تنها چیزی که مشخصه اینه که اگه کنکور بیفته 14 و 15 خرداد ، هیچ مشکلی در رابطه با امتحانای مدارس پیش نمیاد. امتحانات پیش دانشگاهی معمولا آخر اردیبهشت تموم میشه نهایتا. امتحان سال سوم هم که مهم نیست چون همین امسالشم تداخل داره با تاریخ کنکور.
از طرفی هم اگه بخان بندازن بعد از ماه رمضون ، میشه 20 و 21 تیر ماه که یه کم دور از ذهن به نظر میرسه. البته در سالهای قبل کنکور روزهای 9 و 10 تیر برگزار میشد ، ولی 20 و 21 تیر غیر معقول به نظر میرسه.
به این متنی که از دکتر خدایی نقل قول میکنم دقت کنین :
براساس برنامه ریزیهای صورت گرفته با توجه به اینکه ماه رمضان از اواخر خرداد ماه آغاز می شود به همین دلیل نمیتوانیم کنکور 94 را از هفته اول تیر ماه برگزار کنیم، بنابراین در نظر داریم زمان برگزاری کنکور 94 را به دلیل فراهم کردن سهولت برای داوطلبان روزه دار اواخر خرداد ماه برگزار کنیم.
همچنین (در مورد کنکور 94) به یه خبرگزاری دیگه گفته :
سال آینده ماه رمضان اوایل تیر ماه آغاز می شود و برنامه ریزی باید به گونه ای باشد که پیش از آغاز ماه رمضان کنکور را برگزار کنیم.
با توجه به این حرف ، بعید به نظر میرسه که بخان کنکور رو زمانی برگزار کنن که یک ماه آخر مطالعه که بسیار تعیین کننده هست تو ماه رمضون باشه. ضمنا کنکور سال 92 یا 93 رو فک کنم از همون اول با توجه به اینکه اون موقع ماه رمضون هم نزدیک نبود ، میخاستن 29 و 30 خرداد برگزار کنن. به عقیده شخصی من احتمال این که کنکور 14 و 15 خرداد باشه بیشتره.