قبل از ماه رمضون
بعد از ماه رمضون
خنده داریش بعد از نتایج کنکور معلوم میشه داداش ، دوست من، جاده صاف رو همه میرن، مهم اینه که آدم دره رو بتونه رد کنه، برای شما مهم نیست، خوب نباشه، ولی برای من خیلی مهمه، در ضمن، خیلی ها هستن به این فکر می کنن که اگه کنکور بیوفته قبل رمضون، می تونن از ماه رمضونشون هم استفاده کنن، ولی اگه بیوفته بعد، نمی تونن، تازشم، نهایی واسه شماها سخته، واسه ما که آب خوردنه .
تقویم رسمی سال 95 منتشر نشده ولی عید فطر (پایان ماه رمضان) حدودا 16 تیر ماه 95 هست.
اگر بخواد قبل از ماه رمضون برگزار بشه، باید از 16 تیر به اندازه یک ماه به عقب برگردیم که میشه 16 خرداد (شروع ماه رمضان)
(پس حدودا میشه اواسط خرداد)
* اونوقت امتحانات ترم کی برگزار بشه؟
* و البته به نظر شما اواسط خرداد عاقلانه تره یا اواسط تیرماه؟
اواسط تیر استانداردترین زمان برگزاری کنکوره (مثل سالهای گذشته -البته با چند روز اختلاف-)
چه زمانی بهتر از این؟
دوست من، همونطور که سال بعد میخوان 21، 22 و 23 خرداد برگزار کنن، سال 95 فقط اگه 4 - 5 روز بیشتر بکشن عقب، همه چیز حله، نه میوفته روی امتحانات و نه مشکل دیگه، تازه سازمان سنجش هم از خداشه، چون وقت بیشتری براش ایجاد میشه، درضمن اگه بعد از رمضون بخوان بندازن، باید حداقل 6 - 7 روز بعد از عیر فطر باشه تا بلکه دانش آموزا یکم حالشون جا بیاد بعد، حالا ببین کدوم بهتره، درضمن، من خودم میگم به احتمال زیاد میندازن بعد، چون تو مملکت ما زیاد عاقلانه تصمیم گیری نمیشه، ولی من دوست دارم بندازن قبل .
کنکور خرداد با زمان امتحانات تداخل داره بعید قبل از ماه رمضان باشه.
یه حسی بهم میگه اگه بعد ماه رمضون باشه احتمالا سوابق تحصیلی پیش دانشگاهی رو هم تاثیر بدن.... ( حسه ها عقیده نی...)
در بیابان گر به شوق کعبه، خواهی زد قدم
سرزنشها گر کند خار مغیلان، غم مخور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)