سلام خدمت دوستان ایا کسی رو میشناسید که این کارو(بره سربازی بعد بیاد دوباره کنکور بده) کرده باشه و موفق هم شده باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!:yahoo (2):
موافقم
مخالفم
سلام خدمت دوستان ایا کسی رو میشناسید که این کارو(بره سربازی بعد بیاد دوباره کنکور بده) کرده باشه و موفق هم شده باشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!:yahoo (2):
رفیق خودم ، بعد سربازی اومد ، از آذر هم شروع کرد . رفت قلم چی ثبت نام کرد شروع کرد به خوندن . مهندسی کامپیوتر سراسری اصفهان درومد . نه تیزهوشانی بود نه مثه رستگار رحمانی بود . نه ! فقط هرچی قلم چی بش میگفت انجام میداد . واقعا خوند .
الان هم بسیار راضیه از رشتش و دانشگاش
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت دارههههههه
یادمه یکی از بچه های تهران بود رفت سربازی موقع سربازیم درس خوند بعدش که تموم کرد کنکور شرکت کرد رتبه 90 شد !
شما هرزمانی که شروع به تلاش کردن ، کنید موفق میشوید !
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
به نظر منم اگه آدم اول بره سربازی بهتره چون توی 20 - 21 سالگی خیالش از این موضوع راحت میشه و بعدش میتونه با خیال راحت بشینه درس بخونه یا سر کار بره تشکیل خانواده بده و ...
درسته با دیپلم سربازی رفتن سخته و ممکنه آدم اذیت میشه اما جالبه بدونید با توجه به اینکه این سال ها تعداد لیسانسه های سرباز خیلی زیاد شده، دیگه سربازی با لیسانس و فوق لیسانس اونقدر ها هم راحت نیست. الان خیلی از مسئولیت هایی که قبلا سربازای دیپلم داشتن رو لیسانسه ها هم دارن
تو سپاه حتی روی برجک هم میرن واسه نگهبانی - تو ارتش درجه شون از ستوانی به استواری تنزل کرده و ماهی دو سه بار و بعضی جاهاش هفته ای دو سه بار نگهبانی دارن
کلا آدم یخورده سختی رو تحمل کنه و اول از شر خدمت راحت بشه به نظر من بهتره
مطئن باش اگه آدم اگه تلاش کنه نتیجش رو میبینه
دیدم که میگماااااا
خدایا...
من... اینجا...
دلم سخت معجزه میخواهد ...
به نظر من رفتن به سربازی ، حیف کردن 2 سال از بهترین سال های عمر انسانه ! اینکه 2 سال از درس فاصله بگیری و سپس بیای واسه کنکور بخونی خیلی شما رو از نظر درسی عقب میندازه ! حالا یکی هم پیدا میشه ( مانند نمونه بالایی که عرض کردم) در حین سربازیم میخونه و رتبه تاپی رو هم بدست میاره !
بنده زمانی که با استاد هایم صحبت میکردم اغلب با ارائه تحصیلات آکادمیک سربازی خود را به پایان رسانده اند . یا این که با جذب شدن زیر نظر ستاد نخبگان کشوری پروژه هایی به عنوان خدمت شیرین سربازی برداشته اند .
به هر حال برای من یکی که خیلی فرق میکنه ک پشت میز و با کسب علم خدمت سربازی رو بجا بیارم تا اینکه 2 سال به پست نگهبانی یا هرچی دیگه ای مشغول باشم !
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
دوست عزیز سلام..من رفتم سربازی سر پست درس خوندم زیز دمای10درجه زیر صفر شدم ده هزار نترس سربازی هم آدم موفق میشود
آدم ها را از آنچه درباره ديگران مي گويند بهتر مي توان شناخت تا از انچه درباره انها ميگويند..
-----------------------------------------------------
سگی نزد شیر آمد گفت
بامن کشتی بگیر
شیر سر باز زد
سگ گفت:نزد تمام سگان خواهم گفت
شیر از مقابله با من می هراسد
شیر گفت
سرزنش سگان را خوشتر دارم از اینکه شیران مرا شماتت کنند
که با سگی کشتی گرفته ام !!!
http://www.hattrick.org/Signup/Invite.aspx?ref=BQ7NH4
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)