خب این که دیگه یه چیز مشخصی هست. اگه فقط بانک میخواید کار کنید حتما و لیسانس هم کافی براتون مدیریت امور بانکی بهتر از بقیه هست
در غیراین صورت مدیریت ها حسابداری حسابررسی علوم اقتصادی و .. به کار بانکی مرتبط اند. فناوری اطلاعات و کامپیوتر هم استخدام می شن اما توی بخش های دیگه و کمتر.
[QUOTE=senatordl;285866]من هر کی رو دیدم تو بانک کار کرده وضعش تووپ شده کم کم
به حاطر همینم میخوام برم بانک کار کنم
مدریت امور بانکی دانشگاه های دولتی نمیشه خوند ؟؟؟؟؟؟
دولتی نداره فک کنم...غیرانتفاهیه
از دانشگاه های دولتی تهران علوم اقتصادی داره این رشته رو فقط فکر کنم. اما سایر شهر ها رو نمیدونم. اما چیزی که معلومه اینه که دولتی هاش خیلی کمه و اکثرا غیرانتفاعی و بعد آزاد هستن
فعلا پایه حقوقش فکر کنم 2 تومن باشه حالا مدرک ارشدش رو بگیره بیشتر میشه . بهترین بانک ها هم خود تهرانن چون امکان ارتقا پستت خیلی بالاست نسبت به شهرستانا زودتر میتونی پیشرفت کنی
یکی دیگه از فامیلامون هم الان یادم افتاد با فوق دیپلم (نمیدونم رشته اش رو) استخدام بانک شد. الان غرب تهران خونه داره ماشین مدل بالا خودش و خانومش! فکر کنم تالار عروسیشون هم که تو زعفرانیه بود مال بانک بود هزینشون خیلللییی کم شد واسه عروسی!!!
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
تو همه چیت تکمیله !
همچین چیزی نیست که پایه حقوق شما 2 تومان باشه
من خودم ندیدم اما شنیدم واسه کسایی که استخدام می شن که بدون استثنا باید برن تو باجه کار کنن نهایتاً ماهی 1.200 حقوق هست. بعداً پیشرفت کنید بله ممکنه به 2 میلیون 3 میلیون هم برسه
[QUOTE=sara1895;286010]
منم گشتم ی دولتی بود اونم علوم اقتصادی.
به نظرم پیشرفت سریع به خاطر وام هاییه که بهشون میدن
ی جا خوندم بهشون از 50 تا 120 ملیون وام میدن با بهره زیر 10 درصد که تو مدت زمان خیلی طولانی هم این پولو بر میگردونن
من هر رشته ای رو نگاه کردم این چند روزه برا شروع همین قدر میدن 1.200
البته به همه چی ربط داره. لیسانسی یا فوق. رشتت مرتبط یا غیرمرتبط. چه بانکی کار میکنی. سابقه کار داری یا نه.
همه اینا روی حقوقتون تاثیر میزاره. ولی امکان نداره واسه شروع ماهی 2 تومان بهتون بدن. مگر اینکه سابقه کار داشته باشی و مدرک بالای مرتبط!
تو همه چیت تکمیله !
سابقه کار داره؟ چند سالشه؟ چه بانکی؟ ارشد یا کارشناسی؟
بله معمولا رئیس بانک ها حقوق 5 میلیونی اینا دارند. ولی رئیس بانکی خیلی امر تدریجی و سخته
باباي من بانكيه
خونمونو سال ٧٤ خريد فقط سه ميليونشو از جيبش داد بقيشو بانك وام داد
الان مشهد ظائر سرا هست عين هتل ٣ ستاره شبي فقط ده هزار تومن واي فاي رايگان پول اب و برق و همه و همه با همين ده تومن! بيشتر نميگيرن ازت
غذاي رستورانش در روز نفري ٢تومن!
چادگان استان اصفهان كه واقعا عاليه عين هتل پنج ستاره رو به درياچه سرسبز عالي همين نرخ
اين از امكانات رفاهي
از نظر دفترچه بيمه من هرجا هر دكتري برم كه قرارداد داشته باشه با بيمه بانك رايگانه(بانك ملي)حتي پوست
از ي نظر ديگه من از اول دبستان يادم نمياد لوازم تحرير انچناني خريده باشم چون تمامشو بانك ميداد من فقط كيف و لباس ميخريدم+ نهايتا ي ليوان (كل نوشت افزار رو با لوگوي بانك ميداد دفتر و همه چي)
برنج!
برنج ايران شمال اصل از مزرعه ي خود بانك هر سال داشتيم
از نظر مالي و حقوق هم بابام نگفته چقد ميگيره تا حالا ولي خب طبق چيزايي ك داره معلومه حقوقش بد نيس (مثال ميزنم: ماشين تويوتا كمري + سمند)(گوشي : من اپل خودش سامسونگ اس فايو)(خونه: دوتا ويلايي)
اينارو گفتم مزاياي بانك رو بدوني باز ي مشت عقده اي تگ نكنن بگن خواست كلاس بذاره! هر كي گفت عقده ايه چون نتم ضعيفه نميتونم بيام يكي يكي ج بدم
پيشگيري بهتر از درمان:دي
این فامیل ما رقته بود مشهد دخترش ی فیلم بهم نشون داد از هتل و رستورانش من دهنم باز مونده عجب هتلی :yahoo (94):
بعد این اصلا نکفت این هتل بانکه :yahoo (21):
میگم همه رستوران ها اینحوریه ؟ 2 تومن ؟؟؟؟
اخه این فامیل ما ی رستوران گرون هست اینجا هفته ای ی بار حتما باید بره اونحا
سلام من تازه ازدواج کردم همسرم کارمند بانکه حقوقش خیلی بالا نیس در حد یک میلیون اگه اضافه کاری بگیره میشه یک و نیم.پس حقوق بالایی نداره اما وامای سنگین با بهره کم و قسطای در حد 50 -100 تومن بهشون میدن که همین باعث پیشرفتشون میشه.همسرم 29 سالس یک خونه داریم والان داریم با همین واما برای خونه دوم اقدام میکنیم.ولی انصافا کار سختیه چون اگه مشکلی تو حسابا بیاد باید تا دیر وقت شعبه باشه رشتش هم مدیریته صنعتیه.با رشته های مدیریت-حسابداری و اقتصاد-ریاضی و آمار راحت میشه در ازمون استخدامی شرکت کرد.و وارد بانک شد.همسر من ازمون داده و هیچی پارتی هم نداشته جز خدا. تا حالا هم از هتل و امثال اون استفاده نکردیم چون میگه به اشناهاشون این امکاناتو میدن به هر کارمند بانکی نمیدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)