج دارم...ببین اول خلقت بعدتقدیر....ولی تقدیرمهمتراز خلقته جوریکه افرینش وقضای الهی براساس تقدیره.و برتقدیرتکیه داره..وهمه مخلوقات با تقدیرخلق شدن
من کتاب درسی هارو ندارم این الگو که نوشته ویرایش کاملا جدید کافیه یا کتاب درسی رو باید حتما داشته باشم؟
الگو رو نمیدونم ولی گاج نقره ایی کامله
درضمن دینی چیزی نیست که 100 درصد نیاز باشه از رو کتاب بخونی میتونی مثل عربی از رو جزوه هم بخونی چون دینی مثل ریاضی و ... درسای دیگه تحلیلیه نه حفظی
درمورد سوال خودم
اخه توی گاج نوشته اگه شما «eli94» خودت گاج داری باید دیده باشی که یه جا گفته تقدیر مقدم بر خلقته!
منم میدونم اینایی که شما میگی رو مشکل من اینه که چرا این 2 ایه اینطوریه( و چرا گاج اینطوری تفسیر کردشون؟)
به هرحال این مراحلو باید مثل مراحل بوجود امدن انسان از نطفه اش حفظ کنیم فردا تو کنکور بیاد باید خلقت رو مقدم بر تقدیر الهی بدونیم یا موخر؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)