خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 56
    1. Top | #16
      کاربر اخراجی

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط senatordl نمایش پست ها
      یعنی من عمران هم بخونم میتونم برم بانک کار کنم ؟
      البته! بانک ها برای استخدام کارمند یه ازمون استخدامی برگزار میکنن! و هرکس نمره علمی بالاتری بگیره استخدام میشه! حالا شما چه حقوق بخونی! چه مدیریت بخونی! چه عمران!

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز یه راهنمایی بهت میکنم............نرو بانک.....حقوق و مزایاش خوبه ولی خیلی خیلی دردسر داره و کار سختیه.......
      من بابام کارمند بانک بوده میدونم چ خبره..........البته منکر حقوقش نیستم..........چون عالیه...اما باید از زندگیت بزنی.......
      راستی جدیدا بانکا کلا استخدامی نمیزنن و چون بانکا هه اینترنتی شده دیگه زیا کارمند نمیگیره.....مگر اینکه قراردادی بری کار کنی که اونم حقوقش پایینه و هروقت بخوان میندازنت بیرون....

3. Top | #18
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام
      من میخوام کارمند یا رییس بانک شم باید چه رشته ای بخونم تو دانشگاه ؟؟؟
      کسی از حقوقش هم خبر داره ممنون میشم بگه
      من مامانم فوق لیسانس زبان و ادبیات پارسی از دانشگاه جندی شاپور بود !کارمند بانک هم بود !
      معاون شعبه هم بود ! هیئت مدیره هم تهش رفت !
      حالا رشتش چه ربطی داشت؟؟؟

4. Top | #19
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      یعنی من عمران هم بخونم میتونم برم بانک کار کنم ؟
      می تونی از طریق رشته های مثل مهندسی کامپیوتر، صنایع، مکانیک، برق هم بری کارمند بانک بشی که فکر کنم آزمون هر رشته با رشته ی دیگه فرق داشته باشه.

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad1326 نمایش پست ها
      دوست عزیز یه راهنمایی بهت میکنم............نرو بانک.....حقوق و مزایاش خوبه ولی خیلی خیلی دردسر داره و کار سختیه.......
      من بابام کارمند بانک بوده میدونم چ خبره..........البته منکر حقوقش نیستم..........چون عالیه...اما باید از زندگیت بزنی.......
      راستی جدیدا بانکا کلا استخدامی نمیزنن و چون بانکا هه اینترنتی شده دیگه زیا کارمند نمیگیره.....مگر اینکه قراردادی بری کار کنی که اونم حقوقش پایینه و هروقت بخوان میندازنت بیرون....
      یکی از فامیل ها ی دورمون ، چیزی نداشت ، بعد از اینکه استخدام شد تو بانک ،بعد از چند سال کار تو بانک ماشین گرفت چند تا زمین گرفت ،کلا وضعش خیلی خوب
      من نمیدونم حقوقش چقدره ولی انقدی هست که تو این جند سال تونست این همه چیز بخره فکر کنم 4.5 میلیون میگیره
      ساعت کاریشم زیاد نیست ، ساعت 5 اینا همیشه خونس گاهی هم مبینی 6.7 میاد خونه
      نقل قول نوشته اصلی توسط jamshid1 نمایش پست ها
      می تونی از طریق رشته های مثل مهندسی کامپیوتر، صنایع، مکانیک، برق هم بری کارمند بانک بشی که فکر کنم آزمون هر رشته با رشته ی دیگه فرق داشته باشه.
      موندم چی بخونم :yahoo (19):

نقل قول نوشته اصلی توسط alilord نمایش پست ها
      من مامانم فوق لیسانس زبان و ادبیات پارسی از دانشگاه جندی شاپور بود !کارمند بانک هم بود !
      معاون شعبه هم بود ! هیئت مدیره هم تهش رفت !
      حالا رشتش چه ربطی داشت؟؟؟
      گفتم شاید باید رشته ی خاصی رو بخونی تا بتونی تو بانک کار کنی

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بله اگه يه سرچ ساده كني اخرين بانكي كه استخدام داشت اقتصاد نوين بود فك كنم(اسمش يادم نيس) و فقططط و فقططط از رشته هاي مرتبط بر ميداشت
      ضمنا پدربنده كارمند بانك هستش (خودش حسابداري خونده) و ميگه تمام همكاراشم رشته هاي مرتبط دارن مخصوصا ورودي هاي جديدش شما ام با عمران عمرا بري بانك !

7. Top | #22
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      بله اگه يه سرچ ساده كني اخرين بانكي كه استخدام داشت اقتصاد نوين بود فك كنم(اسمش يادم نيس) و فقططط و فقططط از رشته هاي مرتبط بر ميداشت
      ضمنا پدربنده كارمند بانك هستش (خودش حسابداري خونده) و ميگه تمام همكاراشم رشته هاي مرتبط دارن مخصوصا ورودي هاي جديدش شما ام با عمران عمرا بري بانك !
      دوستان گفتن ک میشه :yahoo (21):
      من چی بخونم اخر ؟:yahoo (19):

8. Top | #23
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      از دخترای اشناهای ما رشته اموربانکی البته غیرانتفاهی خونده الان بعداز4-5سال استخدام شده
      یه وضعی داره که نگو...کارش هم جوری که خودش میگفت زیاد سخت نیست
      خب این اموربانکی دیگه یه راست میبرتت بانک دیگه اما حالا شاید پارتی چیزی خواست
      باحسابداری هم میشه ولی فک کنم سختترباشه چون یه نفردیگه داشتیم باحسابداری نتونست بره

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      پسر دایی من ارشد حسابداریه استخدام بانک پارسیان شد تهران وضعش خیلی خوبه کلی هم بهشون مزایا میدن . کلا همه میدونن که وضع بانکیا اکثرا خوبه !!
      البته با کارشناسی استخدام شد بعدش ارشد خوند
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara1895 نمایش پست ها
      از دخترای اشناهای ما رشته اموربانکی البته غیرانتفاهی خونده الان بعداز4-5سال استخدام شده
      یه وضعی داره که نگو...کارش هم جوری که خودش میگفت زیاد سخت نیست
      خب این اموربانکی دیگه یه راست میبرتت بانک دیگه اما حالا شاید پارتی چیزی خواست
      باحسابداری هم میشه ولی فک کنم سختترباشه چون یه نفردیگه داشتیم باحسابداری نتونست بره
      من هر کی رو دیدم تو بانک کار کرده وضعش تووپ شده کم کم
      به حاطر همینم میخوام برم بانک کار کنم
      مدریت امور بانکی دانشگاه های دولتی نمیشه خوند ؟؟؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      پسر دایی من ارشد حسابداریه استخدام بانک پارسیان شد تهران وضعش خیلی خوبه کلی هم بهشون مزایا میدن . کلا همه میدونن که وضع بانکیا اکثرا خوبه !!
      البته با کارشناسی استخدام شد بعدش ارشد خوند
      میدونید چه مزایایی داره ؟؟؟

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      من هر کی رو دیدم تو بانک کار کرده وضعش تووپ شده کم کم
      به حاطر همینم میخوام برم بانک کار کنم
      مدریت امور بانکی دانشگاه های دولتی نمیشه خوند ؟؟؟؟؟؟

میدونید چه مزایایی داره ؟؟؟
      خیلی بهشون امکانات میدن
      وام های کم بهره . بلیط هواپیما و هتل واسه مسافرت های مختلف . جدیدن هم که واسشون تبلت گلکسی خریده بانک هدیه داده بهشون . بلیط سینما استخر بن خریدو ...
      تو همه چیت تکمیله !

منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nitah نمایش پست ها
      خیلی بهشون امکانات میدن
      وام های کم بهره . بلیط هواپیما و هتل واسه مسافرت های مختلف . جدیدن هم که واسشون تبلت گلکسی خریده بانک هدیه داده بهشون . بلیط سینما استخر بن خریدو ...
      حقوقشون چقدره ؟

13. Top | #28
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوبی استخدام شدن توی این بانک اینه که هم جای پیشرفت دارید هم حقوق نسبتاً خوب و هم مزایا خوب... به نظرم بهترین خوبیش مزایا خوب از جمله وام خوب هست.
      استخدامی های قدیم از همه رشته ها می شد بری اما جدیدا من ندیدم غیرمرتبط بگیرن مگر اینکه اشنا داشته باشی یا به زور بتونی بری. در هر صورت اگرم مثلا با لیسانس عمران بری بتونی کار کنی حقوقت پایینه نسبت به اونایی که مرتبط اند...
      مدیریت امور بانکی فکر کنم فقط تا لیسانس داره و دانشگاه دولتی هم فکر کنم یا نداره یا خیلی کم داره... اکثرا اینایی که دیدم غیرانتفاعی اند. اگه حتما میخوای بری توی بانک کار کنی و لیسانس برو مدیریت امور بانکی بهتره و استخدامت هم راحت تره...
      هر چند حقوقش انقدرا هم که میگن بالا نیست. ولی جای پیشرفت داری. مثلاً ممکنه ماهی 1.200 اوایل حقوق داشته باشی ولی طی چند سال بتونی به ماهی 3 میلیون هم برسی. بستگی به پست شما داره توی بانک و بانکی که هستید. خصوصی و دولتی.

14. Top | #29
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Prison Break نمایش پست ها
      خوبی استخدام شدن توی این بانک اینه که هم جای پیشرفت دارید هم حقوق نسبتاً خوب و هم مزایا خوب... به نظرم بهترین خوبیش مزایا خوب از جمله وام خوب هست.
      استخدامی های قدیم از همه رشته ها می شد بری اما جدیدا من ندیدم غیرمرتبط بگیرن مگر اینکه اشنا داشته باشی یا به زور بتونی بری. در هر صورت اگرم مثلا با لیسانس عمران بری بتونی کار کنی حقوقت پایینه نسبت به اونایی که مرتبط اند...
      مدیریت امور بانکی فکر کنم فقط تا لیسانس داره و دانشگاه دولتی هم فکر کنم یا نداره یا خیلی کم داره... اکثرا اینایی که دیدم غیرانتفاعی اند. اگه حتما میخوای بری توی بانک کار کنی و لیسانس برو مدیریت امور بانکی بهتره و استخدامت هم راحت تره...
      هر چند حقوقش انقدرا هم که میگن بالا نیست. ولی جای پیشرفت داری. مثلاً ممکنه ماهی 1.200 اوایل حقوق داشته باشی ولی طی چند سال بتونی به ماهی 3 میلیون هم برسی. بستگی به پست شما داره توی بانک و بانکی که هستید. خصوصی و دولتی.
      یکی از فامیل های ما تو بانک صادرات معاونه
      حقوقش به نظتون چقدره ؟ فکر کنم 17.18 سال سابقه داشته باشه

15. Top | #30
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی از فامیل های ما تو بانک صادرات معاونه
      حقوقش به نظتون چقدره ؟ فکر کنم 17.18 سال سابقه داشته باشه
      گفتم که استخدامی های قدیم رو نمیشه با الان مقایسه کرد. ضمن اینکه اونا احتمالا رسمی اند و کلی سابقه کار و پیشرفت.
      شما الان بری سرکار هر بانکی هم بری زیر 1.5 حقوق داری. اگه کارت خوب باشه به مرور زمان پیشرفت می کنی و حقوقت هم میره بالا

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن