دوست عزیز یه راهنمایی بهت میکنم............نرو بانک.....حقوق و مزایاش خوبه ولی خیلی خیلی دردسر داره و کار سختیه.......
من بابام کارمند بانک بوده میدونم چ خبره..........البته منکر حقوقش نیستم..........چون عالیه...اما باید از زندگیت بزنی.......
راستی جدیدا بانکا کلا استخدامی نمیزنن و چون بانکا هه اینترنتی شده دیگه زیا کارمند نمیگیره.....مگر اینکه قراردادی بری کار کنی که اونم حقوقش پایینه و هروقت بخوان میندازنت بیرون....
یکی از فامیل ها ی دورمون ، چیزی نداشت ، بعد از اینکه استخدام شد تو بانک ،بعد از چند سال کار تو بانک ماشین گرفت چند تا زمین گرفت ،کلا وضعش خیلی خوب
من نمیدونم حقوقش چقدره ولی انقدی هست که تو این جند سال تونست این همه چیز بخره فکر کنم 4.5 میلیون میگیره
ساعت کاریشم زیاد نیست ، ساعت 5 اینا همیشه خونس گاهی هم مبینی 6.7 میاد خونه
موندم چی بخونم :yahoo (19):
گفتم شاید باید رشته ی خاصی رو بخونی تا بتونی تو بانک کار کنی
بله اگه يه سرچ ساده كني اخرين بانكي كه استخدام داشت اقتصاد نوين بود فك كنم(اسمش يادم نيس) و فقططط و فقططط از رشته هاي مرتبط بر ميداشت
ضمنا پدربنده كارمند بانك هستش (خودش حسابداري خونده) و ميگه تمام همكاراشم رشته هاي مرتبط دارن مخصوصا ورودي هاي جديدش شما ام با عمران عمرا بري بانك !
از دخترای اشناهای ما رشته اموربانکی البته غیرانتفاهی خونده الان بعداز4-5سال استخدام شده
یه وضعی داره که نگو...کارش هم جوری که خودش میگفت زیاد سخت نیست
خب این اموربانکی دیگه یه راست میبرتت بانک دیگه اما حالا شاید پارتی چیزی خواست
باحسابداری هم میشه ولی فک کنم سختترباشه چون یه نفردیگه داشتیم باحسابداری نتونست بره
پسر دایی من ارشد حسابداریه استخدام بانک پارسیان شد تهران وضعش خیلی خوبه کلی هم بهشون مزایا میدن . کلا همه میدونن که وضع بانکیا اکثرا خوبه !!
البته با کارشناسی استخدام شد بعدش ارشد خوند
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
خوبی استخدام شدن توی این بانک اینه که هم جای پیشرفت دارید هم حقوق نسبتاً خوب و هم مزایا خوب... به نظرم بهترین خوبیش مزایا خوب از جمله وام خوب هست.
استخدامی های قدیم از همه رشته ها می شد بری اما جدیدا من ندیدم غیرمرتبط بگیرن مگر اینکه اشنا داشته باشی یا به زور بتونی بری. در هر صورت اگرم مثلا با لیسانس عمران بری بتونی کار کنی حقوقت پایینه نسبت به اونایی که مرتبط اند...
مدیریت امور بانکی فکر کنم فقط تا لیسانس داره و دانشگاه دولتی هم فکر کنم یا نداره یا خیلی کم داره... اکثرا اینایی که دیدم غیرانتفاعی اند. اگه حتما میخوای بری توی بانک کار کنی و لیسانس برو مدیریت امور بانکی بهتره و استخدامت هم راحت تره...
هر چند حقوقش انقدرا هم که میگن بالا نیست. ولی جای پیشرفت داری. مثلاً ممکنه ماهی 1.200 اوایل حقوق داشته باشی ولی طی چند سال بتونی به ماهی 3 میلیون هم برسی. بستگی به پست شما داره توی بانک و بانکی که هستید. خصوصی و دولتی.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)